REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur

Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur

A.F. 19 iulie 2024 | 00:00 540

Tatăl celebrului actor Salman Khan rupe tăcerea și dezvăluie motivul pentru care fiul său nu s-a căsătorit până acum cu românca Iulia Vântur, cu care se iubește de mai bine de un deceniu. 

Tatal lui Salman Khan rupe tacerea! De ce nu s-a casatorit actorul cu Iulia VanturSalman Khan, Iulia Vântur

Încă de la bun început, relația lui Salman Khan cu Iulia Vântur s-a aflat sub pătura discreției. Cu toate că renumitul actor de la Bollywood s-a iubit cu mai multe femei, cea care i-a furat inima este frumoasa româncă. 

Salim Khan: „Este un om foarte sincer”

Salim Khan, tatăl actorului, rupea tăcerea în anul 2019 și mărturisea care este motivul pentru care fiul său, ajuns la vârsta de 58 de ani, nu s-a căsătorit. Așa am aflat faptul că Salman Khan se teme de căsătorie, nu are curajul necesar. 

„Intră cu ușurință în relații, dar îi lipsește curajul de a se căsători. Este un om foarte sincer și se îndrăgostește ușor. Cu toate acestea, el se întreabă mereu dacă femeia poate avea grijă de o familie, așa cum o face mama lui.

El vrea ca femeia cu care se căsătorește să fie dedicată soțului și copiilor ei, la fel cum a fost mama lui. Ea ar trebui să gătească mese pentru copii, să-i ajute să se pregătească și să se asigure că le sunt făcute temele. Însă acestea nu sunt ușor de avut în zilele noastre!”, a spus la vremea respectivă Salim Khan, conform hindustantimes.com.

„Este precum o stea strălucitoare”

Iulia Vântur se mândrește cu Salman Khan. În urmă cu ceva timp, blondina declara în presa internațională faptul că actorul este cel mai mare sprijin al ei. 

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times, în timp ce se afla într-o vizită în Dubai.

„El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces”, a mai spus Iulia Vântur, citată de khaleejtimes.com, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind o f**e,nu-i frica?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436