REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
28.5° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

TAS a decis câți bani va primi Simona Halep de la ITIA, după ce a câștigat procesul de dopaj

TAS a decis câți bani va primi Simona Halep de la ITIA, după ce a câștigat procesul de dopaj

A.F. 7 martie 2024 | 00:00 2189

Simona Halep (32 de ani) a reușit să câștige procesul împotriva Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA), care a suspendat-o patru ani pentru dopaj pe 12 septembrie 2023. 

TAS a decis cati bani va primi Simona Halep de la ITIA, dupa ce a castigat procesul de dopajSimona Halep

Românca a contestat măsura la Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS), iar cei de la Lausanne au redus perioada la nouă luni, astfel că Halep a redevenit eligibilă să participe la turnee. 

Simona Halep trebuie să primească puțin peste 20.000 de euro

Imediat după ce s-a aflat decizia, avocatul sportivei, Bogdan Stoica, a avut o intervenție telefonică la Digi Sport Special, în cadrul căreia a dezvăluit suma pe care clienta sa va trebui să o primească din partea celor de la ITIA. 

"Tribunalul a decis simbolic să oblige ITIA să plătească 20.000 de franci elvețieni (n.r. echivalentul a aproximativ 21.000 de euro) cu titlul de 'contribuție la efortul de apărare al Simonei'", a precizat reprezentantul legal al Simonei. 

Deoarece perioada de suspendare a început să curgă de pe 7 octombrie 2022 (n.r. când a fost suspendată provizoriu pentru roxadustat), românca poate juca din nou tenis, întrucât se consideră că perioada de 9 luni s-a încheiat la data de 6 iulie 2023. 

Audierile de la TAS au avut loc în perioada 7-9 februarie, iar cei trei judecători care s-au ocupat de proces au fost Annabelle Bennett (Australia), președinte, Jeffrey G. Benz (Statele Unite ale Americii) și Ulrich Haas (Germania).

Inițial, Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, substanță interzisă, iar ulterior cei de la ITIA au găsit nereguli și în pașaportul biologic al româncei.

Ultimul meci oficial al său a fost pe 29 august 2022, în runda inaugurală de la US Open, contra Dariei Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar ai scapat ma bulangiule de la azil? Vezi in p**a mea ca te cauta sa te adune iar. Stai potol ma nebunule, ca te stie lumea de sandilau si o sa te lege in camasa de forta. Iar nu ai luat tratamentu? Ia tratamentu nebunule...
1
0
Ai scris corect si la obiect! Bravo tie si tuturor celor cu coloana vertebrala!
2
0
Imputita esti tu. sau imputit, ca sunt o gramada de bulangii cu p**a care se dau muieri. Daca si ea a furat banii, atunci tu javra ordinara ce ai facut? Jigodie, vezi ca te cauta aia cu coasa...
1
0
Iar o so tavaleaska pa OAYA BEZMETYKA!! HALEPA HALEPUTZA haplea HAHALEPRA KAP da OYTA cu MUYAN DA KAPRITzA cu ROCHITA si FUNDITA si BENTITA!!!
1
5
Felicitari, Simona! Acum ar trebui sa ceri despagubiri de milioane, pentru cate meciuri nu ai participat din aceasta cauza. E o mizerie 20 de mii euro, sa nu ii lasi sa te injoseasca din nou!
6
1
Felicitari Simona după luni de chin si multe rautati din partea oamenilor fara valoare,adevarul a iesit la iveală.In istoria tenisului feminin nu s-a mai întâmplat o reducere atat de mare a pedepsei. Simona merita anularea pedepsei,insa in acest caz sportiva noastra putea sa dea in judecată ITIA,ceea ce ducea la pierderea prestigiului instantelor sportive. Faptul ca ITIA a fost obligata sa plateasca cheltuielile de judecată arata ca Simona a câștigat procesul .Cei care sunt invidiosi pe averea Simonei trebuie sa inteleaga ca sportiva noastra a castigat banii in mod cinstit nu i-a depus in paradisurile fiscale plateste impozitele si investeste in Romania. Simona Halep este o r*mâncă adevărată. Doresc sa o vad cat mai repede in competitii si sa ne bucure cu noi trofee. Bafta Simona !
7
3
Parati nu bani. parati makidonesti imputiti furati
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510