REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Tânăr reținut, după ce a condus beat, fără permis și cu numere de înmatriculare false

Tânăr reținut, după ce a condus beat, fără permis și cu numere de înmatriculare false

A.F. 16 decembrie 2023 | 00:00 2543

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, la data de 14 decembrie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat, de 22 de ani.

Tanar retinut, dupa ce a condus beat, fara permis si cu numere de inmatriculare falsetânărul reținut

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. 

Astfel, la data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 03.00, acesta ar fi condus un autoturism, pe D.N. 3, în orașul Murfatlar, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt false. 

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moaa ce m-am speriat - am crezut ca l-au luat pentru ca a condus p***t.
2
0
A bifat tot....ba nu...a scapat partea aia cu un accident si fugă de la locul lui...un cap de lopată sadea
3
0
Era pregatit de fapta
3
0
Cum mortii masik a luat permis c****a asta ANALfabeta?!stie asta sa scrie si sa citeasca?stie asta sa faca chestionare si sa ia minimum macar?nu cumva e cineva in cirdasie cu scursurile astea si le faciliteaza toata treaba?astia care trebuie sa cerceteze ,nu si t deranjati de treaba asta?!unde mai pui ca fac conducere cu toti sgeamii care au devenit instructiri,vai de pla lor,ca nici ei nu stiu sa conduca .....
3
0
E FIRESC CA A FOST EMOTIV,ERA IN TRAFICUL ASTA FARA CARNET,CU MASINA ASTA FURATA, CU NUMERE FALSE,NU STIA DACA II TIN FRANELE,DACA ARE ROVIGNETA,A BAUT SI EL DA PUTIN FATA DE ALTII,CA A DESCOPERIT CA ARE SI DOI IMIGRANTI IN MASINA, S-A PIERDUT, EU ZIC SA IL PREMIEM CA A FOST PE FACTORI STRESORI SI A REACTIONAT CORECT, NU SE VEDE CE ALBINOS ESTE DARA DUPA CUM BATE BLITUL CRED CA ESTE UNUL DINTRE ACADEMICIENII DE PALAS
7
0
Da bineânțeles mereu scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări
6
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016