REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Tânăra bătută cu ciocanul de un bărbat de 25 de ani, în comă, la spital

Tânăra bătută cu ciocanul de un bărbat de 25 de ani, în comă, la spital

Mariana MURAT 23 februarie 2024 | 11:03 1255

În urma atacului din Iași, unde un tânăr în vârstă de 25 de ani a lovit o fata de 20 de ani cu ciocanul în cap, noi informații despre aceasta au ieșit la iveală. În urma evenimentului tragic, victima a ajuns la spital în comă, iar medicii nu ştiu dacă o mai pot salva. Iată ce se va întâmpla cu individul arestat şi acuzat de oamenii legii în urma faptei comise!

Tanara batuta cu ciocanul de un barbat de 25 de ani, in coma, la spitalTânăra bătută cu ciocanul de un bărbat de 25 de ani, în comă, la spital

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a ajuns pe mâinile autorităților, după ce a încercat să omoare o fată. În urma comportamentului agresiv pe care l-a avut într-un apartament din Iaşi, acesta a fost prins în Capitală şi arestat preventiv. La scurt timp după sosirea cadrelor medicale la fața locului unde se afla victima, aceasta a fost imediat transportată la spital, în timp ce se află comă. De asemenea, potrivit medicilor care se ocupă de ea, tânăra are șanse minime să supraviețuiască în urma loviturilor primite.

În aceste momente, procurorii fac portretul unui suspect violent. S-a aflat despre acesta că anul trecut a furat din telefonul unei foste iubite fotografii intime şi le-a postat pe internet, drept răzbunare.

Victima atacului violent de la Iaşi a fost găsită de cel care îi găsea clienţi

Și asta nu este tot. În urma loviturilor puternice pe care le-a primit, tânăra în vârstă de 20 de ani a fost găsită de cel care îi găsea clienţii victimei şi care îi cerea cotă-parte din câştig. În cazul în care femeia va deceda, din cauza loviturilor puternice primite de tânărul de 25 de ani, acesta va fi acuzat de crimă.

"A colaborat cu noi pe partea tehnică, deci nu a fost nici asistent manager, nici asistent nu ştiu ce. Niciodată nu mi-a ridicat semne de întrebare. Ce e drept, foarte timid.", a spus Andrei Giurgea, Director Serile Filmului Românesc.

Mai mult decât atât, anchetatorii care se ocupă de caz încearcă să stabilească dacă agresorul şi tânăra de 20 de ani zdrobită cu ciocanul se cunoşteau, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iata un caz pentru care ar fi absoluta necesara pedeapsa cu moartea. Forma asta de viata nu mai poate fi reeducata si intretinuta in puscarie din bugetul statului. La ce bun?
2
1
Ala carea batut tanara ar trebui si el batut dar cu toporul.
3
2
Ala carea batut tanara ar trebui si el batut dar cu toporul.
4
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016