REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
17.4° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Superliga: Farul Constanța - Dinamo 1-1!

Superliga: Farul Constanța - Dinamo 1-1!

A.F. 5 octombrie 2024 | 00:00 754

Farul Constanța și Dinamo s-au întâlnit vineri în runda 12 din Superliga. Meciul a început la 21:00, iar la final scorul a fost egal. Denis Alibec (33 de ani) a fost un car de nervi după meci.Atacantul crede că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj. Denis Alibec a reclamat nu mai puțin de trei situații în care Farul trebuia să primească lovituri de la 11 metri, una pentru un fault la Victor Dican și două când el a fost tras în careu de fundașii lui Dinamo.

Superliga: Farul Constanta - Dinamo 1-1!

Farul - Dinamo s-a încheiat cu scorul de 1-1, într-o partidă în care gazdele au cerut nu mai puțin de 3 lovituri de pedeapsă.

Dinamo a deschis scorul rapid Cătălin Cîrjan (4), la capătul unei acţiuni personale, iar apoi a rezistat cu brio asaltului gazdelor, în prima repriză. În a doua parte, elevii lui Gică Hagi au avut inițiativa, însă au ratat mult.

Grigorian (45) a şutat de la 11 metri, dar portarul Adnan Golubovic a respins de sub transversală. Slovenul s-a remarcat şi la lovitura de cap a lui Rivaldinho (45+3). Andrei Ciobanu a nimerit bara (59) cu un şut din marginea careului, după care armeanul Narek Grigorian (71) a reușit să aducă egalarea.

Farul, aproape de victorie

Farul a fost aproape de victorie pe final, dar Golubovic a plonjat salvator la şutul lui Dragoş Nedelcu de la circa 25 de metri (84), astfel că echipa de la malul mării rămâne cu o singură victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri. Dinamo este la a treia remiză consecutivă şi nu are, în continuare, nicio victorie în deplasare. Chiar și așa, alb-roșii au urcat pe locul 3 în Superliga.

Dacă pe teren lucrurile au stat bine pentru Dinamo, chiar dacă antrenorul Zeliko Kopic a avut o mulțime de indisponibili, în tribune au fost iar problemele cu suporterii ”câinilor. Fanii din Peluza Sud ai lui Dinamo s-au bătut și s-au înjurat între ei, fiind nevoie de intervența jandarmilor. A fost a doua etapă în care ultrașii lui Dinamo și-au dat în petic, după ce în runda precedentă au fost aproape să-l lovească pe un arbitru de linie cu un scaun aruncat din tribune.

Farul – Dinamo, echipele de start

Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Bălașa, Marins, C. Ganea - Radaslavescu, Dican, Vînă - Rivaldinho, Alibec, Grigoryan
Rezerve: Ducan, Cercel, Țîru, Dănuleasa, Aioanei, Nedelcu, N. Popescu, Casap, Doicaru, C. Stoian, A. Ciobanu, Mustacă
Antrenor: Gică Hagi

Dinamo: Golubovic - Sivis, Patriche, Licsandru, C. Costin - Olsen, Gnahore, Cîrjan - Milanov, Politic, A. Bani
Rezerve: Ailenei, A. Stoian, Pășcălău, Soro, P. Neagu, Caragea, Rotund, Mărginean
Antrenor: Zeljko Kopic

Arbitru: Adrian Cojocaru // Asistenți: Marius Badea, Adrian Vornicu
Arbitru VAR: Florin Andrei // Asistent VAR: Florian Vișan
Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu)

Minutul 1: Start de partidă!

Minutul 4: GOOOL Dinamo! Costin l-a găsit perfect în careu pe Cătălin Cîrjan, care nu a ezitat și l-a taxat pe portarul "marinarilor".

Minutul 12. Posibil penalty Farul. Dican cade în careu după un duel cu Gnahore, însă jocul este lăsat să continue.

Minutul 15: Ionuț Vînă a căzut pe gazon și a cerut intervenții medicale.

Minutul 17: Dican și-a încercat norocul de la marginea careului. Tânărul a încercat un șut, cu piciorul stâng, dar precizia nu a fost de partea sa și mingea ajuns în tribunele stadionului "Farul" din Ovidiu, Constanța.

Minutul 25: Ahmed Bani și-a luat inima în dinți și a trimis un șut din interiorul careului. Execuția tânărului dinamovist a ajuns doar în plasa laterală a porții apărate de Buzbuchi.

Minutul 39: Dennis Politic s-a demarcat superb și scăpase singur pe contraatac. Din păcate pentru dinamovist, preluarea nu a fost cea mai genială, tempo-ul a fost încetinit și apărarea Farului s-a repliat.

Minutul 40: Denis Alibec și-a încercat norocul și a trimis un șut de la distanță. Precizia nu a fost de partea sa și execuția nu a prins cadrul porții.

Minutul 44: Cătălin Cîrjan a reluat cu capul din interiorul careului, dar portarul Farului a fost pe fază și a respins balonul.

Minutul 45: Sârbu l-a găsit perfect pe Grygorian, care a trimis un șut către poarta apărată de Golubovic. Portarul dinamoviștilor a avut un reflex bun și a respins balonul în corner.

Minutul 45+2: Rivaldinho a trimis o lovitură de cap din careu. Balonul, care a sărit din gazon, i-a pus probleme portarului "câinilor", care a boxat mingea în corner pentru siguranță.

Minutul 47: Farul începe repriza secundă în forță! Denis Alibec trimite un șut de la marginea careului, dar nu prinde cadrul porții.

Minutul 53: Cătălin Cîrjan a driblat apărarea constănțenilor, a intrat în careu și a șutat din unghi. Execuția a fost lipsită de putere și Buzbuchi a eliminat pericolul fără probleme.

Minutul 59: Andrei Ciobanu a trimis un șut bun spre poarta "câinilor", dar execuția sa a lovit doar bara.

Minutul 66: Olsen a trimis o centrare la bara a doua care îl viza pe Costin. Cel din urmă nu a reușit să fructifice ocazia și balonul a ajuns direct în brațele lui Buzbuchi.

Minutul 72: GOOOL Farul! Narek Grigoryan a profitat de o lovitură de cap neinspirată a lui Costin și nu a avut milă. A trimis o torpilă din câțiva metri la care portarul Golubovic a rămas doar spectator.

Minutul 84: Nedelcu și-a luat inima în dinți și a trimis o torpilă de la mare distanță! Execuția a fost în forță, dar portarul Golubovic a avut un reflex de zile mari și a boxat mingea.

Minutul 87: Nedelcu vede cartonașul galben, după un fault asupra lui Mărginean.

Minutul 89: Ganea a trimis o centrare în forță în careu, Grigoryan a reluat cu capul, dar execuția sa a trecut cu mult peste poartă.

Minutul 90+2: Sivis a primit un cartonaș galben pentru tragere de timp.

"Centralul" acestui meci a decis că partida va fi prelungită cu 5 minute.

Final de meci!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viitorul makeedonesc - Dinamo 0-1
2
0
serie b!!!!!
2
0
La mai mare! Marele jucător Hagi care nu a rezistat la Real Madrid și a "performat" la Brescia merita o retrogradare onorata pentru prodigioasa cariera cu aceasta sleahta adunata la coltul străzii la bietul lui nea Sterica.
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710