REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Surpriză! MApN recrutează tinere talente de la Neversea: „Să ne cunoaștem mai mult cu civilii!”

Surpriză! MApN recrutează tinere talente de la Neversea: „Să ne cunoaștem mai mult cu civilii!”

Ana Maria LIPAN 9 iulie 2023 | 12:17 2720

Puțini își mai doresc să devină militari, în România. Totuși, MApN își joacă șansa. S-a dus la Neversea pentru a aduce „întăriri". Pe fondul conflictului din Ucraina, MApN strânge rândurile. Mai mult, Armata caută forțe proaspete. Astfel, mai mulți reprezentanți de la Minister s-au deplasat la mare, la festivalul Neversea, pentru a convinge tinerii că merită să poarte uniformă.

Surpriza! MApN recruteaza tinere talente de la Neversea: „Sa ne cunoastem mai mult cu civilii!”

MApN încearcă să scoată tinerii din zona de confort, marcată de TikTok, Instagram și Netflix.

„(…) Targetul nostru principal este să ne cunoaștem mai mult cu persoanele civile și ei la rândul lor să ne cunoască mai mult, să ne pună întrebări și curiozități pe care le au și astfel noi să le putem oferi toate informațiile de care ei nu știu, sunt poate curioși sau au nelămuriri despre ceea ce înseamnă viața de militari sau viața în anumite structuri din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Avem militari din cadrul EOD, adică avem specialiști din mai multe specialități din cadrul Ministerului Apărării Naționale, avem studenți, avem elevi din cadrul colegiilor naționale militare, avem operatori din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale, avem scafandri și cam cam atât în zona aceasta, unde suntem dispuși”, a declarat locotenent Chirilă de la Direcția de Informare și Relații Publice a Ministerului Apărării Naționale, pentru G4Media.

Armata Română a ajuns la unul dintre cele mai controversate evenimente muzicale, Neversea

Apariția MApN la Neversea este surprinzătoare, în condițiile în care de-a lungul timpului, aproape numai scandaluri au fost legate de acest festival. În urma evenimentului, an de an au fost deschise dosare penale pentru trafic de droguri, abuzuri fizice și furturi. Rămâne de văzut câte amenzi vor aplica polițiștii și-n acest an pe plaja „Modern” din Constanța, scrie romaniatv.ro. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata se umple armata de oameni
5
0
mapn este un kkt infect
6
10
MAPN politizat in totalitate. Mentalitate de partid, si ordine la fel. Dupa o eminenta de calibrul lui Maciuca, ce va asteptati de la niste descaltati de ofiteri.
11
6
Sa ne cunoastem mai bine cu civilii,sa stie si ei pentru cine muncesc si cui vor plati pensiile! Dupa cateva tablete sau jointuri s-ar putea sa-si doreasca sa se angajeze in MApN.Treji nu cred ca sunt asa dornici.Ms uitam si pe listele de admitere de la ,,Cuza",cam mititele unele note pt.viitori ofiteri!
14
3
p*****a alegere! Toate au o limita! Imaginea armatei va avea de suferit daca vor mai fi astfel de idei. Chiar atat de mare este disperarea? RUSINE ARMATEI ROMANE!!!
20
4
Chiar aveam nevoie de bomabrdieri pensati si drogati in armata .
24
3
Egal politia romana...in maxim 10-25 ani desfiintarea
15
6
in halul asta a ajuns armata ? sa vii la NEVERSEA unde se aduna toti drogatii si analfabetii atrasi de incultura si bagabonteala si sa faci recrutari , toti ciutanii tatuati si footuti in c*r se aduna acolo , de fapt din urma nu mai vine nimic de foarte multi ani , asta este rodul a 35 de ani de distrugere in tara asta . o sa avem inrolati in armata romana pakistanezi , indieni , nepalezi , bine ati venit in republica internationala ROMANIA
26
3
Ce naiba sa recrutezi de la Neversea, drogati si fatalai? Zici Neversea tragi apa.
33
3
Ce a ajuns armata :)) jucaria unui S.R.L ))
25
5
Stai linistit,ca nu primesc dosnici.
16
1
Multa mwe cu kkt mapn !
10
15
sa va iau neverseiul in p.ula
16
10
Pe bune? Asociati armata cu destrabalarea asta? Pacat!
28
8
Vai de pwla ta!
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510