REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
26.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Târgul de Nunți, ediția a XVII-a, organizat de CCINA Constanța. Video

Târgul de Nunți, ediția a XVII-a, organizat de CCINA Constanța. Video

B.N. A.V. V.R. 15 martie 2024 | 11:07 1096

Organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în perioada 15 - 17 martie a.c., la Pavilionul Expozițional Mamaia, va avea loc “Târgul de nunți” – ediția a XVII-a, cel mai important și cu cea mai mare amploare eveniment local de profil din ultimii ani.

Targul de Nunti, editia a XVII-a, organizat de CCINA Constanta. VideoTârgul de nunți

Manifestarea, gândită în detaliu ca o experiență expozițională de mare amploare, într-un weekend alb efervescent, la Pavilionul Expozițional Mamaia, este programată să se desfășoare în perioada 15 - 17 martie 2024, cu un număr de expozanți care depășește cifra de 65 de firme din domeniul industriei mariajului și al serviciilor conexe (o mare parte dintre acestea venind din afara județului Constanța): ateliere de creații vestimentare (rochii de mireasă, costume de mire), magazine dedicate de bijuterii, servicii dedicate de papetărie (invitatii si mărturii), florării, agenții care asigură pachete cu destinații pentru luna de miere, decoruri nuntă (scene, baloane, artificii), case de producție foto&video, servicii de coregrafie pentru dansul mirilor, propuneri speciale pentru candy bar&torturi festive, companii de închirieri limuzine/mașini de epocă, furnizori de muzică și entertainment și lista poate continua cu generozitate.

Targul de Nunti, editia a XVII-a, organizat de CCINA Constanta. Video​Târgul de nunți

Nou! Salonul de Beauty-Expo, din cadrul Târgului de Nunți, aduce în premieră, în același cadru expozițional, servicii esențiale pentru nunta perfectă (saloane înfrumusețare, cabinete estetică facială și corporală, SPA, studiouri de machiaj si coafura), care completează categoric experiența nunții, asigurându-se că evenimentul este memorabil și unic pentru fiecare cuplu. 

Targul de Nunti, editia a XVII-a, organizat de CCINA Constanta. Video​Târgul de nunți

Publicul prezent la “Târgul de nunți” va avea prilejul să asiste la un adevărat spectacol al ultimelor tendințe în alcătuirea tabloului perfect pentru nunta de vis, iar pe lângă șansa de a face alegeri inspirate, vizitatorii vor putea să participe atât la sesiuni de prezentare și testare a unora dintre produsele promovate, cât și la o tombolă specială, cu premii de neratat. 

Targul de Nunti, editia a XVII-a, organizat de CCINA Constanta. Video​Târgul de nunți

Desigur, obiectivul manifestării va fi urmărit permanent, atât în promovarea fiecărui expozant în fața publicului vizitator cât și în urmărirea realizării de conexiuni pentru contractări între agenții economici, vânzări en détail și en-gros. 

Video:

Video:

Video:

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru corvele ce doresc sa se marite ..!..
3
0
N.e.g.r.u scria mai jos. Dar nu da bine...
4
1
Pentru mine nu aveti cumva ceva pe n***u, cu multe rosaturi de sobolan, aspect macabru si miros pestilential? Tare mult mi-as dori sa fac o impresie buna la nunta. O am joi, 31.10.2024, de Halloween. Deci este timp suficient de pregatiri. Multumesc PS: Nas imi va fi Ion Danut Juganaru. Domnisoara de onoare imi va fi Ruxy Serescu. Pup!
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245