REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Tânărul care a furat o locomotivă, în Medgidia, a fost arestat la domiciliu

Tânărul care a furat o locomotivă, în Medgidia, a fost arestat la domiciliu

A.F. 12 mai 2023 | 17:50 2115

Tânărul în vârstă de 18 ani care s-a suit în cabina de conducere la unei locomotive, punând-o în mișcare în stația Medgidia, a fost arestat la domiciliu. Decizia a fost luată de Judecătoria Medgidia, la data de 12 mai a.c..

Tanarul care a furat o locomotiva, in Medgidia, a fost arestat la domiciliu

La data de 12.05.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii  arestării preventive faţă de inculpatul:

V.L.,  în vârstă de 18 de ani, domiciliat în comuna Mircea Vodă jud. Constanța, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, faptă prevăzută și sancționată de prevederile art. 230 C.pen. raportat la art. 228 alin. 1 C.pen., și distrugere sau semnalizare falsă, faptă prevăzută și sancționată de prevederile art. 332 alin. 1 și 3 C.pen., totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen..

Probatoriul administrat până în prezent a relevat că la data de 10.05.2023, în jurul orelor 16:00, inculpatul a sustras locomotiva electrică nr. 91530430145-9 de pe linia 15 a triajului stației C.F. Medgidia, a condus-o pe o distanță de circa 250 de metri, și a provocat un accident de cale ferată prin distrugerea, în cursul circulației cu locomotiva sustrasă, a instalațiilor de cale ferată (macazul nr. 55), punând astfel în pericol siguranța mijloacelor de transport, manevră sau intervenție pe calea ferată.

Precizăm totodată că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Video:


 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NE SUGGl PUIA, tradatoruIe de tara si de neam! Glume cu "ALUPIGUS" in ERA DIGITALA? WTFNIGGAWTFYAYO! Pune burta pe carte, alienatule! Mars inapoi in guIag si ia-i cu tine pe AUR0Iaci si SOS0ClSTl. MURlTl, ba! PR0MlTEM ca nu vom pIange dupa voi!
13
0
ALUPIGUS sau citit invers soogipula
1
11
GEORGE SIMION si AUR sunt deja LOOSERI. Iar aceste incidente violente le-au provocat in mod intentionat. De asemenea, programul de guvernare anuntat de AUR e categoric pierzator. E de un populism si o stangacie cum numai pe bannerele celor din UNITI SUB TRICOLOR fondati tocmai de George Simion mai vezi. Deci, George Simion si AUR NU AU SANSE sa castige alegerile din 2024. INSA, scopul NU este ca ei sa castige, ci ca PSD sa castige. Nu a mai observat nimeni asta? APLAUDACll DE PARTlD AI PSD (pe care i-a mostenit de la FSN-ul lui Iliescu), acesti vor V0TA PSD pana in ultima clipa a vietii lor. Aia sunt apIaudaci loiai ai PSD. Deci AUR va fura aIegatori DOAR DE LA USR si PNL, probabil. Acelasi scop il are si SOS sa pacaleasca tot mai multi. Deci, AUR a copiat modelul pesedist cu aplaudacii loiali pe care i-a invitat si la nunta si pe care i-a bagat in PARTlDUL AUR de la ei din sate si asa mai departe. Deci le-au promis functii/privilegii dupa alegeri. Ei vor PSD la 30% si AUR la 20%+SOS
15
2
Si mai exista inca o ULTIMA COINCIDENTA. Faptul ca AUR prin circul creat a DETURNAT GREVA PROFESORILOR si celelalte PR0TESTE PASNICE. Ati observat asta? Tocmai PSD a avut de castigat de pe urma acestui scandaI. Ba chiar, televiziunile lui VOlCULESCU care simpatizeaza cu PSD, dar si ROMANIA TV care este indirect televiziunea partiduIui AUR (adica a lNFRACT0RULUl SEBASTIAN GHITA-fugar refugiat in Serbia PUTlNlSTA), deci televiziunile astea au aruncat cu NOROI nu numai in AUR si SOS, dar au aruncat si in USR daca ati vazut, aducand in discutie scandaIuri mai vechi, mintind ca asa procedeaza/a procedat in trecut si USR cu REZlSTll. Deci, in urma acestui scandaI DOAR PSD a avut de castigat. Ati vazut ca si pe cei din UDMR i-au lNJURAT, mai sa-i bata, la fel si pe Orban care a fost in trecut in PNL. Ba chiar George Simion urla la microfon ca "PNL si USR" au tinut romanii in casa cu forta si sunt "EXTREMlSTll ADEVARATI", dar observati ca LIPSESTE TOCMAI PSD din ecuatie. AUR e satelit al PSD.
14
1
TEORIE A CONSPIRATIEI. E bine sa urmarim orice scenariu, oricat de delirant ar fi. Mai bine analizam si sa prevenim astfel de nenorociri, decat sa ignoram COINCIDENTELE. Conspiratie sau nu, faptul ca am adus in discutie sau ca individul a esuat, ori pur si simplu a fost prins si nu s-a intamplat nimic grav, asta inseamna ca vom fi pregatiti mult mai bine si vom PREVENI astfel de posibile atentate teroriste. Priviti si partea buna, caci acest incident va rezolva problema locomotivelor descuiate. Sigur vor gasi acum o cale sa le inchida OBLIGATORIU. Imaginati-va daca tembelul asta pleca cu toata viteza inainte "cu pletele in vant" si intra frontal in alt tren de pasageri. Nu mai vorbeati de AUR, ci de tragedie! Cine lasa locomotivele descuiate este LA FEL DE VINOVAT precum pustiulica asta (o vindea pe OLX, mintind ca e de la o batranica din Germania). Iar"gIoanteIe AUR"(ADUSE INTENTIONAT) au fost menite sa atraga lumina reflectoarelor pe AUR si PROGRAMUL DE GUVERNARE al AUR(prin scandaI)
13
0
MARI COINCIDENTA: (1). Individul este STUDENT LA TEOLOGIE, adica student al lui TEODOSIE "M.a.c.h.e" PETRESCU aka Porcu Macedon pe numele real. Avand in vedere ca el a furat o locomotiva fix in acelasi timp cu "DIVERSIUNEA" facuta de cei din AUR si gloantele folosite, ramane un mare semn de intrebare, o MARE COINCIDENTA. Mai ales ca atat TEODOSIE, dar si George Simion si AUR si toti cam fac sabotaj impotriva politicii din Romania, dar si a NATO incepand cu 24 februarie 2022 in mod special. Cine credeti ca tot "deraiaza" trenuri prin tara? Nu tot alti extremisti din jurul AUR/NOII GOLANI/NOUA DREAPTA/UNITI SUB TRICOLOR? (2). Din Medgidia pana langa baza NATO de la Kogalniceanu sunt aproximativ 30 de km pe calea ferata. Diversiunea si ASALTUL AUR cu gloantele si probabil si pistol improvizat ascuns in ANUSUL unia dintre membri AUR, A ESUAT. Posibil ca ANARHISTII sa fi pregatit lovitura de stat si urmau sa traga cu locomotiva pe calea ferata un tanc / echipament militar spre Kogalniceanu
12
1
Băiatul poate era curios cum merge o locomotivă nu trebuie tratat ca un i*******r decât dacă e cunoscut și cu alte infracțiuni
4
8
ca ii tot plac locomotivele, legati carnaciorul din dotare de o locomotiva si sa zburde dupa locomotiva pana se termina motorina. dupa aia o sa se laude ca are un carnacior de 75 cm.
3
1
Cunosc câtă raspundere are pe umeri un mecanic de locomotiva iar dacă nu este atent la un semnal se produc pagube de mioane de euro ,plus turele de noapte ,etc ......ce stiti voi putorilor decât să comentați ca niște ratati ....soioși sunteti voi .ratatii sociwtătii care nu mai cunoasteti respectul
12
6
Băiatul ăsta poate are o problema și îi trebuie un tratament la psiholog psihiatru Cine a avut locomotivă nu trebuia să închidă ușa nu are nicio răspundere că așa se intamplă și accidente pe calea ferată
6
3
Lăsați băiatul in pace. Macar este îmbrăcat decent, nu ca soiosii conductori ai CFRului.
8
11
Sa nu punem totul în cârcă lui de vina pt eveniment sunt și cei care au lăsat locomotiva nesupravegheata
6
11

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016