REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Surse! PSD îl pregătește pe Ciolacu pentru Primăria Capitalei... în drum spre Cotroceni!

Surse! PSD îl pregătește pe Ciolacu pentru Primăria Capitalei... în drum spre Cotroceni!

Mirela PASCAL 7 octombrie 2023 | 00:00 2900

Cu un an înainte de campania electorală, PSD a început să-și facă strategia pentru alegerile din București, iar preocuparea principală este Primăria Capitalei. Lupta ar trebui să se dea, teoretic, între PSD și PNL, dar cu siguranță vor fi mai mulți candidați din această zonă a spectrului politic care să „fure” din voturi. Se vehiculează, în cercurile înalte din rândul social democraților, că PSD îl pregătește pe premierul Marcel Ciolacu pentru a-i lua locul lui Nicușor Dan, pregătindu-și, astfel, ascensiunea spre cea mai înaltă demnitate în stat, funcția de președinte al României, după modelul lui Traian Băsescu.

Surse! PSD il pregateste pe Ciolacu pentru Primaria Capitalei... in drum spre Cotroceni!Marcel Ciolacu

Ciolacu, pregătit pentru președinția României!

Se vehiculează mutări surprinzătoare pe scena politică românească. PSD se gândește la strategii pe termen lung, adoptând modelul lui Traian Băsescu. Înainte de a ajunge la președinția României, Băsescu a reușit să-și creeze o notorietate destul de mare, fiind zilnic prezent pe micul ecran și pe prima pagina a ziarelor. În perioada 2001-2004, și-a folosit poziția de Primar General al Capitalei pentru a-și impune o imaginea publică nou construită, pregătindu-și ascensiunea spre funcția de președinte al României, cu sloganul „Să trăiţi bine!“. Pe aceeași strategie merge și Marcel Ciolacu, actualul premier al României, și președintele PSD.

Umblă vorbă prin târg că PSD îl pregătește pe premierul Marcel Ciolacu pentru candidatura la Primăria Capitalei și are mari șanse să iasă primar general, dat fiind faptul că Nicușor Dan a reușit să-și îndepărteze electoratul, datorită sau din cauza „priceperii” sale în ale administrației.

Surse! PSD il pregateste pe Ciolacu pentru Primaria Capitalei... in drum spre Cotroceni!Nicușor Dan

Fie vorba între noi, decât Nicușor Dan la Primăria București, mai bine Marcel Ciolacu! Imaginea lui Dan s-a „ciufulit“ încă după primii ani de mandat, cu realizări prea puține, spre deloc, în comparație cu așteptările electoratului și promisiunile din campanie. Mai mult, pentru că Gabriela Firea ar fi fost o piedică pentru Ciolacu în cursa pentru Primăria Capitalei, ai săi colegi au avut grijă să-i elibereze calea viitorului candidat prin scoaterea din circuit a lui Firea, așa că au pus la cale planul: „Azilelor groazei”. Deși aceasta a declarat, recent, că va fi candidatul PSD la primăria Capitalei, jocurile deja sunt făcute și Ciolacu e pregătit pentru un război pe viață și pe moarte. Și la Constanța am avut în 2020, până în ultima clipă, candidat la Consiliul Județean din partea PSD, îl vedeam peste tot pe afișe, și ne-am trezit pe buletinele de vot cu altul!

Surse! PSD il pregateste pe Ciolacu pentru Primaria Capitalei... in drum spre Cotroceni!Gabriela Firea

Revenind, în situația în care în cursa pentru Primăria Bucureștiului vor intra și Nicușor Dan, și sigur va intra că a prins gustul puterii, dar și un candidat PNL, atunci voturile se vor împărți. Cine va avea de câștigat? Candidatul mai bine plasat, cel mai probabil acela al PSD-ului, adică Marcel Ciolacu.

Cu o bază solidă de voturi la alegerile locale și cu Primăria Capitalei în mâini, dar și cu gurile tuturor închise, PSD face următoarea mutare... până la Președinția României. Și aici șansele sunt destul de ridicate, mai ales dacă analizăm și sondajele din ultima perioadă. Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO, ar fi prima opţiune pentru alegerile prezidenţiale, însă din postura de candidat independent, iar datele arată că Geoană este secondat de Marcel Ciolacu, din partea PSD. În prima situaţie, Geoană ar fi votat de 25,3%, iar în cea de a doua, de 24,6%.

Horia Constantinescu, în cărți pentru Primăria Constanța

Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO, este prima opţiune pentru alegerile prezidenţiale, din postura de candidat independent, având aproximativ un sfert din intenţiile de vot, arată datele unui sondaj realizat de INSCOP l

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/sondaj-inscop-mircea-geoana-favorit-la-prezidentiale-urmat-de-ciolacu-si-simion-2525947

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Însă Marcel Ciolacu n-ar fi singura mutare de pe tabla de șah. Ciolacu se gândește să-l împingă pe Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Buzău iar, pe plan local, vrea să-l bage la înaintare pe Horia Constantinescu, pentru Primăria Constanța.

Surse! PSD il pregateste pe Ciolacu pentru Primaria Capitalei... in drum spre Cotroceni!Horia Constantinescu

Până vom afla, oficial, candidații, ne pregătim popcornul și ne așezăm comozi în fotolii, pentru că vor urma episoade interesante, asezonate cu circ şi intrigi politice, atât pentru Primăria Capitalei, cât și pentru primăriile din marile orașe și, mai ales, din Constanța!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O vorba din bătrâni spune cam asa, nu strica sa ne vedem lungul nasului, nici chiar asa, una e sa poftești și alta e sa ai argumente și realizari anterioare. Acum nu înseamnă că suntem Napoleon. Exemplu de motive pentru care oamenii profesioniști, nu au acces în diverse poziții din cauza analfabeților. Poate mai indicat ar fi sa ne întindem cât ne tine plapuma. Știti ce reușiți sa obțineți prin aceste inițiative ale dvs, inclusiv de cea de la Cotroceni, sa accentuat exodul tinerilor care părăsesc tara
6
0
Mai du te n pwla mea cu cazul tau! Ne ai inebunit, problema ta e fundamentala! Fa plangere daca ai nemultumiri, sesizeaza organile, daca nu taci in pwla mea de pramatie!!
4
3
Edy Helvig presedinte !
6
4
Ar fi corect sa candideze la Buzau inainte de candidatura pentru Bucuresti. Nu cumva a ajuns prea repede in acesta postura? Cine stia cine este acest individ acum cativa ani?
8
0
Ursare, drumul de la primăria Generală la Cotroceni e autostradă ? Dacă ajungi la Cotroceni, chiar că suntem un popor blestemat. S-a înmulțit prostimea în țara asta, ca ciupercile după ploaie !
10
1
Multa mwe cu kkt pnlpsd si tuturor sustinatorilor !
6
2
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
10
3
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
11
2
Bucurestenii nu votează cu Ciolacu. E prea cuminte insipid incolor și inodor, ca apa. Bucurestenii votează cu ciudati! Victor Ciorbea, Viorel Lis, Traian Bsasescu, Nicusor etc.
9
2
Numai aiureli se spune in articolul asta,cica PSD il vrea pe Ciolacu la primaria capitalei pentru ca apoi sa ajunga presedintele Romaniei dupa modelul Basescu,pai voi il comparati pe Ciolacu cu Basescu ma?,Basescu era el ciripitor la SECU si hotz dar pe Base il ducea capul,sau spunetzi ca i s-au inscenat G.Firea chestia cu azilele groazei pentru ca sa aiba Ciolacu cale libera la primaria capitalei,adica voi spunetzi ca despre azilele alea se stia de ani de zile dar nu trebuia sa afle toata tzara caci sunt si alte azile sau furturi din banul public despre care se stie dar nu se face nimic pentru ca asha este ordin pe unitate:"mai noi furam tozi impreuna deci nu ajung eu in presa sau in tribunal caci te trag si pe tine"din pacate asta este Romania de astazi acaparata de tozi hotzi din politica care se shantajeaza unul pe altul caci numai ei conteaza restul Romanilor sa se descurce cum pot si cum in Romania nu sau descurcat au plecat romani cu milioanele sa munceasca in afara tari.
9
0
Colacu zici ca face reclama la "Viagra"
9
0
pacat ca numai sunt CAP euri era bun de presedinte, dadea bine la ceapisti ,dar pentru noi romanii nu ar fi exclus ,are figura ...populara!
12
0
Cica e lipsa de cadre medicale ingro tara in care un medic da spaaga sa se angajeze. Pai cum vine asta? Pai p***t sa fii sa dai spaga cand Europa te primeste cu bratele deschise pe salariu baban! Tara orbilor!
12
0
Trankilo, intrun an, doi, va fi uitat ca toti ceilalti lideri psd. Oricum, nu avem ce vota. Poate doar hAur.
8
4
Il votam pe dobitocul de Zorila Cosmin cacandidat, cum isi bate joc de noi asa o sa isi bata joc si de voi.
6
1
Acest individ are retard mintal, uitati-va cum vorbeste si ce vocabular limitat are! Bine, cei care ii seamana, nu isi dau seama.
20
1
Putoarea asta de Ciolacu nu se va duce niciodată la primărie sa îl doară capul.,Asta este o panorama din născare sa frece menta
16
0
Un DERBEDEU care atunci cind vorbeste , se onduieste si da ochiii peste cap ca o cocota masculina !
16
0
ce paguba a facut nicusor dan pesedeilor de sunt asa de innebuniti ? Va dati seama cat fura astia ? Durerea e ca ne asteapta zile negre cu iifractori ca horica ! Mwie la toti !
17
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016