REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.3° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Surpare de pământ într-o comună de pe litoral: groapa a apărut din senin

Surpare de pământ într-o comună de pe litoral: groapa a apărut din senin

Replica API 15 septembrie 2022 | 00:00 5131

O groapă adâncă de trei metri și cu diametrul de cinci metri a apărut din senin pe un teren agricol din localitatea 23 August. Locuitorii comunei spun că nu au mai văzut așa ceva. Autoritățile locale au chemat un specialist care să o analizeze pentru a vedea cauzele.

Groapa are un diametru de 5 metri.

"Nu putem să spunem ce s-a întâmplat. O să vină un specialist care ne va da un punct de vedere, un geolog de la Constanța", declară viceprimarul comunei, Dan Trușcă, potrivit antena3.ro.

Acesta arată că groapa a apărut dintr-odată, iar localnicii susțin că așa ceva nu au mai văzut pe terenurile lor.

Terenul pe care a apărut groapa este un teren agricol, iar utilajele agricole treceau prin zona respectivă, astfel încât oricând se putea întâmpla un accident.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo o sa zaca bunastarea locuitorilor ca dom' Mugurel nu mai e primarul care a fost. Acu' intre atatea afaceri gen Yse si amante fara numar plus alte manarii pe fata e greu sa ma si primaresti.
0
0
Guatemala sinkhole. Cautati pe Internet. Sa vedeti acolo surpare: in mijlocul orasului, adanca de 90 de metri, avand diametrul de 20 metri. Au fost si victime umane, vreo 5.
1
0
Ce va mira o groapa aparuta pe un camp din 23 August? Uitati-va la drumul national care face legatura intre Tariverde si Nuntasi ca au inceput lucrarile la el si l-au lasat neterminat de zici ca este dupa razboiul Ruso-Ucrainean. Si nimeni nu face nimic, garda de mediu nici nu exista, iar oamenii abia respira din cauza prafului ridicat de vant si de masini.
0
0
S a deschis poarta iadului
0
0
... tot Reptilienii au fost in urma cu 36 ani , s-au intalnit cu Gorbaciov patatul lor pe chelie ca sa se sfatuiasca cum sa-l puna pe Iliescu in fruntea statului si sa-l elimine pe Ceausescu ! Nu observati ca toti traiesc peste 90 de ani , baba Angliei , Gorbaciov , Iliescu bate toate recordurile , Fidel Castro !
0
0
La chirnogeni in urma cu aproximativ 36 de ani la fel la marginea satului a aparut o groapa perfect rotunda cu diametrul de 30 metri si adanca de vreo 15 metri.daca nu credeti documentati va... .
0
0
Prospectiuni S. A. Bucuresti
0
0
au facut unii prospectiuni pentru gaze de sist.
3
0
sper sa apara subb blocurile securistilor certion din olimp!
2
0
Nu stau toate comunele din sud pe o mare de sare...intreb si eu.
0
0
Tunelurile dacice ale lui simion . Au facut dacii liberi o gaura sa se aeriseasca bashinile .
1
0
Este opera Reptilienilor care traiesc in adancul pamantului si care din cand in cand ies la suprafata pentru a se amesteca cu oamenii creind elitele care ne conduc ! Se pare ca vor sa participe la funeraliile semenei lor ... din Londra !
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513