REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Tânăr care a condus drogat și cu permisul suspendat, în Portul Tomis, lăsat în libertate. Video

Tânăr care a condus drogat și cu permisul suspendat, în Portul Tomis, lăsat în libertate. Video

A.F. 28 august 2023 | 00:00 2032

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, la data de 27 august a.c., un bărbat, de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținerea de droguri de risc, fără drept.

Tanar care a condus drogat si cu permisul suspendat, in Portul Tomis, lasat in libertate. Video

La data de 27 august a.c., în jurul orei 01.15, acesta a fost oprit în trafic, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, în Portul Turistic Tomis.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Conducătorul auto a încercat să ascundă, în vegetația de lângă autoturismul oprit în trafic, mai multe obiecte, fiind observat de către polițiști, care le-au recuperat.

Astfel, s-a constatat că este vorba de 5 plicuri autosigilante din material plastic, ce conțineau o subsanță de culoare maronie, suscecptibilă a avea efecte psihoactive, și un mugur vegetal de culoare maronie, înfășurat în folie de aluminiu, susceptibil a fi canabis.

Acestea au fost sigilate și înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 

Bărbatul a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

La data de 27 august a.c., acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținerea de droguri de risc, fără drept.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Update:

Magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au decis să îl lase pe șofer în libertate, impunând măsura controlului judiciar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ionuț Popescu , fiul fostului chestor Popescu Victor , în prezent la antidrog … este traficant de droguri , și consumator de ani buni … coduce un Mercedes n***u vyp la număr și el nici nu deține permis … cum ar fi posibil asta fără protecția tatălui ?
0
0
probabil ca judecatorul se gindea la ziua de salariu sau la pensie... Ptr astfel de decizii , de ce nu sunt exclusi din magoistratura? Sa vada cum se cistiga banii in privat.
1
0
Desigur, nici macar arest la domiciliu.. permis conducere suspendat, canabis… Lasati-l sa intre cu masina in oameni, de ce sa-l arestati acum?!
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677