REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
27.5° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

TELENOVELĂ AMOROASĂ: Și-a ADUS AMANTA să LOCUIASCĂ în CASĂ cu SOȚIA, apoi a SCOS-O la PRODUS

TELENOVELĂ AMOROASĂ: Și-a ADUS AMANTA să LOCUIASCĂ în CASĂ cu SOȚIA, apoi a SCOS-O la PRODUS

Replica API 25 august 2021 | 00:14 4167

Așa cum Replica a mai adus în atenția opiniei publice, Laurențiu Pericică a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și proxenetism. Cum decizia nu a fost definitivă, a fost înregistrat apelul. Însă, detaliile din spatele acestei fapte sunt parcă desprinse din filme. Este vorba despre faptul că persoana vătămată a acceptat să locuiască cu un bărbat, chiar dacă acesta era căsătorit, în casă cu soția și fiica acestuia.

foto: ziaruldeiasi.ro

Femeia a relatat că se afla în spital cu copila sa minoră, în vârstă de circa un an și 6 luni, moment în care, printr-o persoană, l-a cunoscut pe Laurențiu Pericică, care a ajutat-o financiar și care a început să-i facă declarații de dragoste. Se pare că a început să nutrească sentimente pentru el, iar când i-a propus să se mute împreună, a acceptat. Numai că la domiciliul lui din Năvodari, surpriză! Acolo locuiau și soția lui Pericică, dar și fiica acestora. Chiar și așa, femeia a luat decizia să se mute. Au locuit la ”grămadă” o perioadă, până în momentul în care i s-a adus la cunoștință că trebuie să producă bani întrucât nu o mai pot întreține. Însă, soluția găsită de așa-zisul iubit și de soția acestuia a fost să… se prostitueze. Au dus-o în zona Midia, dar și pe la diverse apartamente din Năvodari și Mamaia, acolo unde, bineînțeles, erau solicitări.

Până la un moment dat, când femeia a decis să iasă din ”triunghiul amoros”, numai că Pericică i-a luat copilul, iar femeia a sunat la Poliție. Au fost formate filtre, individul a fost prins și acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și proxenetism. A fost trimis în judecată și condamnat de prima instanță, acum urmând ca, în cauză, să se pronunțe Curtea de Apel Constanța.

Detalii despre lipsirea de libertate puteți citi aici: 5 ani de ÎNCHISOARE după ce a SECHESTRAT COPILUL femeii pe care o AVEA la PRODUS

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fauna care a votat pesideul produce beneficii orasului, il face cunoscut. Mult respect pt primar si multi ani la Poarta Alba.
0
0
Asa e si la cernavoda
6
0
Im Puschiri asta invata mai cu seama proxeneti , inclusiv sotiile se da pe acest trend placandu-le munca cu sex de pe urma cariuase mai pricopsesc si cu o boala ori ceva zile sau ani la zdup !
3
0
pai si sotia era complice,nu?
14
0
este un intreprinzator foarte inteligent dupa cum se vede
5
1
Alt interlop
10
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118