REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tânăra găsită moartă pe plajă, în Mamaia, suferea de depresie?!

Tânăra găsită moartă pe plajă, în Mamaia, suferea de depresie?!

Virgil STOIAN 29 septembrie 2023 | 00:00 13704

Tânăra găsită joi dimineață, 28 septembrie 2023, pe o plajă din Mamaia Nord, fără suflare, de câțiva turiști aflați la plimbare, este Laura Roșca, în vârstă de 34 ani, din Cluj, cunoscută ca DJ Lalla. Anterior morții ei, pe pagina de Facebook aceasta a postat un mesaj și câteva hashtaguri reprezentative, alese de tânără, cum ar fi: #fvckdepression.

Tanara gasita moarta pe plaja, in Mamaia, suferea de depresie?!Laura Roșca

Fata, îmbrăcată într-un tricou de înot și slip, se presupune că a murit înecată. Nu s-au găsit urme de violență asupra ei. Laura Roșca a fost identificată după tatuaje. Laura Roșca a fost identificată de agenții de poliție după tatuajele pe care le prezenta.

Tanara gasita moarta pe plaja, in Mamaia, suferea de depresie?!

Avea, așa cum se poate observa și în fotografiile sale, cel puțin două tatuaje: unul pe antebraț și unul pe picior.

În ultima ei postare pe Instagram folosise hashtagul „#FvckDepression“

Deși în mediul online obișnuia să fie foarte activă, puțini au înțeles ultimul mesaj pe care tânăra l-a publicat pe contul său de Instagram. Laura Roșca le-a sugerat urmăritorilor săi să se asigure că totul merită, înainte de a lua o decizie.

Materialul făcut public pe rețelele sociale a prezentat și câteva hashtaguri reprezentative, alese de tânără, cum ar fi: #fvckdepression/ #lanaibacudepresia, #wonderlust/ #poftădeminuni, #itdoesgetbetter/ #vafimaibine. Așa că n-ar fi exclus ca fata să fi fost în depresie.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand o s**i pe la politicieni e posibil sa mai si patesti ceva?
0
0
După pozele pe care le posta pe Facebook se vede o adâncă tulburare emoțională combinata cu o rana narcisică! În lipsa unei definiții clare asupra sinelui sau apar perturbații grave de personalitate care te aduc în pragul suicidului
5
0
Buna BUNACYUNEA HALYEASH MAYMUTZYKA TOATA CU FRYSKA!! replikaka nu mai sterge commenturile KAKAMASH PA VOY
3
4
.. s-o caute in nāri sā vada daca are humā de la prafuri.
7
1
Politia va alege calea cea mai simpla ! Ca fapt divers, nu te duci sa te ineci in lenjerie intima (nici macar un slip ), nu ai vrea ca sa te gaseasca nimeni, mort....in chiloti !
13
0
PACAT CA DUMNEZEU ITI DA CU O MANA SI ITI IA CU ALTA,A FACUT-O ATAT DE FRUMOASA SI I-A DAT DEPRESIE CA SA NU SE MAI BUCURE DE NIMIC,PACAT CA DAU TINERETEA SI FRUMUSETEA PE MANA COPIILOR SI EI DE CELE MAI MULTE ORI NU STIU CE SA FACA CU ELE,ISI DORESC ALTCEVA,BANI, MATURITATE SI IN FINAL CAND LE AI ITI DAI SEAMA CE AI PIERDUT CU ADEVARAT
6
3
Pai astea nu fac diferența dintre viață de pe Facebook și realitatea, pe internet viață nu este reală, daca faci confuzia asta ajungi sa te omori.
26
5
prafuri de capitala!!!!
12
9
Disk Jokey adica nu producea nimic, doar consuma...
16
13
inecata cu oxicodona si alte fineturi.
15
19
Dumnezeu s-o ierte,in cazuri dastea IMLeul nu poate sa spuna cu precizie daca fata s-a innecat sau a innecato cineva,dar deobicei spun ca s-a innecat pentru ca in caz de crima trebuiesc gasitzi faptasi si asta este treaba grea pentru politisti de la omucideri.
37
9
Daca vrei sa ineci pe cineva e musai sa lasi semne de violenta? O tragi la fund si aia e, fara violenta
30
11

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510