REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Telenovelă cu amor ghebos, răpiri și arestări!

Telenovelă cu amor ghebos, răpiri și arestări!

Replica API 5 martie 2022 | 00:55 3310

Și-a adus aminte cât de mult o iubește pe fosta iubită și a decis că vrea s-o ia de nevastă, chiar dacă erau despărțiți de ani de zile. Prin urmare, a urmărit-o, a luat-o cu forța de pe stradă și a băgat-o în mașină, la Năvodari, cu gândul de a o duce la Babadag. Însă, pe drum, mașina, un Opel Astra, a fost oprită de un echipaj de Poliție, iar indivizii au intrat direct în “gura lupului”. Și, ce să vezi, șoferul nu avea nici permis.

Amet Iusein Faridin și-a adus aminte că el o iubește pe fosta iubită, de care era despărțit de ani de zile, și că vrea s-o ia de nevastă. Astfel, pe 2 martie 2022, a urmărit-o, iar când fata s-a oprit pentru a-și aranja încălțările, undeva în zona USAS din Năvodari, Amet a venit prin spate, i-a pus mâna la gură și a dus-o la mașină, un Opel Astra. Inițial, victima nu știa ce se întâmplă, cine a luat-o. Apoi a văzut că, pe bancheta din spate, lângă ea, a urcat fostul iubit. La volan se afla altcineva, la fel și pe locul dreapta față. Doi bărbați pe care nu-i cunoaște. Fostul iubit i-a spus că vrea să se împace cu ea și să se căsătorească. Tânăra a încercat să-i explice că nu este posibil așa ceva, că este într-o altă relație. Atunci, Amet a izbucnit: “O să dau cu mașina peste el”.

Dându-și seama de situația în care se afla, victima a încercat să schimbe foaia și să-i facă pe plac. Știind că urmează să fie dusă la Babadag, i-a cerut lui Amet să treacă prin Lumina, pe la mama ei, s-o anunțe. Individul a acceptat. Însă, pe strada Narciselor din Lumina, vehiculul a fost oprit de un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că tânăra tremura și era foarte speriată, așa că au înțeles că se întâmplă ceva. Mai mult, șofer nu deținea permis de conducere. Bărbații au fost conduși la audieri, iar victima a depus plângere.

Au fost reținuți, iar pe 3 martie au fost propuși spre arestare. Amet Iusein Faridin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe când Cametar Petcu s-a ales cu măsura arestului la domiciliu.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768