REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.3° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Studentul care i-a dat foc unui profesor, la Universitatea Ovidius, cercetat pentru tentativă de omor

Studentul care i-a dat foc unui profesor, la Universitatea Ovidius, cercetat pentru tentativă de omor

Virgil STOIAN 28 iunie 2024 | 00:00 4520

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student. Studentul a obținut nota 4 la matematică, și, de supărare, a aruncat cu spirt pe profesor, a aprins un chibrit și i-a dat foc. Potrivit reprezentanților IPJ, studentul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de omor, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Studentul care i-a dat foc unui profesor, la Universitatea Ovidius, cercetat pentru tentativa de omorStudentul incendiator

Ce spune IPJ

”Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală, aflată în urmărire penală proprie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,tentativă de omor”. De asemenea, în prezenta cauză, acte de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 27 iunie a.c., un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă.

Bărbatul de 21 de ani a fost condus pentru audieri și pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reținut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior a fost  condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Mâine, 28 iunie a.c., va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului penal întocmit.” au transmis reprezentanții IPJ.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii cunoasteti parintii? Il cunosteti pe baiat? Nuu! Atunci stati dracu in bancuta dumneavostra si nu mai comentati in nestiinta de cauza... Boala Romaniei e incurabila din cauza unor cornute(a se citi,, bovine'') ca tine. Nu de comntaci duce lipsa r*mânia. Dupa cum vezi, sunt multi ca tine dar ca el e unul. Singura greseala a lui a fost faptul ca nu trebuia sa-si refuleze disperarea in acest mod, caci a ramas sigurul care trage ponoasele, impreuna cu familia lui. Domnul profesor o sa fie din nou la catedra, o sa pice studentii pana isi primește darul, dar cu o mica pauza pana isi revine din soc. Macar a constientizat intr un final principiul actiunii si reactiunii enuntat de Newton acum 300 de ani. Sper ca nu functie de conducere pe acolo pe unde te lucrezi ca nu i vad bine pe subalternii tai.
2
0
La asa cadre didactice ( rector, prorector) ce sunt la UOC- plagiatori dovediți, mai bine fără diplomă!!!
3
0
Aaaa...30 lei pe ora pentru activitate didactica, dar pentru ora de examinare, nimic! Gratis si degeaba! Asa se face economie la fondul de salarii pentru prime, gradatii si salarii de merit, care umfla buzunarele sefilor de tot felul si ale acolitilor lor. Veniti la UOC, unde privighetoarea canta!
3
2
pt 30 de lei nu s-ar duce un tânăr sa desfășoare activități didactice? dar acel boșorog de ce s-a dus? cu gândul ca-i pic si-i forțez sa-mi vina cu plicul, toți am trecut prin sistemul de învățământ romanesc, su cunoaștem tehnicile, ceea ce a făcut acest tânăr este de luat exemplu, dati-le peste bot, filmati-i când va cer șpagă, nu le mai dați foc, sa înfunde pușcăria pentru conditionarea trecerii de clasă
9
1
DE CE VA MIRATI.???? CUM SUNT PARINTII, ASA SUNT SI COPIII...ADICA LEPRELE LOR...CE FIGURA DE GOLAN..ASTA-I ROMANIA...CE FACEM CU ACESTE LEPADATURI???NU NE MAI FACEM BINE...
5
5
probabil ia luat bani si trebuia mai mult.
5
1
Pentru 30 lei pe ora, sa vad eu unul tanar care sa desfasoare activitati didactice. Mai bine sa vina gratis.... Hai pa pa si ramas bun!
5
0
Asta-i prof din ala care pica toata grupa, ca asa are chef!
13
1
Pe fraierii fara bani îi bagam in sediu prin fata ca sa ne dam mari la presa, desi procedura spune sa i bagam prin spate. Daca era vreun politician, respectati legea, nu? Intr o zi o sa va vina si nota de plata pentru circul asta si sa vedem de unde platiti.
12
2
Student parșiv!
3
5
ceea ce a facut e de condamnat, dar si acel profesor sigur este cu frustrari si demența aferentă vârstei, la varsta aia nu mai are ce cauta la catedra, in conditiile in care sunt multi care nu gasesc loc de munca sa predea undeva, mai dati si celor tineri sanse, nu doar celor cu conexiuni, de asta se pleaca din tara asta, ca nu e loc de acesti "merituoși" cu pile.Rog pe cei cu pregătirea necesară să se prezinte la redactia unui cotidian si sa se demonstreze ca nu au loc de munca pe cand boșorogi ca acesta au loc de muncă plus pensie, si nu este singurul exemplu.
7
6
Minunat o sa mai ia de la dl p******r înca 30 de zile la CRAP sa nu își mai facă singur dreptate...Așa va trebuie inteligenților de la INFORMATICA !
9
5
Și dumneata tot perle din acelea ale domnului student scoți din gura???...Sunteți ratații secolului XXI...Faceți umbră pământului degeaba toți care îl lăudați pe studentul derbedeu.In câteva cuvinte și a prezentat cv..ul
9
2
Sunteți coleg cu bravul student care și a exprimat în câteva cuvinte cultura lui de golan...sa mi bag sa mi scot...astea sunt cuvintele unui derbedeu de mahala student la informatica...Daca era deștept lua macar nota 5 de trecere...Nu îl mai lăudați căci acum împarte patul la CRAP Constanța cu parnaiasii.
13
1
fiind de informatică, la 70 de ani e bun pentru dezvoltarea inteligenței artificiale.
6
7
shinnok s00gi
1
2
ce-ar face un student unui profesor care da note(nulitatilor) de zece pe bani?
10
1
Cunosc cazuri de cadre didactice la UOC -FMI care au fost pensionate obligat la 65 de ani. Și lector Alexandrescu , la cei 70 de ani împliniți, cum de ....mai are ore???? Eu știu răspunsul! Rectorul, știe?
11
2
bun student! pacat ca se streseaza cam usor. ei, il destreseaza astia in puscarie
10
8
Adrian Alexandrescu, Lilios Gabriela, Gheorghe Țarălungă, onorabilii .......profesori de la UOC! Cinste lor!
12
7
Vorbim de profesorul Adrian Alexandrescu, tinut in brate de actuala si fosta conducere a UOC pentru "merite deosebite", fratiorul raposatei Gabriela Lilios, conferenţiarul universitar de la Facultatea de Farmacie, UOC, care "in martie 2018 a fost condamnată definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru influenţarea declaraţiilor şi instigare la favorizarea făptuitorului. Inculpata Lilios Gabriela, prin corupere, atât direct cât şi printr-un intermediar, a determinat o persoană să facă afirmaţii mincinoase, contrare adevărului, cu ocazia audierii sale în calitate de martor în dosarul privind inculpatul Ţarălungă Gheorghe", pretenarul foarte apropiat al doamnei. Gheorghe Țarălungă, decanul Facultatii de Farmacie, profesor universitar, consilier anticoruptie al rectorului UOC, "a fost condamnat definitiv in 2020 la opt ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată."
24
3
Ce moacă de dobitoc are studentul incediator .....Ingrijorator ca astfel de specimene nerespectuoase si fără bun simț distrug peste tot ,cate jeguri umane de genul fară respect ,bun simț isi dau importantă si distrug si demoralizeaza colegii la locul de muncă ...unii prin atitudinea de borfas se dau destepțiî di se fac remarcați
18
13
Adrian Alexandrescu este fost lector universitar, pensionar, 70 ani (...nascut prin '54), care p***a discipline de informatica la plata cu ora. Este vorba de un student bun de la informatica, stresat de un profesor care nu prea mai are ce cauta in universitate!
27
12
La pensie!!!
17
4
Să vadă bulangiul de student cum este la beci minim 24 ore apoi sa îl scoată la gaura tip fântână sa ia puțin arr
12
23

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515