REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° ConstanÈ›a Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° ConstanÈ›a Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Tânără urmărită cu FOCURI DE ARMĂ pe străzile din CONSTANȚA

Tânără urmărită cu FOCURI DE ARMĂ pe străzile din CONSTANȚA

Replica API 16 iunie 2020 | 23:59 15835

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Grădina au încercat să oprească un autoturism, care circula pe DJ 222, dinspre localitatea Grădina către Târgușor.

Întrucât persoana care conducea nu s-a conformat semnalelor regulamentare ale polițiștilor, aceștia au plecat în urmărirea autoturismului în cauză, până în zona Cheile Dobrogei, unde persoanele au coborat din vehicul și au încercat să fugă. Acestea au fost somate să se oprească, însă nu s-au conformat, moment în care unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri în plan vertical, reușindu-se astfel imobilizarea acestora.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de o tânără, de 22 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește DETALII AICI:

Tânăra urmărită cu focuri de armă de polițiști, 'sacrificată' din cauza iubitului băut

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niciodata URMARIT un interlop sau PROXENET cu focuri de arma.De ce?.Pentru ca politia romana si justitia si a primit milioanele de euro in conturi si la timp.Daca gresesc atunci de ce DOMNII stau linistiti si prostimea are dosare si merge la puscarie?.Care este explicatia zdrentelor?.
5
1
este maimuta betivanca de DRAGOMIR RODICA de la adpp primarie cernavoda care tocmai se masturbase intr-un boschet !
10
5
S. H. Strazile din Constanta titlu clickbait Panarame
5
4
asta se intampla pentru ca legea e prea blanda
5
5
panatamelor din gradina
8
2
Nu avem o lege a politiei,una a aparariii victimelor,,una a protjarii societatii. Sunt ceva milioane de romani care nu mai vor aici.Ce nu mai vor?! Pai politia e prietena cu infrctorul ,si asa ma departe?
3
4
Justitia sa aplice legi mai aspre ptr condus fara permis sau cu alcool in cap sau cu viteza mare ---10 ani puscarie si nimeni n-ar mai risca sa greseasca
10
2
Si daca pana la urmatoarea localitate intra in mata si o trimite la cel de sus, tot asa ai comenta? Cum sa o lasi sa plece sa nu se sperie, sa opreasca ca asa e normal si legal
16
4
hahahaha! bun comentariu!
3
5
strazile constantei sunt la cheile dobrogei dragi ziaristi
14
2
... si in gura
2
4
Asa, si daca facea proasta aia un accident si mureau toti ocupantii masinii sau intra intr-o alta masina, era multumita toata lumea? Eu nu pot pricepe nimic din stilul asta de a opri masinile in trafic... Comunici localitatii invecinate, blochezi drumul,prin politisti postati acolo, dar nu-i alergi pe strazi ca nebunii, cu focuri de arma, punand in pericol alti participanti la trafic, oameni nevinovati... Mi se pare o masura de un cretinism desavarsit...
9
18
pe "strazile din Constanta"?! lol
20
3
.....In cur
6
3
Sint de groaza panaramele astea taranci analfabete producatoare.Mori din cauza unei gutui de teapa asteia.
19
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016