REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Supărat pe facturile la utilități, Mihai Trăistariu anunță că se mută... în Dubai

Supărat pe facturile la utilități, Mihai Trăistariu anunță că se mută... în Dubai

Replica API 13 februarie 2022 | 21:45 3899

Artistul constănțean Mihai Trăistariu a avut din nou o surpriză din partea companiei care furnizează gaze. Acesta a primit factura pe luna precedentă și are de plătit aproape 4000 de lei. Supărat, atistul anunță că se mută ... în Dubai.

Vineri, 11 februarie a.c., Mihai Trăistariu a primit noua factură la gaze. După ce în lunile anterioare, constănțeanul și-a arătat nemulțumirea cu privire la sumele mari pe care le-a plătit la facturile pentru gaz, în luna februarie, artistul a răbufnit din nou. Suma pe care Mihai Trăistariu o are de achitat pentru căldura consumată pentru școala lui de dans, nu este nici mai mare, nici mai mică de 3.863.47 de lei.

Acesta a ținut să împărtășească fanilor ”supărarea” lui. Artistul a precizat că, după factura de 2.380 de lei din luna precedentă, factura de luna aceasta este enormă.

Mihai Trăistariu declară că vine cu banii de acasă, pentru a putea plătii dările la stat. Ca un soi de amuzament, acesta a mai precizat faptul că, intenționează să se mute la Dubai, la 45 de grade, cu tot cu școală.

Ca o încheiere a mesajului lui, acesta a folosit descrierea ”#JosMafia”, și bineînțeles, a publicat factura cu suma enormă, cum precizează acesta, pe pagina lui oficială de Facebook, unde își ține fanii la curent cu majoritatea proiectelor și activităților pe care le desfășoară.

” După factura de 2380 ron ... a sosit iar gazu' ..Nu mai vreau să fac tam-tam ... dar ... patrujde' milioane pe lună - căldura ... pentru școala mea de muzică este ... enorm. Deja vin cu bani de-acasă ca să plătesc dările la stat. O să mă mut la Dubai, la 45 de grade ... cu tot cu școală ... și asta e. #JosMafia”, a împărtășit artistul fanilor.

Amintim că în luna februarie, artistul a avut de achitat o factură de 4.276 de lei, pentru care declara că va acționa în instanță.

CITEȘTE AICI: La ŞCOALA de CANTO a lui TRĂISTARIU, FACTURA la GAZE îi lasă FĂRĂ glas!

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poti sa mai rotunjesti si tu veniturile.O mai bagi la întuneric mai faci cite o felatie si încet încet te ajuti si pe time si factura la curent ii ok.La întuneric aud ca esti lărgit tare.Cu muia sa te mai salvezi poate
1
0
Ce drak e ala bulangiu sentimental?
7
0
la cum arata il arunca aia de la etaj sau mai rau
8
0
Multi gay se muta acolo
8
0
Asta n-are bani nici macar pentru o vedere cu Dubai.
10
0
Bine nea ILIE!! Si.moarta si vie ...stii vorba AIA nu Mai zic k porti mine MARE NUME DE PROOROC
4
0
Vrea si maciuca arabeasca hehe mai scapam de un tantalau care se tot plinge la gazeta.
15
0
MACIUCA LA CWR SA AI.....
14
0
In germania e pretul la gaze la jumate si salariile de 5 ori mai mari, o sa plece toata lumea cand te mint pe fata hotii astia ordinari
17
1
Sta vreo trei zile , dupa aia se muta la gsrson de carton !
12
1
deci in Dubai e mai ieftin?
13
0
Scoala ajutatoare de presa Replica face iar reclama pe bani...
27
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768