REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
18.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

SUA: Poliţia a clasat ancheta în legătură cu incidentul în care cântăreaţa Cardi B a aruncat cu microfonul în public

SUA: Poliţia a clasat ancheta în legătură cu incidentul în care cântăreaţa Cardi B a aruncat cu microfonul în public

A.F. 7 august 2023 | 00:00 502

Cântăreaţa rap Cardi B nu va fi urmărită penal pentru că a aruncat cu microfonul în public în timpul unui concert, a confirmat poliţia din Las Vegas, anunţând clasarea anchetei, relatează AFP şi dpa.

SUA: Politia a clasat ancheta in legatura cu incidentul in care cantareata Cardi B a aruncat cu microfonul in publicCardi B

Poliţia americană a anunţat luni deschiderea unei anchete pentru lovire şi rănire, la câteva zile după postarea unor imagini video în care cântăreaţa rap Cardi B poate fi văzută aruncând cu microfonul în public în timpul unui concert.

În imaginile care au devenit rapid virale pe reţelele sociale, interpreta unor hituri precum "WAP" şi "Money" se răzbună aruncându-şi microfonul în direcţia unei spectatoare care o împroşcase cu lichid dintr-un pahar.

În înregistrările video, persoana care a aruncat cu lichid îşi cere scuze în timp ce echipele de securitate intervin. Alte videoclipuri par să arate că artista îşi ratează ţinta şi că microfonul aterizează asupra unui alte persoane din public.

"Acest caz a fost clasat din cauza probelor insuficiente", a declarat joi poliţia într-un comunicat. "Nu va fi dispusă nicio urmărire penală în legătura cu acest caz", a mai spus poliţia.

Nu este prima dată când un artist este ţinta unor obiecte aruncate pe scenă. În ultima perioadă, astfel de incidente s-au înmulţit în timpul concertelor.

În iunie, un bărbat a aruncat cu un telefon mobil în cântăreaţa Bebe Rexha, în timpul unui concert la New York, artista ajungând la spital. În aceeaşi lună, o persoană din public a aruncat o pungă care ar fi conţinut cenuşa mamei sale pe scena pe care Pink cânta la Londra.

Anul trecut, Harry Styles şi-a întrerupt un concert la New York după ce o persoană din public a aruncat spre el cu un "nugget" de pui.

În decembrie, solistul formaţiei Guns N' Roses, Axl Rose, s-a angajat să nu-şi mai arunce microfonul în public la sfârşitul concertelor după ce o fană ar fi fost rănită în Australia, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca era la vaslui se aruca cu toporisca
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768