REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° ConstanÈ›a Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
22.4° ConstanÈ›a Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Tatăl lui Sebi ridică un monument în locul tragediei de la 2 Mai

Tatăl lui Sebi ridică un monument în locul tragediei de la 2 Mai

Virgil STOIAN 7 octombrie 2023 | 12:23 2004

Un monument a fost ridicat, sâmbătă, în locul în care Sebi ÅŸi Roberta au fost uciÅŸi de Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat, pe drumul dintre 2 Mai ÅŸi Vama Veche. Cu ochii în lacrimi ÅŸi împietrit de durere, tatăl lui Sebi a declarat că ultimele opt săptămâni au fost un chin.

Tatal lui Sebi ridica un monument in locul tragediei de la 2 Mai

"După opt săptămâni de chin ÅŸi de jale, am venit astăzi să ridicăm o piatră funerară pentru băiatul meu. Să rămână ceva în locul în care a murit el. Nu ne găsim locul, casa este goală. În fiecare zi ÅŸi noapte suntem în cimitir. Acolo e locul unde ne facem toate sărbătorile. Åži Crăciunul o să fie tot acolo, lângă băiatul nostru. Nu ÅŸtim, ne întărÅŸte fata pentru care mai luptăm. Dacă nu ar fi fost ea, noi nu cred că am mai fi fost. Eu crec că dreptatea o să iasă. Copiii noÅŸtri nu au fost vinovaÅ£i, au mers exact pe unde trebuie. Eu sper să se facă dreptate. Din imagini, nu erau pe partea carosabilă, mergeau exact pe marginea drumului. Sincer, aÅŸ dori să primească pedeapsa pe viaţă. Åži părinÅ£ii lui să simtă ce simÅ£im noi în momentul ăsta. Lăsăm o piatră funerară cu înscrisuri făcute din suflet, de la noi pentru el. Ce a fost Sebi. Semnifică ce a fost Sebi în viaÅ£a noastră. Nu prea cred că în Å£ara noastră putem să prevenim ceva, dar eu îmi doresc ca părinÅ£ii să fie cât mai aproape de copiii lor cât sunt în viaţă", a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu.

Vlad Pascu a fost arestat preventiv la ConstanÅ£a, după ce, în dimineaÅ£a zilei de 19 august 2023, a lovit cu maÅŸina un grup de tineri, pe drumul dintre Vama Veche ÅŸi 2 Mai, în timp ce conducea drogat. În urma accidentului, Roberta Dragomir, în vârstă de 20 de ani, ÅŸi Sebastian Olariu, în vârstă de 21 de ani, au murit pe loc.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru NU.Dobitoc esti tata.Ai 4clase boule?Ca mai mult nu ai de unde
3
3
Moolta mooie din partea mea
3
4
@pentru zdrentele Du-te ba dracului cu mizeriile tale, foloseste creierul ba vita ordinara.
5
3
Cred ca puteti face mult mai multe lucruri bune in privinta draogatilor si stopare acestui flagel , decit monumente ! Dumnezeu sa i ierte pe copii nevinovati !
6
0
Sa aveți parte de aceleași tratamente ale unor zdrențe bete și drogate pe șosele și să nu le faceți cruce la copii morți.
6
3
Pentru "Nu" Foarte bine au făcut, doar așa își mai alină durerea și poate văd și șoferii ca să calce un pic pedalae.Dumnezeu să odihnească sufletele tinere.
9
3
Nu asa se manifesta durerea din suflet!
10
7
Da ce plm au ajuns drumurile nationale loc de ridicat statui. Mergi ma nene si fa in cimitir sau la tine acasa statui NU PE DRUMURILE NATIONALE ridicate si intretinute din TAXELE NOASTRE.
17
16

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436