REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Țeapă cu povești lacrimogene în Tichilești

Țeapă cu povești lacrimogene în Tichilești

Replica API 22 februarie 2022 | 00:35 3129

Tot mai mulți constănțeni cad victime escrocilor pe site-urile de socializare. Cel mai recent caz s-a înregistrat în satul Tichilești, comuna Horia. Dinu Valentin este acuzat că se folosește de bunătatea și mila oamenilor, sub pretextul că are un copil bolnav de leucemie și mama bolnavă, cerând sume mari de bani pentru tratament. Se pare că aceștia ar fi înșelat mai multe persoane.

Un bărbat din Tichilești, comuna Horia, iese în față cu o poveste dramatică pentru a atrage mila oamenilor cerând sume de bani. Acesta spune că are o fiică de 6 ani bolnavă de leucemie și mama grav bolnavă și că are nevoie de bani pentru tratamentul celor 2. Poveste bărbatului a fost demascată de un cuplu care a dorit să îl ajute atât pe el, cât și pe cea mică, cu haine și bani, doar că în momentul în care au mers la domiciliul bărbatului au descoperit că totul era doar o mare țeapă.

,,Atenție! Această persoană Dinu Valentin din satul Tichilești, Comuna Horia, se folosește de bunătatea și mila oamenilor, sub pretextul că are o fiica în vârstă de 6 ani bolnavă de leucemie (el neavând niciun copil) și mama sa bolnava grav (aceasta fiind decedată) cerând sume mari de bani, pentru așa zisul tratament în valoare de 4.000 lei din 2 în 2 săptămâni. A înșelat foarte mulți oameni, printre care și noi. Noi am vrut doar să ducem cadouri fetitei și atunci am constatat că totul este o minciună și el este un escroc, toți banii adunați pentru fetiță îi juca la jocuri de noroc. Acesta își încearcă norocul angajându-se la diferite firme și profitând de asa zisa situație”, se arată în relatarea oamenilor.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303