REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.7° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
23.7° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Surpriză uriașă pentru Simona Halep. Este o veste senzațională pentru jucătoarea de tenis din România

Surpriză uriașă pentru Simona Halep. Este o veste senzațională pentru jucătoarea de tenis din România

Mirela PASCAL 16 martie 2024 | 20:35 3489

Simona Halep își primește meritul înapoi! La scurtă vreme după ce TAS a anunțat că sportiva se poate întoarce pe teren, a venit o surpriză de proporții pentru constănțeancă. Nu doar că va juca la Miami Open, dar a și reapărut în clasamentul WTA.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Este o veste senzationala pentru jucatoarea de tenis din Romania

În perioada 12-13 aprilie vor avea loc meciurile la America Island, în Florida, unde se va întoarce, în glorie, românca. Mai mult decât atât, a fost convocată și pentru partida cu Ucraina din turneul final Billie Jeans King Cup. Organizatorii competiției au postat numele ei și au arătat clar locul său în clasamentul WTA.

Simona Halep este pe locul 58, unde era înainte de scandalul de dopaj! Are exact accesași poziție, ca și cum suspendarea nu ar fi existat! Oare i-au fost date punctele înapoi?

    „Eu cred că da. (i-au fost date punctele înapoi, n.r.) Gândiți-vă că sunt 10 luni în care ar fi putut juca. Cumulat cu tot ce s-a întâmplat, ce presiune și stres continuu a îndurat, că nu se mai judeca odată… Este timp consumat din viață. Cine îi dă timpul ăsta înapoi? Cu siguranță va apela la tot felul de derogări, normale și argumentate, astfel încât fie să primească wild carduri, fie să meargă în urmă și să vadă ce clasament acea la acel moment, astfel încât să poată reîncepe de la acel nivel”, a declarat George Cosac, președintele federației, pentru gsp.ro.

Simona Halep, salvată de TAS de la 4 ani de suspendare

Inițial, ITIA o suspendase pentru 4 ani pe Simona Halep, după ce i-a fost găsită substanța Roxadustat la testul antidoping. De la U.S. Open, nu a mai putut să joace sportul pe care îl iubește de când era copil și pentru care și-a sacrificat chiar și cupa de la sutien.

Salvarea sa a venit abia pe 5 martie, când TAS a redus suspendarea la 9 luni, de la 4 ani. Pentru că trecuseră 18 luni de când nu mai juca, acum se poate întoarce pe teren, dar cine îi va da înapoi banii pierduți din sponsorizări, timpul și reputația, afectată de scandal?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fiti mai retinuti.
1
0
Bijduveanca nu se lasa pina cind nu se face de k***t la maxim istoric !Papu o impinge in fata pe drogata , rusine neamului machedonesc !Cineva sa o opreasca !
6
9
Roxadustat nu apare in niciun top wta, verificati aici: https:// www. wtatennis. com/ rankings/ singles
1
9
iti dea dumnezeuu cat mai mult sloboz de la neamuri ca va f uteti intre voi EMILIA stimate e mama ta poate astia sug de la lepre
4
9
M akidoanca asta drogata are un tupeu fantastic sa mai mearga la furat de bani. Atat de p****i sunteti ca sa intelegeti ca p***a asat s a drogat?
7
12
Stimate jurnalist care ai redactat articolul iti recomand ca in prealabil sa ai o documentare! Inainte de suspendare Simona Halep era pe locul 10 ! A revenit pe locul 58 unde figura la 9 LUNI DE LA SUSPENDARE!
15
2
Eu cred ca neamul Becali trebuiesc spanzurati.
7
5
Fata asta si a mintit de doua ori fanii. Prima oara cand s a drogat si a doua oara cand si a mintit fanii ca nu s a drogat
12
9
are oi
4
3
hu mai merge..deja a ex pirat ,dupa divortz
6
5
Sau pe ulei? Copiați o știre fara sa o verificați. Un ziar mai de kko decât voi nu cred că mai există. Unde ați văzut voi clasamentul ala????
12
1
Iar ati inceput.....
8
3

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245