REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Suporterii Farului, interpretare de excepție pe stadion, înainte de marea demolare. Video

Suporterii Farului, interpretare de excepție pe stadion, înainte de marea demolare. Video

Mirela PASCAL 10 iulie 2023 | 00:00 3762

Primăria Constanța a anunțat, în urmă cu ceva timp, că lucrările pentru demolarea stadionului Farul vor începe pe 10 iulie. Ziua cea mare a sosit, însă înainte de marea demolare, suporterii au luat cu asalt, pentru ultima oară, stadionul și au cântat de a răsunat toată Constanța.

Suporterii Farului, interpretare de exceptie pe stadion, inainte de marea demolare. Video

Astăzi, 10 iulie, pe stadionul „Gheorghe Hagi” își vor face apariția primele buldozere. Vechiul stadion „Gheorghe Hagi” va fi înlocuit cu o arenă ultramodernă care va costa până la 76,35 milioane de euro (379.000.000 de lei fără TVA). Proiectul de construire al noului stadion de la Constanța va avea finanțare de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării și de la bugetul local.

Suporterii Farului, interpretare de exceptie pe stadion, inainte de marea demolare. Video

Cel din urmă va avea un aport total de 53.000.000 de lei pentru lucrările de construcții și utilități, echivalentul a 10,6 milioane de euro.

Înainte de marea demolare, suporterii Farului au avut o interpretare de excepție. ”Haide Farul!”, a fost unul cântec fredonat pe acest stadion.

Video:

Stadionul "Gheorghe Hagi" ar trebui finalizat în 2025

Lucrările pentru arena „Gheorghe Hagi” se întind pe 21 de luni, potrivit autorităților. Adică stadionul ar urma să fie inaugurat în 2025. Noul stadion va avea 18.190 de locuri în tribune și 64.000 de metri pătrați, suprafață desfășurată.

Suporterii Farului, interpretare de exceptie pe stadion, inainte de marea demolare. Video

Proiect presupune și construirea unor arene de tenis, dar și a unui centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonamente. Stadionul din Constanța va fi construit conform reglementărilor UEFA pentru asigurarea cerințelor de clasificare UEFA 4 (nivel maxim). Investiția include zonele de parcare pentru jucători şi oficiali, precum şi pentru VIP, un spaţiu de parcare pentru cele 2 autocare ale echipelor şi 10 autoturisme ale oficialilor, precum și un spaţiu de parcare de minim 150 de locuri pentru VIP-uri. Stadionul din Constanţa a găzduit meciurile echipei locale, ale echipei naţionale, turnee cu echipe importante din campionatele străine, campionate de atletism, festivaluri, concerte de muzică. Naţionala de fotbal a României a disputat mai multe meciuri amicale şi oficiale pe stadionul “Farul”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viitorul, Farul, Fcsb Steaua. Acelasi scenariu, aceleasi entitati puse pa capatuiala
3
1
Vă dăm bătaie și noapte în somn .. give me five Tiraspol!!!
4
3
Nimic nu se poate realiza pe nisipuri miscatoare , , hagi a pus botul , alaturi de Marica si Gica popescu au facut cel mai mare blat din istoria fotbalului constantean cu FCSB, iar Farul este Farul , Viiitorul Poiana este Viitorul poiana , hotie de BRAND , fara jena , veti vedea cu totiii ce se va intimpla !
7
4
De ce nu au pus numele echipei Real Ovidiu. sau Galatasaray Ovidiu.
8
4
Farul a murit in anul in care voi ati infintat clona ssc, nu ai cum sa te pretinzi adevaratul Farul cand tu cu echipa ta de c***t pe nume ssc ati activat in acelasi timp cu achipa lui nedelcu adica Farul Constanta. Sunteti continuatuarea lui Viitorul nicidecum Farul. Istoria nu poate sa fie patata de tot felul de arficii si de fuziuni. Cand hagi juca pe stadionul farul cu viitorul si ii punea sa arunce la tomberon fularele cu Farul pe suporterii Farului care vroiau sa intre la meci atunci ce parere aveati de hagi? Va stie toata tara ca sunteti doar niste clone
9
7
Farul (cel raposat) n-a avut niciodata suporteri adevarati. Toti erau corciti, in realitate sustinatori ai echipelor din Bucuresti, in special Steaua. Situatia nu este diferita nici cu FCV Farul alias Viitorul. Nici n-avea cum sa fie altfel, cat coorvele care il injurau pe Hagi si implicit clubul pe care il numeau Viitura, au ajuns acum sa linga fix unde au scuipat: stadionul din Ovidiu. Farul a murit, adevaratii faristi s-au dus de mult.
8
9
A fost galeria Farului sau a Viitorului Poiana? Unde era Hagi când Farul s-a scufundat si-a ajuns pe mâna unui neispravit ca Nedelcu? Când i-a mirosit a bani de la bugetul local si-a adus aminte că e farist... S-a inhaitat cu Marica, va ajunge rău
13
5
Cel mai dedicat șef de galerie este Sorin Mihăilescu , ar trebui ca toate celelalte așa zise galerii și șefi de galerii să se unească într-o singură galerie , cea condusă de Sorin . Doar Farul Contează !
11
10
Piz dele cu fustita
9
4
Gica Popescu este un arogannt, se da mare, este increzut, nu este in stare de nimic. Un puscariasi care a furat statul roman. Noroc cu Hagi care duce tot greul la Farul.
12
4
it de curind jucatorii vor incepe sa vorbeasca depre blatul facut cu FCSB in cistigarea campionatului, un blat mare cit gara de Nord , supravegheat de Gica hagi si Gica popescu , Le mai trebuie o bataie buna de la S.Tiraspol si gata se sparrge buba , vor fi ciuca batailor la toate meciurile
15
9
La ce magarie a fost la ultimul meci cu Sepsi ( s a jucat cu rezervele...,nici un sut pe poarta, credem ca datorita noului logo de pe tricouri..), soto vanzari ZERO...
13
4
Viitorul ovidiu nu e farul
19
6
O sa ii bata toată lumea în noul sezon..au început deja sa fasaie ca sifoanele.moe fervent
13
8
Eu boef Andrei,sunt sifon recunosc,ling in p**a pe cei mai mari stiti voi cine,ca sa pot sa fac si eu niste bani,inca nu v am sifonat pe toti da urmati !!!grija mare la sirene
14
0
Cumetre vezi ca jignesti huliganii numind peluza delfinilor huligani. Niste pezde rujate care fug care ncotro cand intra o brigada adevarata n ei. Aliante p3ste aliante cu toti doar doar isi fac un nume in lumea ULTRAS. Daca se intalnesc 5 insi pe unirii la rumen nu inseamna ca s huligani. Numa daca fluieri la ei fug ca potarnichile. Cumetriile cu conducerea Farului nu inseamna nimic in lumea ULTRAS. mooe Fervent.
11
5
Asa este, in Constanta doar Farul conteaza. Si mai conteaza infratirile voastre de prin ghena vacarmului. Faristo-stelisti, faristo-dinamovisti, faristo-rapidisti.
14
3
Dar ca au dat foc unei case cu o racheta de semnalizare, asta nu ati aflat inca? Mergeti si intrebati la ISU. Nu sunt decat niste derbedei si niste huligani. Fervent - curat rahat!
17
4
Vă batem când vrem noi și pe noul stadion.
11
16

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510