REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, condamnat definitiv!

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, condamnat definitiv!

Mirela PASCAL 30 octombrie 2023 | 16:06 2885

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost condamnat la 1 an și trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj (2 acte materiale). Decizia a fost dată luni, 30 octombrie, de Curtea de Apel Constanța și este definitivă. Bărbatul a fost acuzat că a lovit doi polițiști locali, după ce aceștia nu i-au permis accesul pe o stradă rezervată riveranilor, deși acesta era proprietarul în acte al unei săli de sport care se afla la adresa respectivă.

Tatal vitreg al Catalinei Ponor, condamnat definitiv!scandalul în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor

Florin Bărbascu nu a fost lăsat să intre pe strada unde avea sala de fitness

Pe 6 martie 2021, Florin Bărbascu a ajuns în cătușe după un incident cu doi polițiști locali care nu i-au permis accesul pe o stradă rezervată riveranilor, deși acesta era proprietarul în acte al unei săli de sport care se afla la adresa respectivă. În imaginile de pe camerele de supraveghere de vede cum tatăl vitreg al Cătălinei Ponor le arată agenților actele pe telefon și îi invită în interior pentru a le pune la dispoziție actele în original, însă aceștia refuză.
Discuția degenerează iar bărbatul le cere polițiștilor să nu-l atingă după care încearcă să intre în sediu. Polițiștii locali vor să-l oprească, însă fără succes. Ulterior, la fața locului își fac apariția mai mulți polițiști care pătrund la recepția sălii și îl încătușează pe Bărbascu.

Inițial, procurorii au cerut reținerea bărbatului, însă judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar. Conform unui comunicat al poliției, agenții implicați în altercație au avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale după ce au fost agresați de tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. Acesta a respins acuzațiile și le-a spus judecătorilor că agenții au fost cei care au provocat întregul scandal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt cazuri mult mai grava care se petrec chiar sub ochi polizistilor dar astia"nu le vad"decat aici ude a vrut garcea sa arate ca,cu organul nu te pui,este vinovat si tatal Catalinei pentru ca a sarit la bataie cine shtie poate fiind nervos la-au mai si provocat verbal militzieni dar el trebuia sa se calmeze caci asha cum am mai spus,cu prostul nu te pui.
2
1
la javra aia de Adina Florea ati blocat comentariile. Sunteti niste pupinkuristi. Un tanar nu putea sa ocupe postu ala pentru ca avea nemernika nevoie de servici, ca nu-i ajunge pensia nesimtita.
8
1
Se fac și pariuri?
0
0
Celui ce imi raspunde "Ptr Cetatean", daca esti Sandu Sandu iti spun ca, se pare ca te straduiesti, un pic, sa iti vii la normal. Dar. Te intreb . De unde ai inventt tu ca fostul rugbist a parcat unde nu avea voie si ca nu s-a dus la proprietate sa care se afla in randurile riveranilor de pe acea strada ?.Murphy, merg si eu o statie, dar este inutil sa mai adaug carcaterizari acelor imbecili. De ei nimic nu se va prinde. Italienii au o vorba : Nu mai fi trist ! Mama imbecililor e permanent gravida. Vorba asta se aplica si matracucilor de judecatori care l-au condamnat.
3
2
Mai omule…uite de aceea a ajuns țara asta unde a ajuns,din cauza unora ca voi..Rugbist….și dacă a fost rugbist care este problema pentru el nu exista reguli?!Ghiolbanii aceia probabil au venit la vreo sesizare ca nu veneau așa ca voiau ei.Dumneavoastră dacă ați lucra intr-o instituție și vi se comunica sa mergeti la sesizare ce faceți,mergeti la cafeneaua din colț pentru a va savura cafeaua? Nu cred!Haideti totuși sa spunem lucrurilor pe nume și sa respectam toți regulile și sa vedeți ce bine o sa fie.Cum se parchează si pe locurile de handicap si daca vin “ghiolbanii” nu le convine ca vezi doamne au ceva cu ei.Eu nu cred ca daca esti corect vei fi sactionat
1
4
Asa zisii politisti locali sunt niste analfabeti fara studii de politist, deci s-ar putea numi ca pe vremea lui Ceausescu, adica garzi patriotice. Nu cred ca exista constantean care sa nu se fi intersectata macar ofdata cu acesti analfabeti aroganti. Sunt jalnici, nu stiu sa scrie un proces verbal, cu toate ca il scriu prin abuz in serviciu, majoritatea faptelor aratate si sanctionate de ei sunt hilare si fara suport legal. Atacati la Judecatorie cu plangere orice proces verbal scris de analfabetii care nu cunosc legea, nu stiu sa o citeasca, nu stiu sa o aplice. Va costa doar taxa de timbru fixa de 20 de lei si abuzul se va judeca de oameni inteligenti, cunoscatori de lege, judecatorii romani. Este si motivul pentru care magistratii merita salarii si pensii speciale ! In rest, jos analfabetii nnmiti politia locala, fara studii militare de specialitate, ei sunt politisti locali in salopeta, nu in uniforma ! Alo Guvernul Romaniei, desfiintati politia locala, este rusinea municipiilor.
9
1
Pentru Sandu Sandu, Mai Sandele, Se pare ca ai absolvit 4 clase plus scoala de partid a PCR-ului. Numai un comunist poate infiera patronii. Dar, Sandele, patronii ti-au dat , si probabil iti mai dau salariu si chiar si pensie. Pentru mintea ta, mai mica decat oul de vrabie sau de pitigoi, afla tu ca omul acela este un fost rugbist. Tu stii ce inseamna sa fi fost rugbist ?. Inseamna sa fi dobandit , din sportul acela dur, practicat de gentlemani, ca pentru dreptate si adevar, te lupti si in viata, mai ceva ca pe terenul de rugby, indiferent de faptul ca un ghiolban, analfabet, iti rupe clavicula in gramada. Acelui om, care, bravo lui ca le-a aplicat o corectie acelor analfabeti corupti, clavicula i-a fost rupta prin mana unor judecatori imberbi.Nu te strofoci sa afli ce inseamna imberb. E prea greu pentru un comunist, venal.
2
2
Mai D-le Iosifica Andre, Cu ce sa fac eu ciocul mic si joc de glezne ? Ca s-a dus Tudorache Iulian si partenerul sau de echipaj la interventie cu gasca lor de corupti din Politia Circulatie ?. Tu ce esti pe langa aceasta gasca ? Mai mult decat un tucalar profitor de pe urma gastii nu poti fi . Vrei sa iti aduc martori, care pot declara public, ca idiotii pe care tu ii aperi, nu sunt la prima abatere ?. Pe un alt cetatean , din Constanta, tot la fel nu l-au lasat sa intre pe o strada cu acces pentru riverani ?.Explicatia lor, docta cat piciorul broasteî sau parului din palma a fost. Nu poti fi riveran ptr ca pe aici nu trece nici un rau si, conform DEX riveran inseamna ca stai pe malul unui rau. Vezi si tu, daca te duce mintea bineinteles ce depozit de inteligenta sunt primatele astea ?
3
1
Probail dnv nu cuoasteti toti termeni redactati in articol,acolo nu se vb despre patroni, se vb despre un drept de acces al acelui om pe care idiotii de la politia locala l-au incalcat,mai simplu pt dumneavostra:de maine unde parcati dumnevostra/sotia/copii masina se va pune o bariera cu accesul permis doar riveranilor-si sa vina indivizi de la locala sa va zica ori plecati de acolo ori v-a aresteaza,ce a-ti face dnv in situtia de fata.Ps Sper ca in a-l 12 ceas a-ti inteles subiectul:))
7
4
O pedeapsa mai mare trebuia.Sa își mai lase nasul in jos șmecherii ăștia de patroni.Bai oameni buni exista un Dzeu pentru fiecare,nu va mai dați așa mari ca sunteți nu stiu cine ca aveți bani,legea este pentru toată lumea.F bine a făcut justiția trebuia suma mai mare ca sa își dea seama alta data sa fie om și sa se legitimeze conform regulilelor
3
16
Domnu”Cetățean”nu contează cine este,contează ca este un om,acest la la rândul lui a fost trimis de cineva acolo doar nu se ducea de capul lui ….așa ca gura mica și joc de glezna
4
2
Aflu ca asazisul agresat este Agentul Tudorica Iulian. Un corupt fara pereche. Are ca partener pe un alt imbecil pe nume Onu. Dar este interesant si, poate voi jurnalistii aflati, daca politistii veniti in ajutor nu se cheama Marcel Ciubotariu si Sorin Ionescu. Marcel Ciubotariu, fost Agent, promovat de curand Subinspector, dupa ce a fost ȚspalatȚ intr-o cercetare disciplinara pentru ca vindea ponturi infractorilor si Ionescu Sorin ȚspalatȚ si el intr-un proces cu ANI , pentru incompatibilitate. Are omul scoala de soferi dar este si Agent Sef la Politia Circulatie. Hai jurnalistilor de investigatii. Sapati si devoalati !.
5
5
de cand analfabetii aia de la politia locala incatuseaza aiurea pe cineva?aici nu sare nimeni?omu era riveran.l au atacat mai mult de 4.si tot el e vinovat.analfabetii astia trebuie desfiintati
18
2
Cum este posibil ca incultii si analfabetii, burtosii si pilosii, spagagii tuturor tarabagiilor din piete sa fie protejati , chiar si atunci cand ei , prin autosuficienta si aroganta sunt cei ce fac tot felul de nenorociri ?
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510