REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Supărare mare în mediul online pe denumirea noului bulevard din oraș

Supărare mare în mediul online pe denumirea noului bulevard din oraș

Replica API 13 iunie 2022 | 00:00 2752

Bulevardul Madrid este noua soluție pentru fluidizarea traficului pe Drumul Național 2A, ce “leagă” cartierele Tomis Plus, Boreal, Maurer, Palazu Mare, făcând totodată și legatura cu orașul Ovidiu. Totuși, numele acestui bulevard i-a amuzat teribil pe locuitorii orașului Constanța care au ironizat proiectul în valoare de 62.000.000 lei.

Drumul Național 2A, respectiv bulevardul Tomis este adesea blocat din cauza circulației intense ce “leagă” cartierele Tomis Plus, Boreal, Maurer, Palazu Mare și nu în ultimul rând, legătura cu orașul Ovidiu.

Astfel, pentru fluidizarea traficului s-a adoptat o soluție, un proiect în valoare de 62 milioane de lei, care se va numi Bulevardul Madrid si va fi dezvoltat în partea de Vest a cartierelor Tomis Plus și Boreal.

Denumirea bulevardului este motivul cetățenilor pentru care aceștia se amuză copios în mediul online. Spre exemplu, un locuitor al orașului Constanța a facut o propunere ca bulevardul să se numească Kiev sau chiar Zelensky. “De ce nu bulevardul Kiev sau Zelensky? ” , a comentat acesta în mediul online, făcând astfel referire la războiul din Ucraina.

Un alt bărbat a spus ca ar suna într-adevăr mai bine dacă s-ar numi bulevardul Kiev, pt a evita “supărarea” lui Zelensky. “Sună mai bine bulevardul Kiev... să nu se supere Jelensky” , a spus acesta, ironizându-i astfel numele lui Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei.

Potrivit lucrărilor ce au loc în mod continuu pe străzile Constanței, un cetățean a ținut “mortiș” să-și exprime părerea cu privire la redenumirea altor străzi, și drept urmare a cerut ca bulevardul Aurel Vlaicu să fie numit Mariupol. “Propun ca bulevardul Aurel Vlaicu să-l redenumiți Mariupol” , a comentat acesta.

Unii cetățeni ai orașului Constanța au devenit “cârcotași” asupra acestui subiect și nu sunt întru-totul de acord cu noul proiect ce “vine” în sprijin de a fluidiza traficul blocat.

Însă, sunt si alți locuitori care sunt încântați de aceasta idee, considerând că soluția este una extrem de bună. “Super proiect! Succes si sper din toată inima să îl duceti la bun sfârșit! Avem nevoie de acest bulevard, mare nevoie! Și ignorați-i pe toți parerologii care, din păcate, au acces la internet și care tot dau cu hate pe aici… habar nu au de importanța acestui bulevard…” , a comentat acesta în mediul online.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca tot este bulevardul lor
0
0
Cu ce va ajuta acest bulevard care se descarca tot in Aurel Vlaicu? La orele de varf nu va intra nici o masina pe Aurel Vlaicu! Doar daca pun semafor. Oricum, nimeni nu a avut nici un plan cand s-a dat liber la constructie pt Tomis Plus, Maurer si ceilalti. Ce faci cu miile de masini care intra sau ies din Constanta doar prin Aurel Vlaicu.
0
0
Bulevardul BMW
0
0
O sa vb cu Vergil si schimbam.o sa se numeasca bvd Simona Halep.e oke?ca oricum 99 la suta din blocuri sunt facute de cipani deci merita si ei sa fie reprezentati. Maine ma duc la Vergil si ii spun.calmati va ti.
1
0
Gicule martafoi esti tu. Strazile astea chiar exista. Acum daca tu stai pe strada Eternitatii, treaba ta. Strada este in cartier Boreal, nu faleza. In faleza sunt Salonic, Yokohama, Shaanghai, Havana, Rotterdam, Trapani. Ia de-aici Gicule! A cui e vina ca asa se numesc strazile? Are vreo treaba asta cu geografia? Nu. esti doar tu frustrat.
1
0
Suparare mare doar in randul unor idioti.mare parte dintre acestia sunt convinsi ca fecebarcelona e capitala Spaniei si de-aia sunt suparati.
1
0
Da. Exista deja in faleza nord. Prostii astia din Primarie nu stiu Constanta deloc.
0
0
Madrid brest vai de capu vostru de martafoi voi pe harta nici romania nu stiti unde e
0
1
Pai de ce madrid? Ptr ca deja exista strada Madrid, si leaga str Brest de A. Vlaicu. E drum de piatra momentan, macadam, trebuie latita si asfaltata. Dar numele deja exista
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513