REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Tânăr din Năvodari, prins cu 3 kg de canabis în locuință

Tânăr din Năvodari, prins cu 3 kg de canabis în locuință

Victor ROTARU 1 noiembrie 2023 | 00:00 2360

Portul Constanța este considerat un rai al drogurilor, în ultimii 2 ani nu a fost capturat nici un gram de droguri. Astfel, Sorin M., un bărbat din Năvodari, a fost prins de către oamenii legii cu peste 2,6 kg de cannabis, acesta declarând că a încercat să facă ulei din el, însă a fost țepuit de către prietenul său, care i-a vândut plantele uscate.  

Tanar din Navodari, prins cu 3 kg de canabis in locuintafoto cu rol ilustrativ 

Totul s-a întâmplat la data de 22 septembrie 2022, atunci când organele de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. - Serviciul Antidrog s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că Sorin M. aducea droguri de risc, cannabis, prin intermediul unei firme de curierat, pe care mai apoi le pune la dispoziția unui bărbat, care la rândul său le comercializa contra unor sume cuprinse între 50-70 de lei per doză, în Năvodari și localitățile limitrofe. În urma analizării datelor obținute din interceptarea convorbirilor telefonice purtate de către Sorin M. s-a constatat că acesta a purtat mai multe discuții cu Mihăiță C. În discuțiile purtate s-a remarcat faptul că Sorin M. îi spunea lui Mihăiță C. că în cursul zilei de 31 ianuarie 2023 trebuie să se întâlnească, însă, „îi e frică să lase casa singură” pentru că are „morți” în casă. La data de 2 februarie 2023, a fost efectuată o percheziție la imobilul unde locuia Sorin M. Oamenii legii au găsit pe masă o cutie din plastic de ketchup dulce ce conținea în interior fragmente vegetale de culoare verde-oliv.

Tanar din Navodari, prins cu 3 kg de canabis in locuintafoto cu rol ilustrativ

Totodată, în podul imobilului au mai fost identificate două bidoane din material plastic, care la rândul lor conțineau fragmente vegetale de culoare verde-oliv, în total, în urma perchezițiilor a fost găsită cantitatea de 2.680 de g de cannabis. Cu ocazia audierii, Sorin M. a negat comiterea infracțiunii de trafic de droguri, respectiv cannabis, susținând că întreaga cantitate de cannabis descoperită la locuința sa era destinată pentru consumul propriu: „Pe data de 05.11.2022 m-am întâlnit cu un prieten din Mangalia. În discuția avută acesta mi-a propus să-mi vândă o cantitate mai mare de cannabis și etnobotanice. Deoarece eu doream să fac ulei din planta de cannabis, am fost de acord să-i cumpăr o cantitate mare de cannabis respectiv 3 kilograme. Considerând că toată marfa acestuia este pretabilă pentru a obține ulei, am cumpărat-o pe toată, respectiv cele 3 kilograme și am plătit 5.000 euro. Când am ajuns cu marfa acasă și am verificat-o din nou am constatat că era foarte uscată și de foarte proastă calitate, astfel că nu am putut să o folosesc la obținerea de ulei. L-am sunat pe prietenul meu și i-am spus că sunt nemulțumit de cannabisul pe care mi l-a vândut, dar acesta nu a vrut să primească înapoi cannabisul și să-mi restituie suma de bani plătită pe el.”

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să îl condamne pe Sorin M. la 3 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Sentința nu este definitivă. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De doua ori teapa, dupa ce si-a luat-o cu boscheti uscati de la administrarea domeniului public, cand si-a cerut banii l-a si turnat furnizorul de boscheti. Mai bine face ulei de panselute.
0
0
Or fi bune oua ochiuri in ulei de mariana?
1
1
Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!
1
0
Pe vira pizdificatu când îl prindeți?
2
1
Cand o sa auzi si stirea ca Politia a intrat in depozitul mare de droguri din Km 4-5 . De acolo pleaca tot raul din oras . Sau sunt protejati .
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677