REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.7° Constanța Mar., 10 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6848
23.7° Constanța Marți, 10 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6848
 

Suspecții în cazul dublei crime șocante au fost arestați preventiv! Video

Suspecții în cazul dublei crime șocante au fost arestați preventiv! Video

Deria ISLEAM, E.B., V.S. 10 septembrie 2024 | 15:37 2167

Marți, 10 septembrie a.c., în jurul orei 15:20, suspectul principal în cazul dublei crime care a șocat Constanța și complicii săi au fost aduși la audieri cu cătușele la mâini, la Tribunalul Constanța. În timp ce femeia care l-ar fi ajutat să ascundă ororile și-a acoperit fața de ochii presei, presupusul ucigaș a coborât din duba poliției în cârje, fără vreo urmă de regret pe chip.  Update: Judecătorii au dispus arestarea preventivă a suspecților, criminalul și concubina sa, pentru 30 de zile.

Suspectii in cazul dublei crime socante au fost arestati preventiv! Video suspectul principal în cazul dublei crime șocante

Suspecții au fost aduși la audieri

Aceștia vor da explicații în fața judecătorilor și vor dezvălui pas cu pas modul în care cei doi au procedat în cazul dublei crime. Precizăm că procurorii au cerut arestarea preventivă, urmând ca magistrații să decidă, în cursul zile de astăzi, dacă îi vor trimite în arest pentru următoarele zile sau nu.

Suspectii in cazul dublei crime socante au fost arestati preventiv! Video suspectul principal în cazul dublei crime șocante

„Dacă existau probe de genul, de ce nu mă arestau mai demult?”

Întrebați de către jurnaliști despre cele două crime, principalul suspect a declarat că nu este vinovat de uciderea acestora: „Dacă existau probe de genul, de ce nu m-au arestat mai demult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă!”

Suspectii in cazul dublei crime socante au fost arestati preventiv! Video Suspecții în cazul dublei crime șocante, aduși la Tribunal

Dubla crimă care a șocat Constanța

Vă reamintim că este vorba despre două femei, găsite moarte, una pe un câmp în apropiere de Sinoe, cealaltă într-un apartament din Mamaia. Precizăm că una dintre femeile ucise este tânăra mamă din Timișoara, dată dispărută de familie, în urmă cu două săptămâni. Este vorba despre Denisa Iana, mamă a unui copil în vârstă de 5 ani. Cea de-a doua victimă este Delia Avram, din Tulcea. Ambele ar fi fost escorte de lux. Făptașul ar fi avut același mod de operare, respectiv omora victimele, iar apoi se folosea de mașinile acestora. Acesta a fost implicat, cu ambele mașini, în accidente rutiere.

Suspectii in cazul dublei crime socante au fost arestati preventiv! Video Suspecții în cazul dublei crime șocante, aduși la Tribunal

Declarația procurorului Zafer Sadîc

Procurorul criminalist Zafer Sadîc a oferit mai multe detalii despre cazul care a cutremurat județul Constanța. Potrivit acestuia, concubina lui Nicolas Mitrea, presupusului criminal a fost reținută și ea, fiind acuzată de abuzuri asupra minorului. Femeia ar fi obligat copilul de 15 ani să ajute la curățarea urmelor în apartament după moartea tinerei, iar acesta ar fi fost martor la comiterea crimelor și prezent în vehiculul cu presupusul criminal.

Suspectii in cazul dublei crime socante au fost arestati preventiv! Video Suspecții în cazul dublei crime șocante, aduși la Tribunal

„În cursul nopții trecute au fost reținute două persoane, un bărbat și o femeie, bărbatul fiind acuzat pentru comiterea a două infracțiuni de omor calificat, a două infracțiuni de tâlhărie, o infracțiune continuată de conducere fără permis și a unei infracțiuni de acces ilegal la sistemul de informații. Femeia a fost acuzată pentru tăinuire, favorizarea făptuitorului și rele tratamente acordate minorului. Bărbatul este acuzat că la data de 2 iulie 2024 ar fi ucis o victimă în locuința acesteia din stațiunea Mamaia, o locuință închiriată, după care a lăsat cadavrul în acea locuință să ajungă în stare de putrefacție, ca mai apoi să fie găsită peste 10 zile de proprietarul locuinței respective. Cea de-a doua victimă a fost ucisă pe data de 27 august 2024. Ambele victime se pare că ofereau servicii de natură sexuală pe o anumită publicație de pe internet și așa le racola inculpatul. Pe a doua victimă a chemat-o în Năvodari la locuința partenerei sale actuale, inculpată în dosar, care avea la rândul său o familie cu patru copii minori. Acolo, în locuință, a ucis-o pe victimă, posibil prin strangulare, după care ambele victime au fost deposedate de autoturismele pe care le dețineau”, a relatat procurorul criminalist.

Update: Judecătorii Tribunalului au dispus arestarea preventivă a suspecților pentru 30 de zile.

Video 1:

 

Și la ieșirea din Tribunal femeia complice și-a ascuns fața. 

Video 2:

 

Principalul suspect a răspuns ironic la întrebările jurnaliștilor. Cu toate că s-a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile, presupusul criminal a spus că se duce acasă.

Video 3:

 

..


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi nu verificați, poliția, seiturile legate de prostituție ? Acolo sunt și droguri și crime !!!
1
0
dupa declaratiile domnului p******r.dupa prima fapta de omor , el era filat de o echipa de politisti care nu au reusit sa impiedice comiterea celei de a doua fapta. o gresala fatala a politiei romane in acest sens. o lipsa totala de profesionalism. au lasat un suspect de crima sa compita o alta fapta similara , sa fure masina victimei sa faca accident desi nu avea permis de conucere si sa ii valorifice bunurile toate acestea in timp ce era "filat" dupa spusele domnului p******r. rusine politiei romane
4
1
Zic si eu, daca nu i ar fi prins, alta femeie ar fi murit de mana lor, deci, datorita acestor politisti care si au facut treaba, cineva nu va mai muri. Cinste lor. Multumesc ca existati.
14
1

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275