REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.2° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Tâmplarul escroc din Murfatlar a mai făcut o victimă

Tâmplarul escroc din Murfatlar a mai făcut o victimă

Replica API 19 martie 2022 | 22:34 2586

În urmă cu ceva timp, Replica de Constanța vă semnala înșelăciunile pe care un bărbat, Ionuț Diță, din Murfatlar le făcea în localitate. Iată că acesta nu a renunțat la obiceiurile lui oneroase și a mai păgubit o altă persoană, de data aceasta din Valu lui Traian. La fel ca în primul caz, Ionuț Diță a perceput un avans iar apoi nu a mai dat nici un semn de viață, acesta fiind practic modus operandi al bărbatului.

Potrivit declarațiilor păgubitului, la sfârșitul lunii ianuarie 2021, pentru că avea nevoie de un dressing, a apelat la serviciile lui Ionuț Diță.

Pe data de 31 ianuarie, victima a virat în conturile concubinei lui Ionuț Diță 2000 de lei reprezentând avansul pentru dressing, alți 500 de lei acesta primindu-i cash. Cu toate că Ionuț Diță trebuia ca a doua zi să cumpere materialele pentru confecționarea mobilei, până pe 7 februarie acesta nu a mai fi putut fi găsit de către victimă.

După această dată, escrocul a tot tras de timp însă nu a executat dressingul comandat de victimă și nici nu a mai fost de găsit. La acest moment, păgubitul a depus deja plângere la poliție. Reporterii Replica au încercat să ia legătura cu Ionuț Diță însă acesta le-a răspuns că nu mai lucrează.

Ce a declarat victima

Nu vreau ca și altcineva să pățească ce am pățit eu, sper să fie tras la răspundere și să nu mai poată da țepe„ a declarat persoana păgubită pentru Replica de Constanța. Vă reamintim potrivit reprezentanților IPJ: ” La nivelul Poliției orașului Murfatlar au fost înregistrate 3 plângeri, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune„ astfel că în acest moment are 4 plângeri penale pentru înșelăciune.

Am încercat să-l contactăm și noi pe ”afacerist” pentru un punct de vedere, însă nu ne-a răspuns. Așa că, i-am trimis un mesaj. Ne-am dat drept un potențial client, interesat de serviciile sale. După câteva ore, ne-a răspuns că nu mai face lucrări. Semn că plângerile la poliție l-au potolit, dar asta nu înseamnă că nu va răspunde pentru faptele sale... dacă va fi găsit vinovat pentru înșelăciune.

Citește și Un escroc din Murfatlar se dă tâmplar și înșeală lumea

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Știre falsa r*****a online altceva ce mai postați
0
0
Ii cunosc sunt băieți de nota 10 rău sa faci este usor
0
0
0
0
Tot escrocul asta le-a dat teapa si la niste prieteni de ai mei din Navodari. Este clar ca e tepar cu antecedente si ar trebui bagat la bulau cat mai repede.
1
1
furaciunile cu militienii
2
1
Pana reuseste Politia sa il bage la cusca, ar fi bine sa il prinda pagubitii si sa ii rupa oasele.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768