REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
29.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Tensiune la Barcelona! Contre între Xavi și Ter Stegen: ”Mi-e greu să răspund politicos!"

Tensiune la Barcelona! Contre între Xavi și Ter Stegen: ”Mi-e greu să răspund politicos!"

Victor ROTARU 5 martie 2024 | 00:00 369

Barcelona a remizat pe San Mames, scor 0-0, în fața celor de la Athletic Bilbao, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 27 din La Liga și a ratat posibilitatea de a se apropia la 6 puncte de Real Madrid, care a făcut și ea egal, cu Valencia, scor 2-2.

Tensiune la Barcelona! Contre intre Xavi si Ter Stegen: ”Mi-e greu sa raspund politicos!'Xavi

Chiar dacă partida a fost extrem de importantă pentru revenirea în cursa pentru titlul La Liga, meciul a fost unul anost, iar ocaziile au fost puține.

Xavi a spus că Barcelona nu a avut suficientă ambiție în meciul cu Bilbao, iar Ter Stegen a fost deranjat de acest subiect
Intensitatea în acest meci nu s-a ridicat la nivelul așteptat. Dacă la Athletic Bilbao a fost de înțeles acest lucru, ținând cont că în urmă cu 3 zile obținuse calificarea în Cupa Spaniei, scor 3-0 cu Atletico Madrid, pentru Barcelona nu există explicații.

La finalul meciului, Xavi a vorbit despre o lipsă de ambiție a jucătorilor: ”Este de înțeles să nu fi avut mai multă ambiție. Ar fi trebuit să arătăm mai mult. Nu am fost buni, nu ne-am ridicat la nivelul cerut de joc. Ar fi trebuit să facem mult mai mult”.

Imediat după, aceeași jurnalistă care i-a luat interviu lui Xavi a stat de vorbă și cu Ter Stegen și i-a adresat această întrebare, legată de implicarea în joc. Portarul german a răbufnit.

"Ne-am dorit victoria, dar nu s-a întâmplat. N-am intrat suficient de mult în careu pentru a crea pericol. Este dificil să joci pe acest stadion. Egalul a fost un rezultat bun pentru ambele formații.

Nu-mi place când oamenii vorbesc despre acest subiect. Deloc. Este dificil pentru mine să vă răspund politicos.

Dacă este un singur lucru care nu îi lipsește acestui vestiar, este ambiția. Am rămas cu impresia că puteam face mai mult, dar ne-am dorit cele trei puncte", a afirmat Ter Stegen, citat de Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, potrivit digisport.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510