REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.1° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
33.1° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

SuperLiga: Campioana României pierde dramatic puncte pe teren propriu

SuperLiga: Campioana României pierde dramatic puncte pe teren propriu

Virgil STOIAN 13 noiembrie 2023 | 00:00 1123

Farul Constanța nu a reușit să pună punct seriei de 4 etape consecutive fără victorie în SuperLiga României. Campioana en-titre a remizat pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-1, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 16.

SuperLiga: Campioana Romaniei pierde dramatic puncte pe teren propriu Gheorghe Hagi

Farul, remiză cu revelația Hermannstadt

Farul Constanța își continuă sezonul dezamăgitor în SuperLiga României.

Campioana en-titre nu a reușit să treacă nici de Hermannstadt, ba chiar a primit gol în prelungirile jocului.

Convocat la echipa națională de fotbal a României pentru dubla cu Israel și Elveția, Andrei Artean a deschis scorul pentru formația antrenată de Gică Hagi (min 27), reușind să puncteze din pasa lui Constantin Budescu.

În a doua repriză, sibienii au avut controlul posesiei și au început să pună pericol spre final, când au apărut și primele ocazii mai importante.

Oaspeții au dat în cele din urmă lovitura prin Baba Alhassan, cel care l-a învins pe Aioani cu un șut puternic din marginea careului de 16 metri (min 90+1).

După fluierul de final, Gică Hagi a văzut cartonașul roșu, conform hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E un parvenit și o sculă a șmenarilor din fotbal ... ,,Regele" ciobanilor și șmenarilor din epoca mafiei condusă de Iordănescu, ,,Ghioghi" cel fără de onoare/caracter, șmenar cu acte în regulă ... Un piețar prins că nu înregistrează tot leușteanul vîndut este săltat pe sus de ,,fisc" dar ciobanul ăsta care nu a declarat toți banii obținuți din vînzarea unu jucător (se pare că un milion), a fost iertat ,,că avea datorii" ... Lăsînd la o parte că trebuia să împartă o celulă cu cumnatul său G.Popescu ... Și vreți performanță de la ăștia?!?!
1
0
hagi ar trebuie sa caute un antrenor pentru echipa si el sa treca [a juniori.Ce echipa campioana cu locul 7 in clasament nu-si schimba antrnorul?
2
0
Poate ai vrut sa spui ca asha a decis Burleanu inpreuna cu oameni lui din F.R.F.
1
0
Anul trecut a câștigat nașul campionatul, Anul ăsta câștigă finul. Tot m**e
1
1
Hagi spune ca el formeaza jucatori si are dreptate, a format si formeaza jucatori mediocri,pai daca ne uitam la echipa de anul trecut cel mai bun jucator al Farului a fost Alibec iar anul asta pana acum fara pasele de gol ale lui Budescu "si el un jucator in etate ca si Alibec" Farul se batea la retrogradare cu Botoshani si Dinamo,antrenorul patron Hagi nu ar trebui sa ia dupa aplaudaci lui ci sa se uite cum joaca echipa lui inainte sa tzipe sau sa injure arbitri.
2
1
Echipa s***a! Hagi are aceeiasi mentalitate gresita a managerilor din fotbalul romanesc. Pierd pe teren si se declara defavorizati de arbitri. Oameni mici, vorba multa si fapte putine. Tiparul standard balcanic...
3
1
hagi, fii mai modest/umil. fotbal joaca/stiu si altii!
3
1
Hagi se revolta degeaba.Daca ar vedea reluarile si-ar cere scuze pentru ca Sarbu il impinge pe jucatorul sibian care se loveste de Larie.Daca SE FLUIERA TREBUIA 11 METRI PT.SIBIU. De ce dupa meci nu s-au dat reluari cu faultul dr rosu facut de cei de la Farul in prima repriza.DIGI nimic ,numai cei de la Prima Sport au spus ca e rosu direct.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712