REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
28.7° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

SUA: Agenţi ai Serviciului secret care o protejau pe nepoata preşedintelui Biden au deschis focul, într-un incident la Washington

SUA: Agenţi ai Serviciului secret care o protejau pe nepoata preşedintelui Biden au deschis focul, într-un incident la Washington

A.F. 14 noiembrie 2023 | 00:00 363

Agenţii Serviciului secret al SUA care o protejează pe nepoata preşedintelui american Joe Biden au deschis focul duminică seara, după ce trei indivizi au încercat să pătrundă într-un vehicul fără însemne al acestui serviciu însărcinat cu paza şefului statului şi a familiei sale, relatează luni agenţia Reuters.

SUA: Agenti ai Serviciului secret care o protejau pe nepoata presedintelui Biden au deschis focul, intr-un incident la Washington

Secret Service explică într-un comunicat că agenţii săi au întâlnit "posibil trei" persoane care spărgeau un geam al unui vehicul guvernamental neocupat. Un agent a tras cu arma şi suspecţii au fugit imediat de la faţa locului, se adaugă în comunicat.

"Se crede că nimeni nu a fost atins", menţionează Secret Service, fără a confirma dacă agentul care a deschis focul avea misiunea de a o proteja pe Naomi Biden.

Comunicatul mai notează că incidentul a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii în cartierul de lux Georgetown din Washington şi că "nu a existat nicio ameninţare faţă de nicio persoană protejată".

Agenţia AP, care a scris că agenţii o însoţeau în acel moment pe Naomi Biden, a citat un oficial care a dorit să i se păstreze anonimatul, menţionează Reuters, care mai precizează că un purtător de cuvânt al Serviciului secret a declarat că nu poate confirma relatarea AP din considerente de securitate, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce ma marine? ba p***t mai esti ma....
1
0
Mîrlăneală tipic americănească ...
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712