REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Tânărul beat care și-a omorât prietenul în accident rutier era urmărit de polițiști

Tânărul beat care și-a omorât prietenul în accident rutier era urmărit de polițiști

Replica API 14 iunie 2022 | 00:00 2976

Un teribil accident rutier a avut loc luni, 13 iunie, la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Un bărbat, pasager în dreapta față a decedat, iar șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Însă, potrivit informațiilor noastre, respectivul șofer era urmărit de oamenii legii. Aceștia îl somaseră, dar nu a vrut să oprească la semnalele luminoase și acustice.

Luni, în jurul orei 8.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul I.C. Brătianu, la intersecția de tip sens giratoriu de la ieșirea din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 31, respectiv 29 de ani. Din coliziune, primul autoturism a fost proiectat în bordura sensului giratoriu și, ulterior, într-un panou publicitar aflat pe marginea părții carosabile.

foto: cademere.ro

În urma accidentului a rezultat decesul, la fața locului, a pasagerului dreapta față, un bărbat, de 48 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto. Din cercetări a reieșit faptul că șoferul de 31 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest reieșind o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Însă, potrivit informațiilor noastre, șoferul de 31 de ani fusese depistat în trafic (mergea haotic) și somat să tragă pe dreapta. Conducătorul auto nu a respectat semnalele acustice, iar oamenii legii s-au luat după el, apoi având loc accidentul rutier.

Bărbatul urmează a fi propus spre arestare, fiind încătușat la fața locului, însă, momentan, se află în spital.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vrei tu sa spui , hai sa nu-i mai urmareasca politia...daca opreste la semnal , bine, daca nu .*****a e , lasa-l sa se duca si sa faca ce vrea ! In felul asta se va umple orasul de drogati si betivi la volan , nu-i urmarim ca sa nu-si rupa gatul in trafic ! Bravo , Ioane....sau , te simti cu musca pe caciula ?
0
0
incatusat la fata locului dar momentan se afla la spital;ce sa spun liliano
0
0
Adica zelul politistilor a dus la moartea unui om aproape nevinovat
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513