REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
26.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Tăvălugul plăților la Hidroelectrica, după ce compania nu a mai emis facturi de jumătate de an

Tăvălugul plăților la Hidroelectrica, după ce compania nu a mai emis facturi de jumătate de an

A.F. 6 august 2023 | 00:00 4151

Românii trebuie să se pregătească pentru noi plăți uriașe. Compania de stat Hidroelectrica începe să trimită clienților facturile aferente lunilor trecute, după ce nu a mai făcut acest lucru de jumătate de an. Începând cu data de 1 august, clienții gigantului românesc Hidroelectrica au început să primească facturile aferente lunii aprilie 2023.

Tavalugul platilor la Hidroelectrica, dupa ce compania nu a mai emis facturi de jumatate de an

După patru zile, compania autohtonă a dat undă verde la emiterea de noi facturi. Concret, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Hidroelectrica a început să emită facturile aferente lunii mai 2023. Astfel, în doar cinci zile, clienții Hidroelectrica au primit primit două facturi.

Anunțul a fost făcut de consilierul președintelui directoratului Hidroelectrica, Bogdan Buciu.

„Facturile Hidroelectrica pe luna mai 2023 vor începe să fie emise din noaptea de vineri spre sâmbătă şi vor ajunge la clienţii companiei”, a precizat consilierul președintelui directoratului Hidroelectrica, Bogdan Buciu. Unii clienți au primit deja facturile pentru luna mai 2023, fapt confirmat pe rețelele de socializare.

La 1 august, de la primele ore ale zilei, clienții au confirmat primirea facturilor
Pe grupurile de socializare dedicate clienților companiei din domeniul energiei au apărut informații noi, în timpul nopții de luni spre marți. De la primele ore ale zilei de 1 august 2023, clienții Hidroelectrica au început să primească noi facturi la energia electrică pe care au consumat-o.

Mai exact, abonații gigantului românesc au primit facturile aferente lunii aprilie 2023, după cum am scris AICI.

Clienții Hidroelectrica, care nu au bani să-și achite facturile, pot cere plata în rate

Clienții Hidroelectrica pot opta pentru eșalonare a plăților. Pentru această opțiune, abonații Hidroelectrica trebuie să completeze o cerere-tip, informează Hidroelectrica, scrie bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care e lovitura. Nu trebuia sa vina sau cum. Au 45 de zile la plata . Susțin chiar sa vina la zi . și iunie și iulie . Eu an făcut solicitare sa plătesc în avans . Estimat pana la emiterea facturii și nu am primit răspuns.
0
0
informatiile nu sunt corecte ultima factura a fos primita acum aprox 2 luni ....... nu jumatate de an cand publicati informatii macar sa fie corecte
2
0
Un umflat care da din butoane si le stie elnpe toate
0
1
Cand nu veneau facturi de ce nu veneau...acum cand vin de ce vin? Corect era asa...mai ajungem la zi anul acesta?...pentru ca daca o tinem asa ...ne apuca sigur Craciunul..
5
0
Am primit pe mail factura aferentă lunii mai din care nu știu ce să înțeleg. Am plătit factura pe aprilie acum cca o săptămână și nu am nici un fel de restanțe. Precizez ca suma trecuta ca restanță nu corespunde cu cea achitată pentru aprilie. Nu inteleg de ce pe factură nu se trec indexurile comunicate lunar ca sa putem verifica dacă sunt corecte calculele. Dacă achitat suma trecuta pe factura curentă înseamnă că accept imperfecțiunile consemnate în ea. Ce e de facut?
2
1
Nu văd unde sunt facturile explozive.
10
1
Avem cele mai mici venituri din Ue si cele mai mari preturi,impozite. cu 1000 si ceva de lei pensie lunar.Suntem saracii din UE,unii nu au venituri milioane de oameni nu au niciun venit in Romania.Fac foamea zilnic au ajutoare,pensii de handicap 400-700 sute de lei lunar.Cat este painea,uleiul,zaharul,malaiul,faina,legumele,fructele? 50-60-80 ron branza? cu 100 de lei si nu cumperi nimic.In cate zile termini 1700 de lei? Cu ce c***t platesti,intretinere,mancare,cu ce platesti? Cu p**a din 700,12,1700 netlunar?Idiotule, esti un cretin bu..ar,te doare in p**a de cei care nu au bani nici de paine? Unul privat.. cu bani facuti la n***u de peste 30 ani de zile nedeclarati la stat.Altfel nu spui ca tembelul:"Unde e lovitura".E la ma-ta lovitura! a c***t un nemernic ca tine pe pamant.In Romania populatia moare de foame si saracie.Ce faci cu 1700 lei net? Din ce platesti ? Nu te imbraci,Nu repari nimic in casa,ca nu ai. Cu ce te speli? Pasta de dinti,sapun,detergenti din 400? -1700lei?
5
7
eu nu am facturi de anul trecut))
2
2
Unde e lovitura, fmm vostrii de ziaristi incompetenti!?
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699