REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tăriceanu se vrea iar premier: Am o experiență care ar fi utilă

Tăriceanu se vrea iar premier: Am o experiență care ar fi utilă

Replica API 14 octombrie 2019 | 01:15 558

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că experiența lui ar putea fi utilă în funcția de premier, după alegerile prezidențiale. „Să știți că până mă retrag din politică, nu spun că nu mă intersează”, a mai spus liderul ALDE, potrivit Mediafax.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă, întrebat despre un posibil post de premier, în cazul în care Mircea Diaconu va câștiga alegerile, că nu poate spune că nu îl interesează. Acesta a precizat că viitorul președinte va trebui să țină cont la desemnarea premierului de majoritatea parlamentară, care se va constitui după alegerile din 2020.

„Să știți că până mă retrag din politică, nu stau să vă spun nu mă interesează. Cred că am o experiență care ar fi utliă, dar sigur că acest lucru trebuie să fie împărtășit și de alegători. Să sperăm că după alegerile din 2020, împreună cu ALDE vom ajunge să avem un vot majoritar, care să ne dea această posibilitate, dar nu legătura cu Mircea Diaconu. Eu vreau să avem votul cetățenilor”, a spus Tăriceanu.

Liderul ALDE este convins că Mircea Diaconu, candidatul susținut de partid, va ajunge în turul doi ale alegerilor, după ce Viorica Dăncilă a pierdut funcția de premier.

„Odată cu adoptarea moțiunii cred că se redistribuie cărțile pe tabloul competitorilor în cursă. Dăncilă pierde singurul ei atu și anume funcția de prim-ministru. Odată pierdută această funcție, atractivitatea pentru vot a ei scade considerabil și de aceea crește șansa lui Mircea Diaconu și îl văd intrând în turul doi al alegerilor prezidențiale”, a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest gigolo s-a sclerozat din cauza anilor adaugati in buletin... vezi-ti tataie de de copii , care sunt ca niste nepoti...
4
0
Atentie la dosare ca deacum tot ce solicita structurile pentru ridicarea imunitatii votam cu trei maini si 4 cartele!
3
0
ridicatii odata imunitatea si sa fie dus in fata judecatorilor , a luat 800.000 dolari spaga si nici acum nu e judecat. Ia cumparat pe toti Tari asta. Mai vrea premier , !!! ce tupeu , ar mai incasa ceva spagi .
5
0
nu era mai bine sa te tradeze atunci cand au vrut sa te aresteze cand s-a propus sa-ti ridice imunitatea???? ofticatule
7
0
tariceanu sa stea cotet sasi creasca copii ca strabunicii!
4
0
Tocma pentru ca stie toata tara ca esti un mare penal care a refuzat sa mearga la tribunal pentru a se apara in fata judecatorilor asa cum face orice om acuzat ci ai apelat la ajutorul colegilor senatori pentru ca sa calci justitia in picioare arata ca ai experienta distructiva asa ca mai bine ai face sa taci mai manechinule.
6
0
Pai inginere ai avut 4% la europarlamentare,cu asemenea scor cum poti sa emiti pretentii?Tupeu de interlop!
5
0
Tradiceanu declanseaza caderea guvernului si apoi vrea recompensa. Asta e tradator prost. Daca ar avea experienta ar sti ca tradatorii nu sunt respectati de nicio parte. Pentru ca tradeaza continuu.
7
0
Pentru creatura asta nesimtirea n-are margini. Daca n-a fost sa-l aleaga PSDul presedinte, macar prim-ministru sa fie. Cata neobrazare la aceasta forma de viata!...
9
0
In guvernul PSD au facut fix NIMIC. Doar si-au plantat incompetentii in diferite functii bine platite si atat. Cat tupeu sa ai ca sa mai vrei premier. Cand se certa cu Base tot mediocru era. Se facea ca previne criza dar tot NIMIC nu a facut si atunci mimand un plan anticriza prost. Ca tradator da, e bun.
9
0
Sa stiti ca Tariceanu este cel mai indicat pt premier...are o experienta uriasa si aduceti va aminte ce bine a fost Romania pe vremea lui
0
11
Tu vrei de fapt multa muie din partea celor care gandesc si vad marile tale realizari! Realizarile tale au fost rotunjirea averii prin distrugerea acestei tari, promovarea imbecilitatii! Un borfas esti si asa vei ramane, Taricene
7
0
imi este rusine de rusinea ta-- concret , cu ce ai iesit in evidenta in acea sinistra perioada?, daca analizezi mai profund , evi afla adevarul- si vei constata ca a fost opusul a ceea ce pretinzi ca ai facut. Am o rugaminte, voi cei ce proveniti cin aceasta alianta- ciumata- nu uitati, si luati in calcul, ca pe langa asistatii sociali, a haitei vostre de hoti si borfasi, a anlfabetilor si escrocilor, va mai adresati si unor persoane carew prefera sa gandeasca fara ajutor si au invatat sa citeasca si sa treaca totul printr-un filtru, sunt persoame cu coloana vertebrala, cu demnitate, si cel ma
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510