REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tatăl unui bebeluş: Au dat pături şi perne noi când a venit Dăncilă şi le-au luat înapoi după ce a plecat

Tatăl unui bebeluş: Au dat pături şi perne noi când a venit Dăncilă şi le-au luat înapoi după ce a plecat

Replica API 5 noiembrie 2019 | 01:21 423

Viorica Dancilă

Unul dintre părinţii cu bebeluşi născuţi recent în Spitalul Judeţean Sf. Pantelimon Focşani, unde au fost în vizită electorală premierul demis Viorica Dăncilă şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, susţine că, înainte de a sosi alaiul pesedist, mămicile au primit pături şi perne noi, care au fost luate înapoi imediat după ce s-a terminat vizita, dezvăluie Realitatea de Vrancea.

"Soţia mea este, de ieri, în spital, cu copilul, au avut pături noi, perne, până a venit Viorica (n.red Viorica Dăncilă – premierul României) după care le-au luat tot", a scris vrânceanul pe pagina de Facebook a unui ziar afiliat PSD, după care comentariul a dispărut.

Reamintim că, duminică, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, au mers în secţiile renovate ale Spitalului Judeţean Sf. Pantelimon Focşani – neonatologie şi pediatrie.

Deşi erau venite direct de pe stradă, însoţite de un alai de jurnalişti şi oficiali, directorul Spitalului – Constantin Mândrilă (fost condamnat definitiv pentru furt de conserve din Rezerva de Stat) - a permis accesul în aceste secţii fără a mai ţine cont de rigori, iar cele două doamne au luat bebeluşii în braţe şi au mers la copiii bolnavi din secţii.

epochtimes-romania.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai impresia ca aceasta nulitate analfabeta era de capul ei acolo-?, era aparata de mascati- nimic nu avea voie sa miste in front, nici macar o musca- chiar nu cunosti acest demers? Eu, in locul acestui tatic, as da spitalul in judecata si pe nulitatea , curva viorica ptr ca mi-a luat bebelusul in brate , fara sa stiu daca a fost dezinfectata pe maini- tot ce ating acesti ciumati....
1
0
si de ce nu ai avut sange in koaie sa-i spui asta lui dancila?
0
2
Cum ma!!!!!,a ajuns si toapa asta de V.DANCILA ca N.CEAUSESCU,bine ca e DRAGNEA in puscarie pentru ca daca venea ala in vizita cine stie ce tampenii le mai treceau PSDistilor prin cap.
5
0
au avut acordul mamicilor sa ia bebelusii in brate. Nu m-as mira sa le puna sa semneze un acord.....ulterior vizitei, numai ca sa arate ca totul a fost in regula, cand de fapt totul e o mare minciuna.
4
0
Prapadul vine peste voi pzd-eii nenorociti care ati aruncat cu lopata banii stransi la bugetul tarii, din impozite si taxe platite de cei mai necajiti oamenii iar voi le-ati umplut burtile, si asa umflate ,la toti godacii vostrii si la toate cozile de topor! Cum ma sa dai tu , guvern asa zis socialist, pensie de 20 de mii de euro pe luna!!! salarii de peste 25 de mii de euro pe luna!!! Voi sunteti sanatosi la cap!! Nici fostul presedinte SUA, Obama, nu are decat 8 mii de euro pe luna. Mama voastra de hoti si de talhari care cu niste tv penale si canale media ati prostit poporul si-ati furat pa
6
0
Ce coc FALS, are madam, gene tot false,... brose, cercei, "toale" numai de firma... !? La valoarea ei....!! Tara piere, iar, veorica se impodobeste, face parada modei, cu clica ei cu tot.
9
2
Rusine - hotie si parandarat spagi si golanie !
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510