REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Surpriză! A cui este ferma în care au murit peste 3.000 de oi, în incendiu?!

Surpriză! A cui este ferma în care au murit peste 3.000 de oi, în incendiu?!

Andreea CONDURACHE 9 noiembrie 2023 | 00:00 6099

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați marți, 31 octombrie a.c., să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o fermă privată din comuna Baia. 3.000 de oi au murit în saivan mistuite de flăcări, alte 4.000 de ovine și 100 de bovine fiind salvate. Ferma în care a avut loc incendiul se pare că ar aparține societății Tolil Company, fiind administrată de afaceristul Apostol Gigică, unul dintre cei mai mari fermieri din Dobrogea.

Surpriza! A cui este ferma in care au murit peste 3.000 de oi, in incendiu?!Gigică Apostol

Un incendiu puternic a izbucnit într-o fermă privată din comuna tulceană Baia, marți după-amiază, 31 octombrie a.c.. Pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri din Tulcea şi Babadag, precum şi voluntarii serviciilor de specialitate din cadrul primăriilor Baia şi Jurilovca, iar intervenţia pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins circa 1.000 de metri pătraţi a durat aproape trei ore.

Surpriza! A cui este ferma in care au murit peste 3.000 de oi, in incendiu?!incendiu fermă

Aproximativ 4.000 de ovine şi 100 de bovine au fost salvate. Din păcate, în urma incendiului, aproximativ 3.000 de ovine au decedat. Cauza probabilă de producere este în curs de stabilire, a transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea. Ferma unde a izbucnit incendiul este deținută de Tolil Company, localizată în Baia, fiind administrată de unul dintre cei mai cunoscuți fermieri și oameni de afaceri din Dobrogea, Gigică Apostol.

Cine este Gigică Apostol?

În anul 1998 a fost înființată Tolil Company de Gigică Apostol, care avea să devină una dintre cele mai mari companii din zona Dobrogei. De la an la an, afacerile lui Apostol au început să înflorească. Spre exemplu, un ultimii ani, cifra de afaceri a societății a depășit ordinul sutelor de milioane de lei, în 2022 reușind să obțină o cifră de afaceri în valoare de 210.168.706 de lei, dar și un profit net de 13.381.704 de lei. Gigică Apostol mai controlează și societatea A&S Prime Construct SRL.

Surpriza! A cui este ferma in care au murit peste 3.000 de oi, in incendiu?!Mădălina Chiriac și Gigică Apostol

Gigică este cumătrul lui Tudorel Economu, Mădălina Chiriac, fiica afaceristului, fiind cununată de afacerist și soția sa, în urmă cu câțiva ani. Ca o paranteză, soțul Mădălinei este fratele unui șef din cadrul SPIT Constanța.

Surpriza! A cui este ferma in care au murit peste 3.000 de oi, in incendiu?!Apostol Gigică, Dimitris Gigică (fiul lui Gigică Apostol), Dimci Tănase-fratele Elenei Tănase și Tănase Dimciu Palavoti

Afaceristul Gigică este și cuscrul lui Tănase Dimciu-Palavoti, în urma căsătoriei celei de-a doua fiice, Dumitrela, cu Dimci, băiatul lui Dimciu Tănase Palavoti. Iar fiica lui Dimciu Tănase Palavoti este nimeni alta decât Elena Tănase, logodnica lui Ianis Hagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana acum 10 ani, daca ziceai ca esti roman, erai automat bagat in categoria tiganilor. De ce? Va zis eu. Ca asa este! Imi era rusine sa zic ca vin din romania. Din cauza voastra muistilor! Ati distrus vietile la tot tineretul si acum comentati de ala si de alalalt. Cand vine votarea, tot asa votati, ba retardatilot! Deageaba voteaza diaspora! Sa va intre bine in cap ba retardatilor: sunteti p****i de bubuiti, oligofreni, care meritati ce v-a facut ceausescu. De fapt meritati ce face ala in coreea de nord. Voi nu stiti ce inseamna democratie si libertate.
1
2
Pai asta am facut noi ca natie din preistorie. Am dat vina pe altii. Si cand a aparut cate un Stefan cel Mare, am zis ca nu e chiar asa mare, ca e vrajeala, etc. Ne am c***t pe tot ce a avut valoare si frumusete in rara asta. Noi, in primul rand suntem vinovati de tot. De asta mi am bagat p**a si am plecat afara. Citesc si ma rad de voi sclavilor. Asa o sa fie romanica si peste 30, 50 sau 100 de ani. Ca natia e de c***t. Unde sunt doi romani, se fura intre ei, sau se imbata si apoi se inteapa cu cutitele. Muncesc si sunt respectat in afara, iar cand eram in tara ma certam cu vecinii ca aruncau gunoiul pe scara si ascultau manele la maxim toata noaptea. Fimear scarba de romanica. Traiasca occidentul!
2
0
Retardatii dracului, daca frecati p**a toata ziua la pacanele si comentati aici, normal ca sunteti invidiosi. Nu ati realizat nimic in viata. Sunteti niste nimicuri! Bagati banii la pariuri, ruleta, la c***e si pe droguri. Ati abandobat scoala analfabetilor! Asta e adevarul!!! Romania a distrus-o neamul vostru de romani plin de c***e, betivi, corupti si fara coloana vertebrala. Astia sunteti voi! Makidonii nu ai facut rau tarii asteia nici 5% fata de cat ati facut voi, javrele dracului de mincinosi si scarbe ordinare! Va vindeti copii si va dati femeile la produs. Sunteti mai rau ca tiganii. Furati de rupeti si beti pana muriti. Va omorati parintii pt pensie sau va violate mamele. Astia sunteti voi, si ziceti de altii! Aveti tupeul sa ziceti de altii??? Hai sictir mizeriilor! La munca cu voi!
3
1
Aici s a dat foc intentionat pentru a Pierde urma oilor la controlul APIA care il are societatea zilele astea pentru subventia pe anul 2023 la zootehnie iar caietul miscarilor nu era in regula ,cea mai buna solutie a fost focul. Amintitiva creditele luate pentru animale prin CEC Tulcea pentru Cumpararea de animale fictive si subventia Apia pentru animale (tauri si vaci) care nu au existat niciodata. Acum au intrat pe credite IMM cu garantie de la stat urmeaza foc in ferme si fraudarea acestor fonduri IMM luate cu girul statului de ordinul zecilor de milioane de euro prin falimentarea societatilor care au accesat aceste fonduri
3
1
Păcat că există articolul 317 din Cod Penal privind protecția etniil0r. Dar niciodată nu se știe când se va abroga. Și când se va abroga să vezi atunci Srebrenica-2 împotriva makkkedonilor. S-au săturat ro-mânii de ei. Sunt ca lăcustele. Devorează tot ceea ce înseamnă normalitate. În specia makkkedoneasca se perpetuează constant frauda, evaziunea și corupția. Nu mai vorbim de desfrânare, vicii consemnate ca fiind un declin al vieții, instigare la certuri între familii-frați/surori/copii-părinți. Se mănâncă între ei precum furnicile roșii.
1
5
Dobrogea este dată exmplu în Europa pentru conviețuirea pașnică a multor etnii. Comentariile la acest articol sunt exceptii care confirma realitatea, ma rog "regula". Secretul este voința de a face ceva constructiv si nu hulirea realizarilor.
2
3
Nu prea le prieste oilor in Dobrogea,ba mor inecate pe vapor la Midia,ba ard de vii.Bietele de ele!
8
1
Foto cu 4 hoti. APIA Constanta infestata de hoti makidodoni platesc la rudele lor meghedodoni pentru oi imaginare. Muta o turma de oi pe la toti si infractorii de la APIA platesc.
15
1
Da romani in tara lor,se vede unde au dus-o :)))).Au imbratisat comunismul,l-au omorat pe Ceausescu,l-au pupat in fund pe Iliescu ca pana la urma sa planga dupa Ceausescu.:)))Nu mai zic ca au nenorocit Cta luandu-l in brate pe Mazare care facea mitinguri doar la ei la Far :)))Sunt asa de romani ca nu s-a facut o autostrada spre zona aia.
5
5
Moldovenii, ca si ardelenii sau regatenii, sunt romani in tara lor, nu venetici ca voi. Se pare ca n-ati invatat nimic din istoria voastra.
8
3
Poza este ilustrativa pentru etnia de strambi. Astia sunt a-romanii adica ne-romani, e***e fara identitate deportata de greci ca erau hoti din nastere . Le spunea cutzo-vlahi adica vlahi strambi sau falsi pretinsi in fals vlahi. Tziganii din Albania si Macedonia colonizati de fanarioti in Cadrilaterul bulgaresc si in 1940 alungati de bulgari in Romania. Fiind neamuri de hotzi sunt o reala problema in prezent alcatuind filiere infractionale in institutiile statului de unde protejeaza hotiile familiei. Incendiul asta ascunde ceva hotzii cu bani furati de la subventii.
25
9
Mai Ioane,oilor care au murit arse nu are treaba cu gradul de rudenie dintre uni si altzi ci cu posibilitatea ca mackedoni ashtia sa fi furat bani de la stat cu acte false lucru care nu ar surprinde pe nimeni si cand i-a ciripit cineva astuia ca se poate sa vina sa ii numere oile pentru care a luat bani ani la rand,adica fals si uz de fals in forma continua sa fi dat foc si sa spuna ca numarul oilor pentru care lua bani de la APIA este corect dar acum are mai puzine pentru ca restul au murit arse in foc si le-a aruncat,eu cunosc mackedoni care tot asha luau bani pentru mai multe animale mana in mana cu aia de la APIA si cand erau anuntzatzi ca vin controale tu imi aduceau oi din turma ta si invers inainte sa vina controlul la tine"tot oier si tu"eu itzi aduceam oi de la mine pentru ca sa corespunda cu numarul pentru care incasezi bani,ai intzles cum sta treaba sau trebuie sa itzi desenez pt.ca sa intzelegi?.
24
4
Ce mecla de oaie beshita are madalina?
12
5
Ce treaba are ca au ars oile cu cine este ruda si cuscru, nu inteleg
12
9
Din articolul pe care l-am citit am dedus un singur lucru ,cred că este o făcătură pusă la cale de proprietari ca să ascundă anumite ilegalități cu crotariile pe care iau subvenții plus animale vândute la n***u și trebuiau cumva să le scadă, nu ai cum într-un saivan de 1000 de metri să ai un efectiv de 3000 de capete,poți îngrămădi maxim 700-800 de capete,așa că dam foc la un nr mic de animale și declarăm 3000 și ieșim basma curata,nici usturoi nam mâncat nici gura nu-mi miroase
29
3
Replica, o sa stai toată ziua sa stergi mesajele?
13
1
m***e mandri si rai,...pe unde trec tot este al lor
13
3
Nu il mai umflati milionar ! Asta are proiecte pe tot neamul lui , o sa i bage in c***t pe toti !
20
1
Nu se stia de tine moldovene,dar te-a luat Ceausescu din bojdeuca de la gura focului si te-a adus la oras,ti-a dat si ap semidecomandat Abator-Poarta 6,km 4-5 si te-a facut sclav prin fabrici si uzine,sau docher prin port si erai bucuros-scapai la ora 16:00,pana la 18:00 pufoaica dupa bataie la sotie.Inca mai esti nostalgic dupa vremurile alea.Dupa 90 te-ai trezit ca chiar trebuie sa gandesti de unul singur si sanatate,s-a terminat.Ai ramas doar cu batutul sotiei
14
20
Până-n '89 nu se știa de et-nia mached0nilor că trăiau în sate și comune ca emigranții. Nu depășeau limita satelor că-i împușcau comuniștii. De-aia și erau curate orașele. Cum au început să plece din sate, imediat orașele au devenit niște lături. Pe unde trec reptilele de mached0ni se usucă tot. Viața lor este un întreg șir de infracțiuni. Mached0nii sunt fără scrupule. Se duc în biserici, dar acasă își prind mached0ancele cu alții în pat. Ele, niște târâturi de cea mai joasă speță. Niște zdrențe, iar ei niște distruși psihic.
31
20
Si ce i cu asta
8
1
Cand m********i trag ala tu ai capul in wc, mai scrantitule!
7
11
zi mechedon și trage apa la wc. o națiune de scrântiți.
25
14
Iar mă alde Economu care încă n-a învățat că una e să bei pe datorie și alta e să fii milionar pe datorii. Mai lăsații naibii de țepari obosiți că ne-am săturat de ei.
34
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510