REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

SUNTEM NUMĂRUL 1! REPLICA, de 20 de ANI ÎMPREUNĂ cu TINE!

SUNTEM NUMĂRUL 1! REPLICA, de 20 de ANI ÎMPREUNĂ cu TINE!

Replica API 18 februarie 2022 | 12:04 2371

Replica a pășit, timid, în peisajul mediatic, în anul 2001, ca săptămânal. Ulterior, pe 18 februarie 2002, a devenit cotidian, iar de atunci a început să urce pe podium, ajungând acum cel mai citit ziar de la malul mării! Știm că deranjăm, însă știm și faptul că suntem sursa numărul 1 de informație. Pentru că suntem aici, mereu, pentru a vă ține la curent cu tot ce mișcă în peisajul tomitan și nu numai. Vă beți cafeaua cu noi, de dimineață, la fel și ceaiul de seară. În 20 de ani de cotidian s-au adunat multe momente, experiențe, însă toate se limitează la: dăruire, devotament, profesionalism, curaj și incisivitate! Acestea sunt armele cu care am străbătut calea de până acum, armele cu care am brăzdat timpul, dar pe care le vom purta cu noi și în drumul ce ne așteaptă de acum înainte.

SUNTEM NUMaRUL 1! REPLICA, de 20 de ANI iMPREUNa cu TINE!

Da, Replica a crescut odată cu știrile pe care le-a publicat, și-a croit ”hainele” relatând evenimente de la malul mării, s-a încărcat cu reacțiile cititorilor, ajungând acum, în era tranziției, să țină pasul cu schimbările și să-și mențină aerul fresh. Emisiunea "Replica Zilei" este cel mai nou proiect al nostru, este transmisă live, iar voi puteți interacționa în direct cu invitații noștri. Astfel, emisiunea se alătură celor două categorii deja consacrate și unice ale cotidianului, ”Zoom” și ”Figurantul Zilei”. Iar proiectele nu se vor opri aici. Dar, pentru a le descoperi, trebuie să țineți aproape.

Pe această cale, mulțumim tuturor colaboratorilor noștri, de la politicieni, directori de instituții, angajați. Știm că nu suntem mereu pe placul vostru, pentru că suntem incisivi, dar vă mărturisim că nu ne vom schimba. Mai jos veţi regăsi urările transmise către redacţia Replica.

Nu în ultimul rând, vă mulțumim vouă, cititorilor noștri, că sunteți alături de noi. Fără voi nu am fi reușit să ajungem aici, să fim un real FENOMEN!

We are the champions! ÎMPREUNĂ! VĂ MULȚUMIM!

 

Orlando Teodorovici, fostul ministrul al Finanțelor : ”La mulți ani, Replica de Constanța! La mulți ani cu inspirație și aceeași determinare jurnalistică! Mult succes echipei de redacție și să continuați să scrieți cu gândul la cititori! Felicitări pentru cei 20 de ani de replici obiective și corecte!”

George Niculescu, secretarul de stat din Ministerul Energiei : ”Doresc să urez “La mulți ani” redacției ziarului ”Replica”! Sunt o persoană care înțelege și recunoaște rolul important pe care îl are mass-media de aceea, doresc să felicit colectivul redacției “Replica” pentru profesionalismul cu care își desfășoară activitatea, iată, de 20 de ani!! Vă doresc să continuați această activitate și să le livrați cititorilor dumneavoastră materiale jurnalistice de interes local și național!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD: ”La aniversarea a 20 de ani de existență a Ziarului Replica doresc să transmit înalta mea prețuire jurnaliștilor care și-au făcut datoria față de publicul constănțean. Mass media este a patra putere în stat și noi, oamenii politici, trebuie să o protejăm și să o încurajăm să ne atragă atenția atunci când, inevitabil, greșim. La Mulți Ani, Replica! Să rămâneți aceiași profesioniști de care societatea constănțeană are nevoie în aceste vremuri complicate pentru noi toți”

Chestor general Bogdan Despescu, secretar de stat M.A.I.,: ”Ziarul Replica a relatat rapid și obiectiv despre evenimentele importante, atât din Constanța, cât și din țară. Felicit echipa Replica pentru toate informațiile aduse în atenția opiniei publice și vă urez succes în tot ceea ce v-ați propus! La mulți ani!"

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean: ”La mulți ani, Replica! La mulți ani, dragi jurnaliști! Felicitări pentru hotărârea cu care luptați în fiecare zi pentru corecta informare a publicului vostru și prezentarea adevărului. Replica a ocupat mereu un loc important în presa constănțeană, fiind o voce puternică în societate! Transmit cele mai bune gânduri jurnaliștilor din redacție și îi încurajez că rămână la fel de obiectivi!”.

Victor Ponta: ”Vă urez să rezistați în aceste vremuri dificile și să continuați să vă faceți datoria față de cititorii dvs! La mulți ani”

Andrei Bodean, procuror șef al DNA Constanța: "La cei 20 ani de activitate jurnalistică, transmitem aprecierea noastră pentru profesionalismul, obiectivitatea și acuratețea cu care aduceți la cunoștința publicului subiectele de interes pentru comunitatea locală. Vă dorim spor în activitate, subiecte interesante și inspirație! La mulți ani, Replica!”

Teodor Niță, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța: "La mulți ani Replica! Felicitări și gânduri bune! Vă doresc să fiți la fel de ofensivi și activi! Să știți că aveți un rol important în comunitatea locală din Constanța! Oamenii vă citesc vă comentează, ceea ce înseamnă că aveți valoare! Felicitări pentru ceea ce faceți!"

Ciprian Bodu, procuror DNA Constanța: "La mulți ani, Replica! La multe articole echidistante și prompte și pe viitor!"

Stelian Ion, vicepreședinte USR, deputat de Constanța: "La mulți ani, Replica de Constanța! Sănătate și inspirație întregii echipe!"

Lizeta Haralambie, avocat: "Ținând cont de faptul că provin din presă, deci prima mea iubite, de fapt și unica, este presa, nu pot decât să mă bucur că există încă presă liberă în România și asta o face și ziarul dumneavoastră. Iubesc ziariștii enorm de mult, toți foștii mei colegi, iubesc presa în continuare, am încredere în presă și sunt alături de ziariști mereu. Le răspund ori de câte ori sunt întrebată și au nevoie de lămuriri, asta pentru că știu cum este să fii în presă. Vă doresc să aveți parte numai de anchete speciale și să fiți la fel de apreciați cum ați fost și până acum"

Viorel Teliceanu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța: ”Vă urez La mulți ani!!! Multa sănătate întregii redacții și să continuați activitatea jurnalistică în același ton profesionist! Toate cele bune și să vă vedem în aceeași formulă și măcar în următorii 20 de ani!!”

Gill Julien Grigore Iacobici, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța: "La ceas aniversar am deosebita plăcere și onoare să adresez felicitări întregului colectiv redacțional pentru întreaga activitate caracterizată de profesionalism, care se reflecta permanent în informarea cititorilor cu obiectivitate și operativitate în legătură cu actualitatea locală, regională și internațională! Vă urez mulți zeci de ani sa păstrați înaltul standard al activității! La mulți ani, Replica!"

Mihai Stanciu, şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa: “Împlinirea a 20 de ani de existența este o confirmare a profesionalismului de care ați dat dovadă în toți acești ani motiv pentru care va transmit sincere felicitări și va doresc să va exercitați profesia mulți ani de acum înainte cu aceeași seriozitate și corectitudine. La mulți ani!”

Liviu Lazăr, șeful Poliției Municipiului Constanța: "La împlinirea a două decenii de "viață", vă urez să vă păstrați acea linie echidistantă, corectă, în oferirea informațiilor din materialele dumneavoastră. Să fiți mereu curioși pentru aflarea adevărului și la cât mai multe anchete jurnalistice de succes. Să rămâneți o prezență constantă și puternică pe piața media din Constanța și, de ce nu, la nivel național. La mulți ani!"

 

Laurențiu Dumitrache, director general ANR: "La împlinirea celor 20 de ani de existența, îmi face mare plăcere să adresez întregului colectiv redacțional urări de bine și gânduri bune! Replică a fost și rămâne un reper al presei constănțene care a prezentat permanent subiecte de interes public și articole care au surprins momente din viață de zi cu zi a bătrânului Tomis. La mulți ani Replică și la cât mai multe apariții!!! "

Tudorel Dogaru, șeful BCCO Constanța: "Adaptat în permanență la schimbările survenite în mediul social, politic, economic și nu numai, atât în județul nostru, cât și la nivelul țării, colectivul redacției Replica s-a dovedit (dacă mai era nevoie, sic!), și în anul care s-a scurs, a fi la înălțimea așteptărilor cititorilor săi. Aparițiile online v-au solicitat să fiți la curent cu diversele evenimente în timp real, ori acest lucru nu poate fi făcut decât prin profesionalism și prin încrederea de care vă bucurați în rândul celor care va oferă informația. Ca unul care știe să aprecieze la justa valoare munca pentru obținerea unei informații jurnalistice de calitate, vă asigur de întreaga mea considerație, precum și a colegilor pe care îi reprezint. La mulți ani, Replica! Multă sănătate și succes să aveți în 2022!"

Colonel Dr. Ing. Mihail Cristian Amarandei, șeful ISU Dobrogea: ”Rolul mass-media rămâne unul esențial pentru societatea în care trăim, mai ales în această perioadă foarte dificilă, ca urmare a măsurilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19. Acum, mai mult ca oricând, se resimte nevoia cetățenilor de a fi informați corect și la timp, fapt ce vine să întărească importanța jurnaliștilor în societate. Astfel, cotidianul ”Replica” se regăsește printre publicațiile care și-au asumat încă de la bun început acest rol și care au descris întotdeauna realitatea în mod just, prompt, onest. În numele instituției pe care o conduc, doresc să vă felicit pentru profesionalismul de care ați dovadă în mediatizarea promptă a activităților specifice desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța. Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate neîntreruptă în slujba cititorilor, vă doresc mult succes în continuare, putere de muncă și de concentrare și la cât mai multe ediții la fel de valoroase ca și până acum! La mulți ani, Replica!”

Marius Popa, șeful Serviciului de Medicină Legală Constanța: ”La mulți ani, Replica de Constanța! De 20 de ani îndepliniți cu aceeași seriozitate și profesionalism misiunea pe care o aveți în presa constănțeană. Asa vă doresc și de acum încolo, mult succes și spor în activitatea pe care o desfășurați!”

Chestor de poliție Constantin-Adrian Glugă - șeful Inspectoratului de Poliție Județean Constanța: ”La ceas aniversar, vă doresc să vă păstrați verticalitatea, să rămâneți la fel de optimiști, echidistanți, onești. Să nu vă fie teamă să căutați mereu adevărul, oricât de incomod ar fi și să dați "Replica" ori de câte ori aveți ocazia. Nu în ultimul rând, vă urez să ne rămâneți colaboratori de nădejde în mediatizarea activităților Inspectoratului și în realizarea de interviuri interesante. Vă doresc multă sănătate și putere de muncă. Să nu vă pierdeți niciodată echilibrul, elanul și entuziasmul, pentru că a fi printre cei mai buni necesită o strădanie permanentă. La mulți ani înainte!”

Alexandru Mezei, șeful Căpităniei Navale: ”Într-o perioadă în care presa (și cea scrisă) se confruntă cu numeroase provocări, vă urez să vă păstrați obiectivitatea și echidistanța, din acestea, cititorii au de câștigat, iar ziarul Replica își va urma parcursul de succes. La ceas aniversar, va doresc să rămâneți o constanța a presei scrise constănțene, la cât mai multe numere și LA MULȚI ANI!”

Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța: ”La ceas aniversar, și nu numai, toate gândurile bune și succes în continuare întregului colectiv!"

Cristina Schipor, directorul DSP Constanța: ”Ziarul Replica este de 20 de ani un reper al presei din județul nostru. Rolul presei este unul esenţial în evoluţia unei societăți. Direcția de Sănătate Publică Constanța vă felicită cu ocazia celei de-a 20-a aniversări și vă urează cât mai multe succese pe viitor, iar cooperarea noastră să fie corectă ca şi până acum. La mulţi ani, cu fericire, întregului colectiv Replica!”

Florin Goidea, directorul general al CNAPM: ”La aniversarea a 20 de ani de jurnalism pe piața locală vă doresc mulți ani înainte în care să fiți la fel de implicați în viața orașului, să aveți informații echilibrate, reportaje cu impact! Să fiți aproape de Constanța, de oamenii săi, de Portul Constanța și performanțele sale! La mulți ani, Replica!”

Codrin Ștefănescu, fost secretar general PSD: ”La multi ani, Replica! Vă doresc tot binele din lume! Să fiți la fel de curajoși și incisivi ca până astăzi! Oamenii au nevoie de adevăr mai mult ca oricând, au nevoie ca presa liberă să-i informeze corect și la timp, au nevoie de jurnaliști hotărâți care să se lupte pentru dreptate! Multe salutari celor din redacția dumneavoastră!”

Daniel Georgescu, directorul ACN: ”La aniversarea celor 20 ani de activitate, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile vă transmite cele mai bune gânduri, prosperitate și realizări în activitatea pe care o desfășurați. Vă dorim să rămâneți mereu imparțiali și să prezentați realitatea așa cum ați făcut-o și până acum. La mulți ani de împliniri editoriale!”

George Vișan, fost deputat PSD: ”De 20 de ani sunteți prezenți în spațiul media cu cele mai bune și potrivite replici și analize la tot ceea ce se întâmplă în regiunea noastră. Vă mulțumesc! George Vișan, un constănțean și un cititor al publicației. La mulți ani și replici bune!”

Dorian Popa, artist:

Sinan Musledin, șeful Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Constanța: ”Cu ocazia aniversării a două decenii de publicație, vă felicit pentru activitatea depusă, pentru persistența, incisivitatea, promptitudinea și profesionalismul de care ați dat dovadă în mediatizarea evenimentelor! Vă doresc ca și în următorii 20 de ani sa fiți un drept la Replică al cetățenilor, așa cum ați făcut-o până acum. LA MULȚI ANI !!!”

Celzin Latif, director executiv Agenția pentru Protecția Mediului Constanța: ”În cei 20 de ani de activitate, cotidianul Replica a reușit să dobândească un loc de seamă în peisajul jurnalistic constănțean. Astăzi. la moment aniversar, trebuie să remarc cu deosebit respect că sunteți o echipă plină de pasiune și să constat că ați devenit esențiali pentru mediul social, economic cultural și politic din Constanța. Am deosebită onoare și în același timp privilegiul să vă pot transmite cele mai sincere gânduri, să vă asigur de întreaga mea apreciere și vă doresc sănătate și putere de muncă, inspirație, subiecte bune și cititori pe măsură. Cu speranța unei bune colaborări și în viitor și faptul că informația va fi diseminată publicului într-un mod cât mai corect și real, felicit echipa Replica pentru performanțele dobândite de-a lungul timpului și vă urez mult succes în activitatea profesională pe care o desfășurați!”

Liviu Popa, director general Termoficare Constanța: ”Îmi face o deosebită plăcere să vă felicit cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență, perioadă în care am primit foarte multe informații prin intermediul Dvs. și ne-ați sprijinit deseori în activitatea noastră prin obiectivitatea știrilor despre serviciul public de termoficare. Vă urez să aveți succes în tot ceea ce întreprindeți și să vă mențineți la fel de bine și în următorii ani! La mulți ani, REPLICA! Cu aleasă considerație,”

Marian Ichim, Director Regional DRDP: ”Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța urează echipei Replica, la ceas aniversar, multă sănătate și succes în activitatea jurnalistică! Să fiți cât mai creativi și să oferiți cititorilor informații utile, diverse și interesante, slujind doar adevărul! La mulți ani!”.

Alina Dan, director Spital Mangalia: Cu prilejul celor două decenii de activitate jurnalistică a cotidianului ”Replica de Constanța”, conducerea Spitalului Municipal Mangalia transmite întregului colectiv redacțional, gânduri bune, apreciere și respect pentru actul ziaristic desfășurat cu profesionalism și abnegație în toți acești ani. Vă urăm, în continuare, longevitate, în peisajul media constănțean și vă felicităm pentru că aduceți mereu în atenția cititorilor informații importante, utile, reale din toate sferele de activitate cotidiană. „La Mulți Ani”, dragi jurnaliști - ”Replica de Constanța”!

Dan Cojocaru, Teatrul Pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare": ”La mulți ani! Într-o lume din ce în ce mai dezbinată și neîncrezătoare misiunea jurnalistului devine și mai dificilă. Vă urez să continuați să aduceți informațiile de care cu toții avem nevoie, să fiți alături de oameni, să fiți sănătoși și să continuați întru mulți ani de acum înainte! La mulți sănătoși, fericiți și împliniți ani celor care formează familia Replica!”.

Cristian Ion, avocat: "M-ați lăsat fără replică! 20 de ani de replica...la replica...și La mulți ani!!!"

Laurențiu Carp, șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Constanța: "Respect pentru faptul că prezentați știrile așa cum sunt evenimentele în realitate! La mulți ani!"

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București: "La mulți ani! Să rămâneți așa cum v-am cunoscut, cu REPLICĂ obiectivă, la subiect și vorbă înțeleaptă!"

Vasile Zelca, liderul SNPPC: "Dobrogenii au nevoie de REPLICA, așa cum un dialog constructiv are nevoie de replici argumentate! La mulți ani Replica!"

Dr. Diana Tatarici, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța: "La mulți ani și multe ediții cu știri pozitive!!!"

Comisar- şef Gioadă Gabriel- Valeriu, Şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, din cadrul Serviciului Rutier Constanţa: "La mulți ani, Replica! La mulți ani, redactorilor săi! Sunteți puțini, dar sunteți deosebiți! Felicitări pentru întreaga activitate!"

Elena Harbur, psihoterapeut: "La mulți ani fericiți și prosperi, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate la înalte standarde de profesionalism! Succes și reușite încă 20 de ani de acum înainte! Felicitări!"

Adrian Artene, director editorial gândul.ro:

Carmen Șerbănescu, șef Serviciu Logistic din cadrul IPJ Constanța: "La sărbătorirea celor 20 de ani de activitate, vă urez să vă atingeți toate obiectivele profesionale și personale! Mulți ani frumoși de jurnalism în continuare, Replica!"

Alexandru Dică, șeful Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța: "20 de ani.......energia tinereții. Însă maturitatea colectivului a făcut posibilă împlinirea acestei frumoase vârste. Felicitări pentru trecut. Succes în viitor. La mulți ani întregii echipe."

Florea Romeo Titi, șeful Poliției Mamaia: "Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate, vă doresc să vă continuați activitatea cu același spor, să rămâneți la fel de entuziaști și să oferiți aceleași informații de calitate ca și până acum. Îmi doresc să vă pot transmite aceleași gânduri bune și cu ocazia următoarelor dumneavoastră aniversări. La mai multe apariții!"

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța: "Jurnalismul este una dintre cele mai frumoase meserii, iar integritatea este atributul care o definește. La ceas aniversar, vă mulțumesc pentru că vă manifestați, zilnic, preocuparea față de instituția noastră, pentru că prezentați, cu dedicare, subiectele de interes public, pentru că sunteți un partener de încredere, în slujba și pentru informarea cetățeanului. Totodată, vă felicit pentru oferirea, cu onestitate și, uneori, cu incisivitate, a adevărului. La mulți ani cu sănătate tuturor celor care poartă cu mândrie ecusonul "Replica"!"

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: "Dumnezeu a creat timpul drept cale a creșterii armonioase spre desăvârșire. Când vorbim de o publicație, rostul acestea se împlinește prin slujirea adevărului faptelor, spre folosul publicului cititor. Ca și oamenii, cu fiecare an care trece, o redacție sporește în experiență și se maturizează. La trecerea a două decenii, redacția „Replica”, situată lângă farul călăuzitor al navelor maritime ce vin la Constanța, a devenit un far călăuzitor al constănțenilor, în noianul știrilor. Urăm tuturor celor ce se ostenesc în slujirea cuvintelor din știri să ajungă desăvârșiți în slujirea Cuvântului Adevărului, spre deplinul folos al constănțenilor și nu numai. La mulți și binecuvântați ani!"

Ramazan Gur, Solid House: ”Cu ocazia aniversării, transmitem cele mai sincere felicitări publicației REPLICA , pentru profesionalismul de care dați dovadă în informarea corectă, completă și relevantă a opiniei publice constănțene și vă dorim să aveți intervenții la fel de prompte, ediții la fel de valoroase și mulți ani de existență în care să rămâneți același reper important în mass media locală!”

Dr. Grasa Cătălin, din cadrul Spitalului Județean Constanța: "La mulți ani, întregii echipe Replica de Constanța! Să fiți sănătoși și în următorii 20 de ani, energici și perseverenți pentru că replicile voastre sunt necesare și au un loc bine stabilit în societatea noastră!"

Dr. Bogdan Obadă, din cadrul Spitalului Județean Constanța: "La mulți ani, Replica! Felicitări pentru cele două decenii de jurnalism si prezență pe piața mass media din Constanța! Să fiți sănătoși și la fel de implicați și în următorii 20 de ani!"

ISU Delta Tulcea: "Așa cum onoarea și gloria se câștigă în timp prin fapte, la fel și redacția dumneavoastră a câștigat, cu timpul, încrederea și aprecierea celor care vă citesc! Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea vă urează la mulți ani, inspirație în condei și cât mai multe subiecte de așternut pe foaie/spațiu virtual. La mulți ani!”

Costel Dumitrașcu, viceprimarul orașului Năvodari: ,,La mulți ani, cu multe știri pozitive! De 20 de ani țineți o flacără aprinsă în ceea ce numim presa locală. Vă felicit pentru că ați rezistat și vă doresc spor în slujirea cuvântului și a adevărului!”

Horia Constantinescu, președintele ANPC:

Adrian Bîlbă, Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța: ,,Vă urez succes pe mai departe, o prezență activă și responsabilă în presa tomitană! La mulți ani!”

Răzvan Filipescu, consilier județean Pro România: ”Presa are rolul de a ne aduce laolaltă; nu prin faptul că vom gândi cu toții la fel, ci prin sentimentul de apartenență la o realitate comună, prin comunicare şi implicare. Ziarul Replica împlinește 20 de ani de când își aduce aportul la construirea societății Constănțene, informând publicul. Cred cu tărie că, bine informați, vom fi mai buni, mai puternici, mai conștienți și prin urmare vom lua decizii mai bune. Vă urez la mulți ani în slujba constănțenilor, dragi jurnaliști!”

Harry Boiagian, inspectorul șef al Inspectoratului Regional în Construcții: ,,La mulți ani și la cât mai mulți cititori! Să vă păstrați obiectivitatea și imparțialitatea în baza unei documentări corecte! Să auzim numai de bine!”

Gheorghe Popescu, președinte Farul Constanța: "20 de ani înseamnă o adevărată cariera indiferent de domeniu, înseamnă continuitate, constanță și bineînțeles progres, pentru că altfel nu poți rămâne la un nivel înalt. Vă felicit, vă transmit la cât mai mulți ani, să rămâneți imparțiali și cât mai aproape de sport! La mulți ani!"

Cristina Rizea, deputat USR: ,,La mulți ani, Replica de Constanța la împlinirea a douăzeci de ani de activitate! Vă urez mult succes pe mai departe, să păstrați aceeași tradiție de profesionalism jurnalistic al presei independente cu care ne-ați obișnuit în toți acești ani! La cât mai mulți cititori!”

Comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța Colonel, Dima Constantin: ,,Astăzi, la împlinirea a 20 de ani de existenţă, în numele colectivului Grupării de Jandarmi Mobile”Tomis”Constanţa, vă rog să primiţi, întreaga noastră apreciere faţă de activitatea pe care o desfăşuraţi. Dorim să fiţi alături de noi şi în continuare, şi ziarul dumneavoastră să rămână acelaşi garant al libertăţii de opinie şi exprimare, mijloc de informare corectă a cetăţenilor. La mulți ani!”

Mircea Titus Dobre - președinte Filiala UGIR Constanța: ”Urez ziarului REPLICA viitor strălucit şi viaţă lungă, iar ziariştilor (care înseamnă, de fapt, ziarul) succes şi satisfacţii din munca de jurnalist dar, mai ales, să nu îşi abandoneze vocaţia. La mulţi ani plini de inspiraţie, energie şi motivaţie de a vă continua misiunea!”

Nicoleta Ploscaru, fondatorul Asociației „Constanța, Dragostea mea“: ,,Relația mea cu “Replica de Constanța" a fost furtunoasă. Pentru că este un ziar viu și liber și nu e treaba lor să laude politicienii. Dar îi iubesc! Pentru că fără presă liberă democrația ar muri și cei puternici ne-ar stăpâni după bunul lor plac. Îmi încep ziua cu “Replica” pentru că acolo găsesc știri, dezvăluiri, tot ce am nevoie pentru a fi informată. Le urez din inimă “La mulți ani!” de ziua “Replica”!”

Steluța Popescu, comisar șef Garda de Mediu Constanța: ”Va mulțumesc pentru că mi-ați dat ocazia să vă fiu alături cu prilejul aniversării a 20 de ani de Replica și vă felicit pentru întreaga activitate. La mulți ani întregii echipe și succes pe viitor!”

ITM Constanța: ,,La ceas aniversar, Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanta dorește să transmită jurnaliștilor publicației Replica, multă sănătate, prosperitate, putere de muncă și cât mai multe succese. Profesionalismul și imparțialitatea sunt atribute care dau valoare muncii dumneavoastră făcându-vă o prezentă constantă și puternică pe piața muncii. De aceea, avem convingerea că veți rămâne aceeași parteneri ți colaboratori onești și devotați profesiei asigurând o informare bună și eficientă a cetățenilor constănțeni și nu numai. La mulți ani, Replica!”

Liviu Chesnoiu, colonel de poliție în retragere, psiholog principal, expert poligraf: ”Dragă REPLICA, LA MULTI ANI!!! UN VEAC, cel puțin, ÎN SLUJBA MĂRIEI SALE PUBLICUL!!! SĂ DAȚI DREPTUL LA REPLICĂ!!!”

Colonel Daniel Mihai Ferencz, Inspector Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa: ,,La data de 18 februarie anul acesta, una din importantele publicaţii prezente pe scena jurnalisticii regionale, Replica de Constanţa, aniversează 20 de ani de la înființare. Cotidianul REPLICA a devenit peste ani un reper în viaţa constănţenilor, printr-o prezenţă susţinută în viaţa sociala, precum şi la evenimentele importante ale comunităţii, prin acestea fiind recunoscut între celelalte entităţi din domeniul Presei. În cei 20 de ani de existenţă ai acestei publicaţii, am observat tendința de perfecționare continuă și abilitatea de adaptare la cerințele societății, toate acestea fiind posibile datorită profesionalismului şi dăruirii echipei Replica. Cu siguranţă, şi pe viitor, vom regăsi în colectivul ziarului Replica, același partener de încredere, realitate demonstrată de buna noastră colaborare. În contextul sărbătorii, adresăm cordiale felicitări conducerii și colectivului, dorindu-le multă sănătate, să rămână la fel de inovativi şi imparțiali, precum şi realizarea de noi performanțe în activitate. La mulţi ani!”

Casa Județeană de Pensii Constanța: ”Cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate colectivul Casei Județene de Pensii Constanta urează Cotidianului Replica la mulți ani fructuoși pe mai departe, cu o activitate plină de realizări ,care sa nu se abată niciodată de la verticalitate și profesionalism.”

Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative: ”Cu ocazia împlinirii a două decenii de activitate jurnalistică de nivel înalt, vă urez LA MULȚI ANI, articole cât mai multe și concepute cât mai profesionist posibil!”

Viorel Ionescu, primar Hârșova: ”La mulți ani, cu împliniri și realizări, întregii echipe Replica! În cei 20 de ani de activitate ați demonstrat că sunteți obiectivi, imparțiali și profesioniști în tot ceea ce faceți. Vă doresc să vă păstrați simțul critic intact, precum și dorința de a aduce adevărul în atenția publicului. La mulți ani!”

Gigi Haleț, om de cultură și televiziune, de profesie inginer: ”Astăzi REPLICA din Constanța arată tuturor că este tânără, frumoasă și deșteaptă. Am participat la nașterea și la botezul ei. Are mulți prieteni pe care îi admir și câțiva dușmani de care mă mir. Sper ca peste încă 20 de ani să îi mai dau un mesaj de bucurie!”

Nicolae Lascu, afacerist: ”Cu ocazia frumoasei aniversari de 20 de ani vreau sa va felicit pentru profesionalismul, seriozitate și munca grea depusa de-a lungul acestei perioade de timp. Și aștept sa va vad la fel de puternici și la aniversarea de 30. Va urez un călduros la multi ani și mult spor în continuare. Cu stima și respect.”

Mihai Trăistariu, artist constănțean: ,,La mulți ani, Replica de Constanța! Să trăiți 1000 de ani, să aveți milioane de fani, admiratori și cititori care vă citesc articolele, să scrieți lucruri frumoase despre oameni valoroși și să ne revedem cu drag în condiții mai bune după această pandemie! La mulți ani!”

Adriana Arghirescu, consilier local: ,,Conectat permanent la realitatea orașului, Replica de Constanța este prietenul meu la cafeaua de dimineață în fiecare zi! Felicitări echipei și succes mai departe!”

Curtea de Apel Constanța: ,,La împlinirea a 20 de ani de la apariția în peisajul media constănțean, Curtea de Apel Constanța are bucuria de a transmite cotidianului REPLICA cele mai sincere felicitări pentru întreaga activitate. În acest moment aniversar, vă urăm succes în activitatea editorială, să fiți un etalon de obiectivitate, echidistanți și echilibrați, un reper pe piața media constănțeană. Sincere urări de bine, noi realizări în plan profesional, un parcursul cât mai lung, cu știri relevante pentru societate. La mulți ani!

Dan Epure, fostul rector al Universității Ovidius: ”Felicit Ziarul Replica cu ocazia împlinirii a 20 ani de existență și îi doresc să rămână același ziar incisiv și obiectiv, care să realizeze investigații și anchete jurnalistice de excepție! De mai mulți ani îmi încep ziua savurând o cafea aromată și citind dimineața ziarul Replica, pentru a afla ultimele știri și informații, atât din Constanța, cât și din țară! Știrile diverse și obiective, interviurile cu personalități locale și naționale, analizele bine documentate, articolele de investigație care dezvăluie multe lucruri necunoscute majorității etc, fac din ziarul Replica una dintre cele mai importante voci pe piața media din Constanța și nu numai! La mulți ani și la cât mai multe ediții! Felicitări&Succes!!!!”

Ec. Ionuț Cornel Ionescu, manager SCJU Constanta: ”Cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate, vă doresc sănătate, subiecte alese, curaj și nu în ultimul rând, multă inspirație întregului colectiv redacțional! La mulți ani, Replica! Felicitări și spor la treabă!”

Marius Prăzaru, directorul medical al SCJU: ”Să aveţi succes în continuare, informațiile bune să se adune și, înainte de toate, vă doresc din belșug, sănătate! La mulți ani, Replica!”

Traian Petrescu, expert mediu: ”Ziarul REPLICA este de 20 de ani martor la tot ce ne înconjoară, de la monden la sănătate, sport și economic sau politică, pe lângă multe alte categorii de mare interes. Acest ziar este și un reper al presei fiind interesat de tot ce se întâmplă și alături de oameni cu scopul de a le prezenta viața cu bune și cu rele, așa cum este ea, integritatea fiind o caracteristică de baza în evoluția lui. Replica este un spațiu de informare, nu doar un simplu ziar, te ajută să treci prin multe stări, sa realizezi ca nu e totul ușor, dar îți oferă și un zâmbet pe buze la nevoie. Nimic nu este interpretat, totul este adevărat, totul de 20 de ani și asta a făcut să aveți cei mai mulți cititori din Dobrogea și nu numai. Vă urez un călduros la mulți ani, alături de cat mai mulți urmăritori deschiși către adevăr!

Marian Crușoveanu, deputat PNL: ”La mulți ani redacției ziarului ”Replica”! La mulți ani vouă, celor care, prin activitatea voastră, aduceți știrile mai aproape de noi toți! Prin această urare, doresc să vă invit și pe voi să luptați împotriva fenomenului fake news care, de doi ani, ne agasează viața și, în același timp, ignoră eforturile voastre, ale jurnaliștilor, de a crea știri corecte, reale și obiective. Continuați să aduceți la lumină subiecte de interes local, cu pasiune pentru tot ce înseamnă județul Constanța!”

Aurel Presură, directorul SC RAJA SA: ”Totul se schimbă în jurul nostru, nimic parcă nu mai este la fel. Mă bucură însă faptul că unul din reperele stabile ale constănțenilor rămâne la fel de obiectiv și de imparțial. Ziarul ”Replica”, pentru că despre el vorbesc, a dat dovadă de curaj şi obiectivitate în demersurile jurnalistice, păstrându-şi intacte verticalitatea şi profesionalismul prezente în materialele editate în toţi aceşti ani. Vă doresc să rămâneți un reper stabil pe piaţa media din Constanţa, în continuă schimbare în ultimii ani. "La mulţi ani!" şi viaţă lungă!”

Remus Negoi, senator USR : ”Multe publicații au apărut în România în ultimii 20 de ani. Multe dintre ele au dispărut sau s-au transformat. Puține dintre ele au rezistat atât de mult timp. La împlinirea a 20 de ani de existență, felicit publicația Replica de Constanța, care a știut să reziste atâta timp. La mulți ani, Replica de Constanța!”

Felix Stroe, senator PSD și președintele Organizației Județene a PSD Constanța : ”Am urmărit ziarul Replica de la apariție, încă de la primul număr! "Majoratul" său s-a înregistrat nu acum doi ani, la 18 "primăveri", ci mult mai devreme. Replica e deja o publicație matură, echilibrată, un brand în peisajul publicistic constănțean și nu numai. Am nostalgia edițiilor print ale publicațiilor românești și am încă în colecția mea câteva exemplare din Replica, pe hârtie! Dar vremurile s-au schimbat și edițiile online au un public mai larg și din zone (inclusiv geografice) mult mai diferite. Sunt convins că cei interesați de ce se întâmplă în Dobrogea (și nu numai) au ce afla din Replica de Constanța! Vă doresc încă 20 de ani (cel puțin!) de succes și prezentare imparțială a realității. Inclusiv politice! La mulți ani, Replica!”

Cristina Dumitrache, deputat PSD: ”Cotidianul Replica este de 20 ani un reper al presei constănțene, o publicație ancorată în realitate,permanent conectată la ce se întâmplă în țară și în lume. Felicit colectivul redacțional pentru promptitudine și buna informare a cetățenilor și le doresc să își continue activitatea cu același profesionalism, echilibru și obiectivitate. La mulți ani Replica!”

Horia Țuțuianu, deputat PSD: ”La mulți ani, Replica! De 20 de ani sunteți un reper în presa constănțeană. Continuați frumoasa misiune pe care v-ați asumat-o, păstrați-vă echidistanța și fiți mereu obiectivi. Să aveți parte de inspirație, rămâneți incisivi, tratați fiecare subiect cu profesionalism și integritate, așa cum ne-ați obișnuit. La cât mai mulți cititori, putere de muncă și sănătate! Constanța are nevoie de voi!”

Ion Dumitrache, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Constanța: ”La împlinirea a două decenii de activitate, vă urăm încă cel puțin 20, pline de știri de prima pagină, de anchete de răsunet, de noutăți care să atragă zeci de mii de vizualizări. Să aveți noroc de surse bune și spor la scris și investigat. Vă doresc să aveți parte de tot ce-i mai bun, să fiți inspirați, energici și mereu gata de provocări! Să aveți notorietate, prosperare și dezvoltare armonioasă în continuare! La mulți ani, Replica!”

Nicoleta Bercaru, consilier județean PSD: ”Presa liberă, una dintre marile puteri ale lumii democratice. Prezența unei prese libere arată sănătatea societății din care provine. REPLICA, o portavoce a exprimării libere, serioase și echidistante, un adevărat reper în decorul presei constănțene. Astăzi, la aniversarea a 10 ani în slujba cetățeanului constănțean, vă doresc mulți, mulți ani înainte, cu cititori cât mai numeroși și cât mai fideli! Cu recunoștință, cititorul Nicoleta Bercaru.”

Soprana Florența Marinescu: ”Un gând bun către colectivul Replica! La multi ani! E nevoie de Dvs în fiecare zi, să nu spuneți cine ce a mai făcut cu sfidarea legii, cu "tunurile" trase fraierilor care cred în instituții și dreptate, ce se mai alege de sănătatea noastră si de școală în general, ce șanse mai avem sa speram într-un loc de munca stabil și sa trăim decent. În rest, despre vreme și despre câteva vedete, nu de alta, dar colorează peisajul prăfuit și dezarmant al orașului sufocat de multe, multe, multe. Poate mai puține scuze de la cei cu opririle apei calde și ale căldurii, ca ajunge! Nu vă ascundeți, nu iertați și nu tolerați ceea ce este urat, caci constănțenii asta așteaptă de la Dvs! Replica! Bravo vouă!”

Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian : ”20 de ani este una dintre cele mai frumoase vârste. Pentru cotidianul Replica înseamnă 20 de ani de echilibru, profesionalism și articole bine documentate. La mulți ani de echilibru înainte!”

Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu : ”Vă felicit pentru întreaga activitate și vă doresc încă 20 ani încununați de realizări și de articole la fel de valoroase! Rolul vostru este unul esențial în dezvoltarea Constanței, prin prisma comunicării corecte și profesioniste, astfel că nu pot decât să vă urez să continuați tot așa. La mulți ani, Replica!

Ovidiu Cupșa, directorul CERONAV: ”Prin profesionalism și experiență "Replica" a trecut și proba timpului. Azi împlinește două decenii de când informează consecvent și neîntrerupt publicul constănțean. La mulți ani "Replica"! La mulți ani, întregii redacții!”

Gică Slabu: ”La mulți ani! Felicitări minunatei echipe de la ZIARUL REPLICA pentru profesionalismul ei, pentru sinceritatea și adevărul adevărat de a spune lucrurilor pe nume. Sunteți în inima și-n sufletul constănțenilor dragilor! ȚINEȚI-O AȘA !”

 

Întrucât mesajele din partea colaboratorilor noştri continuă să sosească pe adresa redacţiei Replica, cu ocazia împlinirii a 20 de ani pe piaţa media, am decis să revenim cu o continuare. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!

 

Adriana Câmpeanu, director executiv al Direcției Medico-Sociale din cadrul Primăriei Constanța : ”La mulți ani, Replica! Un cotidian care a crescut de 7300 ori în ultimii 20 ani. Vă doresc încă două decenii de informații corecte, analize obiective, știri reale și de impact. Vă citesc și vă urmăresc în fiecare zi!”

Viorel Cataramă, președinte SC ELVILA SA: ”Felicitări cu prilejul aniversării celor 20 de ani! Vă doresc să fiți sănătoși și la fel de obiectivi în redactarea știrilor! La buni și mulți ani întregului colectiv redacțional!”

Anton Traian Antoniadis, Președintele Comunității Elene din Constanţa: ”7.300 de zile de "replici", putem spune..cât o viață de om. Că-l citești de dimineață și îți ține companie la prima cafea sau seara îngândurat de treburile de peste zi nu contează. Este un ziar în care găsești arhiva vieții constănțenilor, cu supărări, critici sau bucurii care ne aduc informația la o... "aruncatură de ochi". Vă doresc tot binele și la sărbătoarea celor 15.000 de zile să fie o sărbătoare”

Claudiu Banu, preotul Bisericii Sf. Mina: ”La cei 20 de ani aniversari doresc echipei Replica și oamenilor minunați din spatele cuvintelor din articolele de presă, anii mulți cu sănătate, rodnici în buna informare a cetății noastre de la malul mării. Vă doresc totodată fiecăruia din dumneavoastră, o misiune frumoasă în activitatea deloc ușoară de informarea corectă a publicului. Nimic nu este mai frumos și binecuvântat decât să slujești pe oameni, cu timp și fără timp. La mulți ani Replica, iar la cei 20 de ani de existență să se adauge alți 20 de ani și alți 20 peste aceștia. La mulți ani oameni frumoși!”

Ionuț Cealera, șeful Serviciului de Ambulanță Județean Constanța: "La zi aniversară doresc ziarului REPLICA ani lungi de activitate și multă sănătate tuturor reporterilor! LA MULȚI ANI!!!"

Aurelian Marin, CEO Aventură „Paradis Vacanțe de Vis”: ”Am apreciat permanent demersurile jurnalistice și editoriale pe care echipa “Replica” le expune într-o manieră directă, aducând astfel un plus de substanță în media dobrogeană. Știrile pe care le aduce zilnic în fața constănțenilor, de 20 de ani, reprezintă garanția unei informări complete și corecte, în beneficiul cititorilor. La mulți ani, Replica!”

Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța: ,,20 de ani de existență pe piața mass media înseamnă 20 de ani de muncă multă, experiență, informare continuă. La mulți ani, la multe replici si la cât mai mulți cititori!”

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari: ” 20 de ani de jurnalism în slujba constănțenilor arată consecvența și puterea unei publicații care și-a servit tot timpul cu profesionalism cititorii! Vă îndemn să rămâneți același ziar inedit și incisiv, să aveți aceeași inspirație și perseverență în a găsi subiectele cu adevărat importante pentru comunitate! La mulți ani, Replica de Constanța!”

Roxana Mitan, directorul Palatului Copiilor din Constanța: ,,Felicitări, Replica! Felicitări colectivului redacțional! La mulți ani pentru cei 20 de ani în care Ziarul Replica a promovat un standard ridicat al profesionalismului și libertății presei! Vă dorim cât mai multe ediții în care să dați ,,Replica" obiectivă tuturor evenimentelor din Constanța! La mulți ani!”

Aurel Mototolea, directorul Muzeului de Istorie și Arheologie Constanța: ,,La ceas aniversar, vă urez un călduros La Multi Ani! Fie ca anii ce vin să vă dea putere de muncă, pentru a oferi aceeași constantă obiectivitate și continuă performanță. În cei 20 de ani ce au trecut, Ziarul Replica s-a dovedit a fi un partener onest si intransigent al publicului, o institutie media ce s-a dedicat informarii corecte a publicului!”

Laurențiu Cristian Cicu, comisar șef de poliție, director Garda de Coastă: ”Garda de Coastă este o instituție unică, care indeplinește obiectivele Poliției de Frontieră la nivel național și european, desfășurându-și activitatea in județele Constanța și Tulcea, facând totodata obiectul unui interes mediatic important. Ca de fiecare data, suntem onorați să dam curs solicitărilor și intențiilor mediatice, întrucât colaborarea dintre instituția noastră si presa locală sau națională s-a dovedit a fi una benefică ambelor părți, prin informarea corectă si transparentă a opiniei publice. Cu această ocazie, vă urăm un sincer la mulți ani, și ne dorim ca aceasta colaborare sa continue intr-un mod profesional, indiferent de persoanele care încadrează vremelnic cele două entități. Asigurăm toți cititorii dumneavoastră că Garda de Coastă este o instituție aproape de cetățeni, formată din oameni profesioniști si bine pregătiți, care pot face oricând față oricărei provocări. Este o instituție apreciată la nivel internațional, într-o continuă dezvoltare și adaptare și de cele mai multe ori realizările profesionale ale noastre nu pot fi cunoscute de publicul larg fără ajutorul dumneavoastră.”

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea: ”Cu ocazia împlinirii a două decenii de existență, timp în care ați reușit să reflectați realitatea într-un mod imparțial și transparent prin articole, anchete jurnalistice și editoriale, urez LA MULȚI ANI întregii echipe redacționale și acționariatului. Felicitări pentru performanța, consecvența și profesionalismul de care dați dovadă, Cotidianul Replica fiind un reper important în presa dobrogeană.”

Marius Marinescu, președinte fondator FPAM, fost senator: ”La mulți ani jurnaliști de aur, la mulți ani publicație de 24 de karate. Vă doresc să rămâneți izvor nesecat de informații prețioase și să aveți o televiziune proprie. Sunteți o ocupație cu suflet, ocupându-vă de prpblemele reale ale oamenilor, dar și de protecția animalelor. Pentru mine, soarele răsare din Dobrogea, îmi sunteți dragi. Liliana, soția mea, s-a născut la voi în Constanța, Dănuț, fiul meu, s-a născut la Tulcea și publicația voastră face parte din familia mea. La mulți ani, să fiți iubiți!”

Prof. Dr. Sorin Rugină: ”Să rămâneți la fel de motivați, dinamici și entuziaști "că la 20 de ani"! Să furnizați în continuare informații bine documentate, care să vă crească permanent credibiltatea în fața cititorilor! LA MULȚI ANI!”

Nicolae Moga, fost senator PSD: ”De 20 de ani, mă trezesc cu Replica, îmi beau cafea cu Replica și închei seara cu Replica. Sunteți cel mai bun ziar din Constanța! Va felicit pentru toto ceea ce ați realizat și pentru faptul ca reusiti sa va mentineti pe primul loc! La mulți ani, Replica! La mulți ani colectivului Replica!”

Dumitru Caragheorghe, consilier municipal și președinte USR Constanța: “La mulți ani și cât mai multă informație corectă și bine documentată pentru cititorii Replica!”

Daniel Gheorghe Georgescu, primarul localității Limanu: „Felicitări echipei Replica pentru cei 20 ani de știri și informații obiective. Prin munca dumneavoastră ați reușit să vă impuneți pe piața media constanteana, sa fiți mereu în top și, totodată, sa ne oferiți noua, cititorilor, o perspectiva complexa asupra subiectelor de actualitate. Mulțumesc și pentru ca ati fost intotdeauna alături de oamenii din comuna Limanu și ati susținut proiectele/inițiativele administrație locale. La mulți ani, Replica! Va doresc sa fiți și în continuare o echipa unita, sa aveți forță și cât mai multe subiecte interesante! La mulți ani!”

Teo Hira, directorul RAEDPP: "La mulți ani, Replica! Vă felicit pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în toți acești ani!"

Gheorghe Bușu, directorul AJOFM Constanța: ” La mulţi ani printre cuvinte, idei ori imagini prelucrate cu măiestrie de voi! Vă multumesc pentru promptitudinea de care ați dat dovadă ori de cate ori, noi, ca institutie, am apelat la sprijinul vostru, vă multumim că existați! Adevărul şi libertatea de exprimare a redacţiei dvs este un punct important pentru noi, cititorii zilnici ai ziarului Replica! Felicitari echipei!”

Mihaela Andrei, consilier local PNL: ”Acum 20 de ani a început totul pentru Replica de Constanta și odată cu Replica și pentru noi, constănțenii, deoarece am avut un nou început și o noua sursa în ceea ce privește informația. Sunt onorată să urez cotidianului “Replica de Constanta” tradiționala urare: La Mulți Ani, Replica!!! Să te citim cu drag mai departe și să ne delectezi în continuare cu articole la fel de savuroase. În această lume când ne concentram pe jumătatea goală a paharului, Replica de Constanta sa ne arate mereu, acea jumătate plină”.

Stelian Gima, vicepreşedintele CJC: "În peisajul mass-mediei constănțene, ziarul Replica rămâne una din publicațiile "de cursă lungă", un reper al vieții jurnalistice de la Marea Neagră. La împlinirea a 2 decenii de presă constănțeană, felicit echipa Replica, pentru pasiunea, răbdarea și profesionalismul de care dă dovadă în furnizarea unui produs jurnalistic de calitate! La mulți ani!"

Gheorghe Bușu, directorul AJOFM Constanța: ”La mulţi ani printre cuvinte, idei ori imagini prelucrate cu măiestrie de voi! Vă mulțumesc pentru promptitudinea de care ați dat dovadă ori de cate ori, noi, ca instituție, am apelat la sprijinul vostru, vă multumim că existați! Adevărul şi libertatea de exprimare a redacţiei dumneavostră este un punct important pentru noi, cititorii zilnici ai ziarului Replica! Felicitări echipei!”

Valentina Chiriță, fostul purtător de cuvânt al Poliției Locale Constanța: ”La mulți ani, Replica! Felicitări pentru munca asiduă si de echipă, care a dus la performanță si profesionalism continuu. 20 de ani de activitate înseamnă o vârsta matura și veritabilă în MASS media, înseamnă promptitudine si profesionalism, înseamnă informații de interes public importante pentru cetățeni. Mult succes pe viitor!”

Marius Ghiță, Șeful Secție 4 de Poliție Constanța: ,,Expresia "a patra putere în stat" expune într-un mod simplu cât de complicată este lumea mass media. Astăzi, Ziarul Replica împlinește 20 de ani de existență continuă în viața cititorilor constănțeni . Vorbim despre oameni de calitate care se străduiesc în fiecare zi să nu dezamăgească, să fie mereu pe primul loc în preferințele cititorilor. Este o deosebită plăcere pentru mine să mă alătur celor care urează "La mulți ani, Ziarului Replica!"

Ali Șenol, subprefectul județului Constanța: ” Este o onoare pentru mine să felicit Agenția de Presă locală “REPLICA de Constanta”, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la infiintare acesteia, aici în judetul nostru de la malul marii. În acelasi timp, adresez cu deosebită placere, sincerele mele felicitări jurnaliștilor și celorlalti angajați ai Agentiei “REPLICA de Constanta” pentru activitatea pe care o desfășoară și pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi pentru a transmite cetatenilor județului Constanța tot ceea ce este de interes pentru comunitatea din care facem parte. La Multi, Multi Ani!!!

Florin Cocargeanu, viceprimar USR: „Două decenii în care cotidianul Replica a reprezentat o sursă stabilă de informație pentru cititorii săi și un jucător important pe piața media locală. La mulți ani și sper ca peste alți 20 de ani să fiți tot aici!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303