REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Suspectul din dosarul de viol... cu iz politic, de la Ion Corvin, a fost arestat!

Suspectul din dosarul de viol... cu iz politic, de la Ion Corvin, a fost arestat!

Virgil STOIAN 17 noiembrie 2023 | 00:00 2899

Liniștea localității Ion Corvin a fost deranjată de vestea că o minoră, de 14 ani, din satul Viile, ar fi fost violată de un tânăr de 22 de ani. Povestea a luat amploare, mai ales, după ce familia fetei a spus că actul s-ar fi săvârșit în casa fiului primăriței. Inițial, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Iată că tânărul acuzat de viol, Eniu Alin Silviu, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, miercuri, 15 noiembrie, fiind cercetat pentru infracțiunea de viol.

Suspectul din dosarul de viol... cu iz politic, de la Ion Corvin, a fost arestat! foto cu rol ilustrativ

Reporterii Replica au încercat să vorbească avocatul care s-a ocupat de acest caz, însă din nefericire acesta nu a dorit să dea amănunte, nerecunoscând că s-a ocupat de acest caz. Precizăm că Eniu Alin Silviu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 8 la 15 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, pentru violul unui minor prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare.

Cum s-ar fi petrecut fapta

Minora a spus familiei că s-ar fi întâlnit în seara zilei de 8 noiembrie a.c., cu o prietena sa A.C., cu pretextul că vor petrece timpul împreună, acasă la cea din urmă. Cele două s-ar fi văzut apoi cu fiul primăriței, B., cu care au plecat împreună în Oltina, o localitate vecină. Acesta ar fi fost momentul în care sora victimei a pierdut contactul cu minora și ar fi pornit în cătarea ei, aflând într-un sfârșit că aceasta se află acasă la B., unde ar fi fost violată de un alt individ, dar cu știința proprietarului.

Suspectul din dosarul de viol... cu iz politic, de la Ion Corvin, a fost arestat! Sora victimei

Rămâne de văzut cum va decurge ancheta și dacă tânărul de 22 de ani va fi găsit vinovat de viol. Deocamdată, suspectă este atitudinea surorii victimei care este mai supărată pe fiul primăriei decât pe agresor. Care o fi motivul?


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu siguranta daca fetei mele, i s ar intampla asta, nu as fi atat de pasiva. N as avea somn pana nu as afla cum s a intamplat. Suntem la finele anului 2023 si inca m ai sunt parinti care nu stiu sa si educe copii, le pun tlf in mana cu internet dar nu vb cu ei despre riscuri si despre cum sa se fereasca de anturaje de genu', copii care de frica parintilor si din lipsa de incredere isi mint parinti.
0
0
Sora "victimei" a declarat ca auzise ca A are reputatie p*****a. De ce a lasat o sa mearga la ea fara sa vb cu maica sa lu A sa se asigure ca minora este in siguranta? Cand a vazut ca nu ii m ai rasp la tlf de ce nu a mers la A acasa sa o caute intai? Minora nu este prima data cand minte si scapa de sub control. "Victimei" i a fost frica ca o cearta sora sa ca e beata dar nu i a fost frica sa mearga acasa la B fara sa si anunte sora sau pe cineva din familia. Pe bune? Cand a gasit o trebuia sa aiba ochii umflati de plans si in soc nu cu vanataie pe gat samd. De ce nu a mers atunci sora sa impreuna cu "victima" la primarita cand a gasit o in casa la B? A fost un act consimtit de minora chiar daca era sub influenta alcoolului, dar cand a constientizat ca va fi trasa la raspundere de sora sa si familie de rusine o fi spus ca a fost violata. La expertiza medico-legala se va vedea daca a fost sau nu un act fortat. P.s si eu am fata de o seama cu ele si nu stiu cum as fi reactionat.
0
0
Primarita a platit bani grei ca victima sa nu il acuze pe el. Violul sa petrecut in casa primaritei. Deci.... hai sa fim seriosi
1
1
Pe sora victimei o deranjeaza mai mult fiul primaritei dc? Vroia niste bani de la ei si sa incurcat in declaratii socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ….
2
0
in comunele si satele dobrogene carciumile sunt pline de dimineata si pana noaptea raman acasa babele si mosii care consuma si ei ce mai au pe langa casa tinerii care mai sunt traesc din pensii si ajutorul social al parintilor merg la pacanele,beau ,fumeaza ,dorm si mai fac cate o aventura,a doua zi o iau de la capat asta i viata la tara !
2
0
Deci nu a platit nimic baiatul ...
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166