REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Tavan căzut la grădinița nr.16 din Constanța

Tavan căzut la grădinița nr.16 din Constanța

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 201

La grădinița numărul 16 din orașul Constanța există o situație îngrijorătoare pentru siguranța tuturor persoanelor aflate în interiorul clădirii. Potrivit unei femei, tavanul se află într-o stare avansată de degradare de la finele anului 2021, mai exact din momentul în care s-a prăbușit. Conform acesteia, nu s-au luat măsuri chiar dacă problema a fost discutată de multe ori.

Grădinița numărul 16 din orașul Constanța pare a fi ”nebăgată în seamă” atunci când vine vorba despre construcții. O situație de mare îngrijorare are loc încă din octombrie 2021, atunci când tavanul clădirii a căzut. Problema a tot fost discutată, însă nu s-a ajuns la o hotărâre care să ateste ca vor începe lucrările de reparații asupra acestuia. ”Din câte am înțeles, s-a discutat această problemă, însă nimeni nu a făcut nimic spre rezolvarea situației” , a declarat o femeie pentru Replica Constanța.

Părinții sunt tot mai răvășiti asupra acestui fapt și se așteaptă ca îngrijorarea să se termine, deși se simt a fi duși cu vorba. Nenumăratele ședințe au tot existat, dar nu s-a ajuns la un acord. Replica Constanța a încercat să ia legătura cu reprezentanții grădiniței, însă, fără succes. Aceasta apare totodată ca fiind închisă temporar. Încep oare reparațiile?

Totodată, întreaga clădire trebuie verificată pentru a nu exista situații fără precedent. Cel mai probabil, apa s-a infiltrat prin acoperiș, însă, pentru rezolvarea problemei este necesară depistarea locului prin care apa se scurge.

Infiltrație sau nu, problema trebuie rezolvată rapid pentru siguranța tuturor. Părinții speră totuși la o schimbare în bine cât mai repede posibil. ”Sperăm să se repare cât mai repede să ne putem duce copiii la grădiniță. A trecut mult timp de atunci și încă așteptăm să fie reparat” , a declarat o femeie pentru ziarul Replica.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513