REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

TALUZUL din zona PIEȚEI de PEȘTE din NĂVODARI, consolidată de Dumitru DUNĂ!

TALUZUL din zona PIEȚEI de PEȘTE din NĂVODARI, consolidată de Dumitru DUNĂ!

Replica API 24 decembrie 2021 | 00:43 3483

În ultima perioadă s-a înregistrat o alunecare de teren pe o bucată de taluz din dreptul Pieței de Pește, fiind afectată stația pentru transportul în comun. Primăria a demarat procedurile în vederea consolidării terenului, iar cel care se va ocupa de lucrări este Dumitru Dună, fost membru PDL.

Dumitru Dună, sursa foto: stirinews.ro

Dumitru Dună, prin firma sa Maritimo Development, va executa lucrările de consolidare taluz bdul. Năvodari - zona pieței de pește, în vederea creșterii gradului siguranță rutiere. Lucrarea va avea în vedere evitarea riscului de eroziune a malului limitrof bulevardului Năvodari, zona pieței, pe o suprafață de 150 de mp, ce tinde sa se extindă către axul bulevardului Năvodari, cu risc major asupra siguranței circulației rutiere, conform ofertei depuse. valoarea estimata nu cuprinde tva.. Dună va primi lei pentru lucrările pe care le va executa, în beneficiul primăriei.

Anul trecut, societatea lui Dună a avut profitul pe minus și cifra de afaceri de 215.760 lei.

Ce spune Chelaru despre alunecare de teren

„Acest fenomen a apărut din 2 proiecte. În primul rând, noi, pe un proiect european avem amenajarea acelui teren, taluzul respectiv, cu spații verzi și sistem de irigații. În momentul în care udăm acel gazon am venit cu un alt proiect european și am pus o stație, stația respectivă a avut, din punctul de meu de vedere, o încărcătură cu mult mai mare decât ar fi trebuit. În momentul în care am irigat de-a lungul timpului, s-a observat că acea zonă s-a dus la vale. Strada niciodată nu a fost și nici nu va fi în pericol. Bulevardul Năvodari nu a avut apă pluvială, tot timpul acolo se aduna apă. Nu există pericol, vom retaluza zona și vom face în așa fel încât lumea să stea liniștită.”, declara primarul, recent.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Partenerul de afaceri a lui chelaru acest Duna impreuna cu Popescu fac blocurile wave mizeria si scursurile orasului Navodari ce sug din banii nostri va niste capuse
1
0
Chelaru traiste cu nevasta mea
0
0
Daca e Navodari, Sfanta Elefteria 5, de vizionat pe yt. ESTE UN MUST TO SEE
1
0
Va uitati in gura lui Chelaru si ajungeti in canal.
1
0
apa pluviala am avut,colectarea ei lipseste
2
0
loveste din nou: "taluzul... consolidata". Misto acord intre subiect si redicat.
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303