REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Tânăra găsită fără suflare în gara din Ciulnița, condusă pe ultimul drum

Tânăra găsită fără suflare în gara din Ciulnița, condusă pe ultimul drum

Virgil STOIAN 9 septembrie 2023 | 11:16 5200

Andreea Ioniță avea doar 25 de ani și lucra în domeniul farmaceutic, fiind o tânără plină de visuri și de planuri de viitor. Acum, în urma ei au rămas o mulțime de întrebări și de regrete, iar toți apropiații ei sunt sfâșiați de durere, căci nu pot înțelege cum tânăra și-a găsit sfârșitul, chiar în timp ce se îndrepta spre casă, fiind găsită fără suflare în gara din Ciulnița. Astăzi, familia Andreei dar și toți prietenii ei își vor lua rămas bun de la ea.

Tanara gasita fara suflare in gara din Ciulnita, condusa pe ultimul drum

Andreea Ioniță va fi condusă astăzi pe ultimul drum

Astăzi, toți apropiații tinerei se vor aduna pentru o conduce pe ultimul drum pe Andreea Ioniță, tânăra care și-a pierdut viața într-un mod misterior, fiind găsită moartă în gara din Ciulnița. Prietenii și familia acesteia sunt copleșiți de durere, însă vor să își ia adio de la Andreea într-un mod impresionant.
Într-un anunț dureros pe Facebook, prietenii acesteia i-au rugat pe oamenii care vor să îi aducă un omagiu tinerei farmaciste și să o însoțească pe ultimul ei drum, să se îmbrace în alb. Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, la ora 11.

„Cine dorește sa o conducă pe ultimul drum pe Andreea Ionita, Începând cu ora 11:00 la biserica sf Gheorghe( la Petrache), avem rugămintea ca toate persoanele care au posibilitatea de a ajunge sa fie îmbrăcate in ALB!”, a scris prietena Andreei Ioniță, pe pagina ei de Facebook.

Tanara gasita fara suflare in gara din Ciulnita, condusa pe ultimul drum

Andreea și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic

Andreea Ioniță se îndrepta spre casă, dinspre Constanța, dar nu a mai ajuns niciodată la destinație.
În urmă cu câteva zile, în jurul orei 23:00, tânăra farmacistă a vorbit pe video call cu sora ei, spunându-i că mai avea foarte puțin până când trebuia să coboare din tren, însă, mai apoi, a fost de negăsit. La câteva zeci de minute, sora Andreei i-a descoperit trupul neînsuflețit chiar în gara din Ciulnița, acolo unde era și destinația fetei. Deși medicii au intervenit rapid pentru a o resuscita, rănile la cap i-au adus sfârșitul Andreei.

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.  În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului.  Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia”, a transmis IPJ Călărași, potrivit wowbiz.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A murit cu zile!!
1
1
Pana la urma, cum a murit?
7
3
Fucsia
0
4
Corect. Cand nu inveti Fizica la scoala, nu stii cum sa sari dintr-un mecanism in miscare. A sarit drept, a tras-o forta intr-o parte si a dat cu capul de asfalt. Mare prostie sa traiesti asa fara educatie...
10
9
Bravo. Ai zis bine. Chiar asa. Cat de ....... sa fii sa te arunci din tren...........
3
6
Cat de p*****a sa fii sa sari din tren sa mori aiurea. Aveai toata viata aranjata, trebuia doar sa stai cuminte
10
8
Probabil ca biata fata a fost victima unui jaf! Daca tot faceti pe jurnalistii, scrieti si ce-a facut politia in cazul asta.
13
9
Uitată de lume...circulați cu autoturismul frate lăsați trenurile că te executa fomistii
11
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016