REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tânăr de 31 de ani, mort după ce a înghițit o pungă de droguri

Tânăr de 31 de ani, mort după ce a înghițit o pungă de droguri

Virgil STOIAN 13 decembrie 2023 | 14:02 2289

Un tânăr de 31 de ani din Olt a murit după ce a înghițit o pungă de droguri. Acesta se temea să nu fie depistat de poliție.

Tanar de 31 de ani, mort dupa ce a inghitit o punga de drogurifoto cu rol ilustrativ

Final tragic pentru un tânăr de 31 de ani din județul Olt. Băiatul a decedat, noaptea trecută, după ce a înghițit o pungă în care se aflau droguri. De ce a recurs la acest gest stupid.

De frica poliției, un tânăr de 31 de ani din Olt a înghițit o pungă cu droguri. Gestul i-a fost fatal

Cazul din Olt s-a petrecut în urmă cu mai puțin de 24 de ore. În urma unui control de rutină, polițiștii din Slatina au oprit o mașină condusă de un bărbat de 33 de ani din Râmnicu Vâlcea.

În mașină se aflau 6 persoane, mult peste numărul de locuri prevăzut într-un autoturism. Din această cauză, s-a solicitat sprijin suplimentar prin stație pentru venirea a încă unui echipaj de poliție.

În acel moment, un pasager din vehicul, un tânăr de 31 de ani care avea la el un plic cu droguri, a intrat în panică. Temându-se de polițiști, a decis să ascundă punguța cu droguri în gură. Din cauza agitației, băiatul a înghițit substanțele. În scurt timp, a intrat în stop cardio-respirator și a murit.

”În timpul efectuării controlului corporal, polițistul a observat că una dintre persoane (un tânăr de 31 de ani, din județul Olt) mesteca ceva, ce părea a avea consistența unui obiect din material plastic.

Polițistul i-a solicitat să scoată obiectul respectiv. Tânărul s-a conformat, iar obiectul s-a dovedit a fi un plic din material plastic, în interiorul căruia se aflau resturi dintr-o substanță de culoare albă.
Digi24.ro
"Bună dimineața, vă deranjez iar". O doctoriță care s-a rugat de medici din trei spitale să o trateze a murit în spitalul unde lucra

Ulterior, tânărul a declarat că, în interior s-ar fi aflat aproximativ 2- 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, asupra sa fiind găsită și o țigaretă confecționată artizanal”, transmite IPJ Olt, citat de Jurnalul Olteniei.

În scurt timp după acest moment, tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Un agent i-a efectuat manevre de resuscitare, care au fost continuate ulterior de echipajul medical ajuns la fața locului. Din păcate, manevrele nu au avut rezultat și a fost declarat decesul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar din nou scriti urt de noi tineri care e vitoru la tara
0
0
Voi ziaru ăsta scrie-ți mereu de rău despre noi tineri care sântem viitoru țări
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510