REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Tavi Clonda, uluit de câți bani a scos din buzunar pentru două pahare de șampanie, la Disneyland. Video

Tavi Clonda, uluit de câți bani a scos din buzunar pentru două pahare de șampanie, la Disneyland. Video

A.F. 26 iulie 2024 | 00:00 327

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte de una dintre cele mai frumoase vacanțe, căci au mers împreună cu cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris, la Disneyland în Paris. Însă, se pare că distracția nu a fost deloc una ieftină. Cât a plătit Tavi Clonda pentru două pahare cu șampanie în locul plin de povești în care orice copil visează să ajungă?

Tavi Clonda, uluit de cati bani a scos din buzunar pentru doua pahare de sampanie, la Disneyland. VideoGabriela Cristea și Tavi Clonda, cu fetele la Disneyland

Câți bani a plătit Tavi Clonda pentru două pahare de șampanie la Disneyland

„Da, am fost pentru fetițe la Disneyland. Este superb aici, e o lume a desenelor animate, a basmului, toate personajele, toate prințesele. Nu e nicio ocazie specială, am zis că este vârsta potrivită, e un pic obositor atât pentru ele cât și pentru noi, nu trebuie să le bifăm pe toate, dar e superb și se bucură foarte mult fetițele și ne bucurăm și noi alături de ele pentru că le facem o bucurie acum și amintiri superbe cât e vârsta!

Este fabulos, incredibil! Și noi avem suflet de copil și pe vremea noastră nu puteam să ne bucurăm de lucrurile astea dar acum ne bucurăm pentru fetițe că suntem aici!”, a spus Tavi Clonda, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.

„Știți cât am dat pe două pahare de șampanie?”

Deși au avut parte de distracție, se pare că distracția din tărâmul basmelor a fost și costisitoare. Într-un alt filmuleț publicat pe rețelele de socializare, Tavi Clonda a continuat să le spună fanilor cât a plătit pentru două pahare cu șampanie la Disneyland. Artistul a avut un șoc atunci când a văzut, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia-s in stare sa se filmeze si sa posteze si cand sunt pe buda, asa foame au. Vai mama lor!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436