REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Sylvester Stallone, reacție vehementă după ce Pamela Anderson a spus că i-a oferit un apartament și o mașină de lux ca să fie ”fata lui numărul 1”

Sylvester Stallone, reacție vehementă după ce Pamela Anderson a spus că i-a oferit un apartament și o mașină de lux ca să fie ”fata lui numărul 1”

Valentina CAMARA 28 ianuarie 2023 | 00:00 850

Pamela Anderson a luat lumea mondenă cu asalt odată cu lansarea cărții sale autobiografice și a unui documentar Netflix despre viața ei personală. Printre dezvăluirile ei se regăsește și faptul că Sylvester Stallone i-ar fi oferit cadouri, precum un apartament și o mașină de lux, pentru a fi ”fata lui numărul 1”, iar ea l-a refuzat. Actorul susține că nu a făcut niciodată o astfel de propunere.

Sylvester Stallone, reactie vehementa dupa ce Pamela Anderson a spus ca i-a oferit un apartament si o masina de lux ca sa fie ”fata lui numarul 1”

Sylvester Stallone a avut o reacție vehementă, după ce Pamela Anderson a povestit că el i-ar fi propus să fie ”fata lui numărul 1” și i-a oferit un apartament și o mașină marca Porsche la schimb. Celebrul actor neagă existența unei astfel de propuneri din partea lui.
Sylvester Stallone neagă că i-a oferit un apartament și o mașină de lux Pamelei Anderson ca să fie ”fata lui numărul 1”

 „Mi-a oferit un apartament și un Porsche a să fiu ”fata lui Numărul 1”. Și eu mă gândeam ”Asta înseamnă că există Numărul 2?” Uh-uh. El zice ”Asta e cea mai bună ofertă pe care o s-o primești, dragă. Ești la Hollywood acum'", susține Pamela Anderson.

Un reprezentant al actorului a comentat imediat pe această temă și a negat vehement existența propunerii.

„Afirmația din partea pamelei Anderson atribuită clientului meu este falsă și fabricată. Domnul Stallone confirmă că nu a spus niciodată nicio porțiuni din acea declarație.”, a spus reprezentantul legal al starului, pentru Fox news.

În cadrul documentarului despre viața ei amoroasă, Anderson mai spune că a refuzat propunerea lui Stallone spunând: ”Voiam să fiu îndrăgostită. Nu voiam nimic mai puțin de atât.”.

Acuzațiile celebrei blondine la adresa lui ”Rocky” vin la doar câteva zile după ce s-a aflat că a scris în cartea ei autobiografică despre o întâlnire”nepotrivită” cu actorul Tim Allen. Ea susține că la filmările pentru serialul "Home Improvement", pe când avea 23 de ani, acesta i-a arătat părțile intime pentru câteva secunde. Actorul neagă existența unui astfel de moment, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303