REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Târgul Ofertelor Educaţionale, organizat la Pavilionul Expoziţional

Târgul Ofertelor Educaţionale, organizat la Pavilionul Expoziţional

Mirela PASCAL 16 mai 2023 | 16:02 1242

Elevii de gimnaziu participă, zilele acestea, la Târgul ofertelor educaționale, ce se desfășoară la Pavilionul Expozițional Constanța. Liceele tehnologice, universitățile și operatorii economici vor da detalii privind oportunitățile de continuare a studiilor și de carieră.

Targul Ofertelor Educationale, organizat la Pavilionul Expozitional

„Au fost mulți participanți din partea unităților de învățământ gimnazial, elevi interesați de oferta educațională a fiecărui liceu. De asemenea, liceele au participat cu standuri, au fost prezenți reprezentanți ai autorității județene și locale (președinte CJ, primari etc). S-a derulat în 6 UAT, concomitent: Constanța, Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Cobadin și Năvodari“, a transmis inspectorul general Sorin Mihai.

Targul Ofertelor Educationale, organizat la Pavilionul Expozitional

 

„Alegerea liceului este poate cea mai importantă decizie din viața unui tânăr. Am retrăit, astăzi, cu emoție, acest moment important, alături de mulți adolescenți constănțeni care au venit la “Târgul Ofertelor Educaţionale”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa în parteneriat cu CJ Constanța, la Pavilionul Expozițional. M-a bucurat să văd entuziasmul din ochii tinerilor, pentru care urmează cei mai frumoși ani, anii de liceu, când nici un vis nu este prea îndrăzneț, iar setea de cunoaștere este imensă. Felicitări Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru oganizarea acestui eveniment! Mult succes la examene tuturor tinerilor, viitori liceeni!“, a transmis Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Targul Ofertelor Educationale, organizat la Pavilionul Expozitional

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510