REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
22.7° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

TAPANGEA, BOSSUL jocurilor de NOROC, își trage 6 etaje în MAMAIA NORD

TAPANGEA, BOSSUL jocurilor de NOROC, își trage 6 etaje în MAMAIA NORD

Replica API 16 iulie 2021 | 23:27 19638

Societatea One Construction Top SRL investeşte într-un imobil cu 7 etaje, cu funcţiunea de locuinţe colective, în Mamaia Nord. În februarie, firma a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu pentru construirea unui imobil D+P+5-6 etaje retras +7 etaje retras. Între timp, investitorul s-a gândit că n-ar fi rău să supraetajeze construcţia cu încă un nivel şi iată că APM i-a dat aviz pozitiv pe data de 13 iulie. Precizăm că în conducerea firmei se află, în calitate de asociat, Ioan Tapangea, cunoscut ca regele jocurilor de noroc.

APM a dat aviz pozitiv

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanţa a anunţat, referitor la decizia etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “modificare proiect construire imobil D+P+5-6 E retras+7 E retras, locuinţe colective prin supraetajare cu un nivel, apartamente tip duplex şi construire spaţii tehnice” că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Investiţia va fi realizată pe raza oraşului Năvodari, zona Mamaia Nord, Aleea D6. Amintim că în luna februarie societatea a solicitat de la APM acordul pentru construirea blocului de 7 etaje, pe care doreşte să-l supraetajeze în prezent.

Regele jocurilor de noroc, Ioan Tapangea, asociat în firmă

Societatea One Construction Top SRL a fost înființată în 2018, administrator fiind Stoicescu Gabriela Marinela și asociați Tapangea Ioan şi Pop Nicoleta Adriana. În anul 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 8.187.904 de lei, un profit de 3.355.461 de lei, datorii de 4.550. 289 de lei şi a avut un singur angajat. Amintim că Ioan Tapangea este “regele” jocurilor de noroc, deţinând lanţul de săli de jocuri “Mario Poker Club”, denumit după fiul său Mario, compus din aproximativ 20 de săli de jocuri. Afaceristul mai deţine şi alte afaceri, precum o carieră de piatră pe malul lacului Taşaul, saloane de înfrumuseţare dar și un complex de apartamente, Queen's Residence, tot în zona Campus, pe strada Smaraldului.

Fiul lui Tapangea, probleme cu legea

Mario Octav Tapangea, fiul magnatului Ioan Tapangea, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de mare risc, pentru consum propriu, fără drept. Astfel, acesta a fost surprins în timp ce se afla în parcarea clubului Breeze din Mamaia Nord, iar la controlul corporal asupra lui a fost descoperită o foiță din plastic transparent în care se afla o substanță pulverulentă de culoare albă, sigilată la capăt prin înfiletare și ardere. Ulterior s-a dovedit că în foiță se aflau cocaină și levamisol. În noiembrie 2020, Instanța a decis condamnarea lui Mario Tapangea la 2 luni de închisoare pentru săvârșirea faptei de deținere, fără drept, de droguri de risc.

Citeşte şi:

Mario Tapangea, CONDAMNAT pentru DEȚINERE de DROGURI de mare RISC

Lui TAPANGEA nu-i merg AFACERILE, dar ridică un IMOBIL de 4 ETAJE în zona CAMPUS

D. M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa vi se intoarca bulangiilor
0
0
Pwlii, ce sati povestesc
10
0
Toata gasca lu Mario Trag pe nas !
16
0
pe cand un control la Primaria Navodari ?
5
0
Nazaret i se spune
6
0
blestemati! nici Teodosie nu i poate ...reabilita !
6
2
manele betoane seminte cocalari taraturi interlopi gunoaie preturi aberante
39
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118