REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Joi, 22 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6829
33.2° Constanța Joi, 22 August 2024 Anul XX Nr. 6829
 

Taxatorul unei parcări din Satul de Vacanță, bătut de doi șoferi recalcitranți; au fost duși la audieri

Taxatorul unei parcări din Satul de Vacanță, bătut de doi șoferi recalcitranți; au fost duși la audieri

Mirela PASCAL 22 august 2024 | 10:30 1653

Doi șoferi periculoși care își făceau veacul joi dimineață prin parcarea de la Vila Verde din Satul de Vacanță au luat la bătaie taxatorul, după ce, probabil, le-a reproșat că au distrus bariera care închide parcarea. Bărbații au fost prinși de polițiștii din Medgidia și conduși la sediul Poliției Mamaia pentru audieri.

Taxatorul unei parcari din Satul de Vacanta, batut de doi soferi recalcitranti; au fost dusi la audieri

La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că într-o parcare privată din Satul de Vacanță ar fi avut loc o agresiune fizică.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că doi conducători auto ar fi distrus bariera care închide parcarea, în momentul în care au ieșit cu autoturismele din interiorul acesteia. Ulterior, aceștia l-ar fi agresat fizic pe taxatorul parcării și ar fi părăsit locul faptei. La scurt timp, cei doi bărbați au fost identificați și depistați de polițiști în municipiul Medgidia, fiind conduși la sediul Poliției Stațiunii Mamaia, pentru a fi audiați.

Taxatorul unei parcari din Satul de Vacanta, batut de doi soferi recalcitranti; au fost dusi la audieriîn această parcare a avut loc agresiunea

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugerea și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citeste fr aiere, articolul pe de-a intregul, spune clar ca e parcare PRIVATA, adica, pe intelesul gi bonilor ca tine, nu e a primariei.
5
1
autobuze ct bus catre murfatlar din 2024 august ce faem dormim incepe scoala
2
1
Asta de sub mine poti sa o s**i fara sa o uzi , esti vreunul din armata de putori din primarie care freaca motanul
7
4
Pastele ma ti Gica ce mai e 30 de lei pentru parcare mergi pe jos hristosu ma ti
6
7
La cati bani cereti pe parcare e normal ca aia din primarie sa ia bataie, la boul ala de viceprimar rusu care vrea sa mareasca de 3 ori parcarea nu se poate comenta ,poate vrea sa vada si el ce ii ureaza cetatenii sau au trecut alegerile si face ce vrea
12
9

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212