REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
17.9° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai: „Casa e un cavou“

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai: „Casa e un cavou“

Mirela PASCAL 12 aprilie 2024 | 09:10 1205

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, unul dintre cei doi tineri uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, a făcut declarații emoționante în cadrul unui podcast. Acesta spune că nu mai are încredere în justiție, iar pentru familia lui Vlad Pascu a avut un mesaj dur: "pe drogatul criminal l-au schimbat banii, iar de vină sunt doar părinții săi". În plus, cu lacrimi în ochi, bărbatul spune că fiica sa face terapie, iar soția ia pastile pentru somn.

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul din 2 Mai: „Casa e un cavou“

"În casă intru foarte rar, doar dormim. Casa noastră nu mai este cum era înainte. Este un covou. Fix când eram cea mai fericită familia a venit un drogat și ne-a luat persoana care ne apropia si care ne făcea să râdem" - acestea au fost declarațiile emoționante făcute de Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul omorât de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai. Rămas fără speranțe, acesta spune că nu mai are deloc încredere în justiția din România, potrivit realitatea.net

"Nu mai avem incredere in sistemul nostru judiciar", a aratat barbatul.

Tatăl lui Sebi a vorbit și despre primele declarații făcute de Vlad Pascu, direct din închisoare: "Sigur, sigur avocații îl invață. Avocatii vor să-l scoată că Vlad Pascu nu este cel ce spune presa. Inchizându-l pe Pascu cât mai mult timp, să-și petreacă în pușcarie și să-si dea seama de ce a făcut. Banii l-au schimbat pe Pascu, iar cea mai mare vină o au părinții".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Itzi spun eu cine le alina dorul"mama",doar dorintza de razbunare daca Vlad Pascu scapa de pushcarie,nici nu shtii cat de mare este dorintza unui tata de ai face dreptate copilului sau mort fara nici o vina din cauza unui derbedeu,baiat de bani gata care a cumparat si justitzia,el direct sau parintzi lui nu conteaza,sunt cazuri in care dorintza asta de razbunare"cu toate ca este ceva ilegal" le da unor oameni puterea de a trai.
3
1
Sărmanii de voi@ cine sa va mai aline dorul??? Ce nenorocire, ce dezastru pe capul vostru....doamne! Plângem si noi cu voi odata
6
1
va face ca golanul drogat ucigas sa scape cu o pedeapsa usoara.
9
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275