REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Tarzan de Babadag a bătut o femeie, de faţă cu poliţiştii

Tarzan de Babadag a bătut o femeie, de faţă cu poliţiştii

Replica API 6 februarie 2022 | 00:09 3816

De cele mai multe ori, o simplă neînțelegere se transformă într-un adevărat scandal și poate duce la o bătaie generală. Pandele Șaban Tarzan, minor fiind, a lovit o femeie cu pumnul, apoi cu o piatră pe care a ținut-o în mână, în urma loviturii victima căzând pe spate și rămânând inconștientă. De pe urma loviturii, victima a necesitat 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Babadag au decis condamnarea lui Pandele Șaban Tarzan la măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pentru o perioadă de 3 luni. Sentința a fost dată pe 26 ianuarie 2022 și nu este definitivă.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit rechizitoriului, victima a plecat de acasă în ziua incidentului pentru a merge la un magazin situat în apropiere de cimitir ca să cumpere alimente. În apropierea spațiului comercial s-a întâlnit cu S.M. cu care avea un conflict mai vechi. A avut un schimb de replici cu acesta, împrejurare în care bărbatul a lovit-o cu palma în partea dreaptă a capului. Victima a declarat că în urma loviturii, zona respectivă s-a tumefiat (umflat), fără să-i fi fost produsă o plagă deschisă. În momentul în care s-a întors acasă i-a relatat concubinului ei ceea ce s-a întâmplat, în aceeași locație aflându-se martorii alte trei persoane. Înfuriați, toți cinci au plecat în cautarea agresorului a cărui casă se afla la 300 de metri de domiciliul lor. Pentru că între timp victima anunțase poliția, când au ajuns la domiciliul agresorului, poliția se afla deja la locație, discutând cu rudele agresorului dar și cu Pandele Șaban Tarzan. Fără a se sinchisi de organele de ordine, între cele două tabere s-a iscat o ceartă generală în urma căreia inculpatul a lovit victima cu pumnul, apoi cu o piatră pe care a ținut-o în mână.

La stabilirea măsurii educative ce a fost aplicată, instanța a avut în vedere criteriile generale de individualizare a pedepsei respectiv gravitatea infracțiunii săvârșite și periculozitatea infractorului, care se evaluează în funcție de împrejurările și modul de comitere a infracțiunii, precum și de mijloacele folosite, natura și gravitatea rezultatului produs ori a altor consecințe ale infracțiunii, starea de pericol creată pentru valoarea ocrotită, motivul săvârșirii infracțiunii și scopul urmărit, natura și frecvența infracțiunilor care constituie antecedentele penale ale infractorului, conduita după săvârșirea infracțiunii și în cursul procesului penal, nivelul de educație, vârsta, starea de sănătate, situația familială și socială.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deportat in siberia la minus 80grade
0
0
un tratament cu 7,62 mm e foarte eficient ptr creaturile astea. Rezultatul e garantat.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303