REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.8° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
30.8° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Tânăr de 19 ani, înjunghiat la o terasă din Neamț

Tânăr de 19 ani, înjunghiat la o terasă din Neamț

Deria ISLEAM 27 iulie 2024 | 15:12 557

Potrivit unui comunicat al IPJ Neamț, transmis sâmbătă, un bărbat de 55 de ani din județ a fost reținut pentru 24 de ore după ce a înjunghiat un tânăr de 19 ani. Potrivit informațiilor furnizate presei, incidentul s-a petrecut la o terasă din Trifești, în urma unui conflict spontan.

Tanar de 19 ani, injunghiat la o terasa din NeamtPotrivit polițiștilor din Neamț, incidentul a avut loc vineri, 26 iulie, la o terasă din localitatea Trifești, la ora prânzului. Aceștia au precizat că au fost alertați chiar de către tânărul de 19 ani, care le-a spus că a fost înjunghiat de către un bărbat la terasa din localitate.

„La data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din Trifești, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea Trifești, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate, folosindu-se de un obiect ascuțit pe care îl avea asupra sa, i-ar fi aplicat o lovitură tânărului de 19 ani”, se arată în comunicatul IPJ Neamț.

Tânărul de 19 ani a ajuns la spital, acolo unde a primit îngrijiri de specialitate, iar agresorul a fost reținut de polițiști, procurorul de caz cerând arest preventiv de 24 de ore pentru bărbatul de 55 de ani, care este cercetat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

„În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se mai arată în comunicatul de presă al polițiștilor din Neamț.

Sumă de bani, găsită pe stradă și returnată autorităților
O altă problemă cu care se confruntă polițiștii din Neamț vizează găsirea unei persoane care a pierdut o sumă importantă de bani pe strada Mihail Kogălniceanu din Târgu-Neamț. Autoritățile au făcut apel la cei care au pierdut banii să contacteze poliția din localitate pentru recuperarea banilor.

„În data de 12 iulie a.c., o persoană a găsit o sumă de bani pe strada Mihail Kogălniceanu din Târgu-Neamț și a predat-o la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț.

Dacă ați pierdut o sumă de bani în această zonă, vă rugăm să vă adresați unității de poliție la numărul de telefon 0233 – 790.066 pentru a oferi detalii suplimentare care să confirme că sunteți proprietarul.

Pentru identificarea corectă a persoanei care a pierdut banii, nu vom oferi detalii specifice despre suma găsită sau tipurile de bancnote. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Neamț, remis vineri, 26 iulie, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D c dati din neamt si nu dati de tentativa de omor din t3 de aseara? 5 animale din hbc au atacat cu parul un om . D cvnu scrieti?
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516