REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Suspectul dublei crime din Timișoara a fost prins. Ar fi fost drogat când le-a luat viața celor doi bătrâni

Suspectul dublei crime din Timișoara a fost prins. Ar fi fost drogat când le-a luat viața celor doi bătrâni

Ana Maria LIPAN 30 iunie 2023 | 08:14 1637

Principalul suspect în cazul dublei crime din Timişoara a fost prins aseară de poliţişti, după mai bine de 48 de ore de căutări. Individul a recunoscut că i-a ucis cu sânge rece pe doi bătrâni, dar mărturiseşte că a comis fapta îngrozitoare într-un moment de rătăcire, pentru că se drogase. Ucigaşul a fost o bună perioadă vecinul celor două victime şi le-ar fi datorat acestora 2.000 de lei.

Suspectul dublei crime din Timisoara a fost prins. Ar fi fost drogat cand le-a luat viata celor doi batrani

La doua zile după ce ar fi ucis fără milă, principalul suspect a fost prins

Drumul fugarului s-a oprit în zona Gării de Nord din oraş, acolo de unde a fost luat şi dus direct în faţa anchetatorilor.

"De fapt nu ar fi vrut să îi omoare. Asta le-a povestit poliţiştilor. Dar într-un moment de rătăcire s-a năpustit cu brutalitate asupra celor doi bătrâni. Ar fi fost drogat în momentul în care a intrat peste ei în apartament şi din această cauză nu ar mai fi realizat ce face. Bărbatul a locuit în trecut în acelaşi imobil în care trăiau victimele şi ar fi avut la ei o datorie de 2.000 de lei. Putem spune că această capturare şi depistarea bărbatului se datorează şi sprijinului primit din partea cetăţenilor întrucât aceştia au semnalat de fiecare dată când vedeau o persoană care semăna cu bărbatul căutat de poliţişti.", a precizat IPJ Timiș, potrivit observatornews.ro. 

La scurt timp după prinderea bărbatului, şi pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne a apărut o postare prin care era transmisă reuşita agenţilor. Oficialii din Poliţie au mulţumit, de asemenea, tuturor celor care au pus umărul la capturarea lui.

Dubla crimă i-a îngenunchiat de durere pe cei doi copii ai victimelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cunoastem vrajeala asta cu drogat,beat sau nebun la care pun botul multzi judecatori,nu de p****i ce sunt ci pentru ca sunt nste spagari morti dupa bani,pai nu ati vazut ca si plodul politistului din Craiova care a omorat o fata in parc si la taiat pe prietenul fetei de nici ala nu se stie daca scapa cu viata ce a declarat avocstul criminalului,pai daca il gaseste nebun pe criminalul ala atunci sa stea tot reatul vieti la balamuc dar la nebuni daia periculosi cu gratii la geam.
1
0
Sigur nu era un moment de ratacire,ci o fapta premeditata. E stupid cum cei care au comportament clar antisocial ,incearca sa se acopere cu faptul ca au consumat alcool sau droguri. Si fara alea,indivizii sunt infractori de felul lor.
4
0
Si noi vom fi drogati""" cand te vom impusca in public ca pe un gunoi mincinos si criminal !Asta pentru toti "'drogatii !!!!!
2
3
Si se pare ca nu Este r**m ,o marr dezamagire ptr marlaneii xenofobi
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510